RnA ReSet ReMag kiegészítő az egészséges testért és lélekért

RnA ReSet ReMag kiegészítő az egészséges testért és lélekért

A magnézium létfontosságú összetevője az emberi test és lélek egészséges működésének. Több mint 300 különböző enzimreakcióban játszik szerepet a különféle anyagcsere-funkciók fenntartásában.

A magnézium emellett szabályozza a szervezet antioxidáns kapacitását, energiaállapotát és genomiális stabilitását, valamint gátolja az egyes öregedési folyamatokat az agyban.

Bár ez az ásványi anyag felelős az emberi szervezet számos létfontosságú funkciójáért, a becslések szerint a világ lakosságának akár 80%-a is magnéziumhiányban szenved. Emiatt érdemes magnézium-kiegészítőt szedni, hogy biztosítsuk az egészséges magnéziumszint fenntartását a szervezetben.

Magnézium-kiegészítők

Dr. Carolyn Dean, a The Magnesium Miracle című könyv szerzője az RnA ReSet - ReMag magnéziumát ajánlja. A ReMag-ot kifejezetten úgy tervezték, hogy sejtszinten nagymértékben felszívódjon a szervezetben, így biztosítva, hogy a kiegészítő a magnézium lehető legnagyobb hatását biztosítsa.

Mivel a szervezet természetesen kiválasztja az általa fel nem használt magnéziumot, nincs mód a ReMag túladagolására. Még akkor sem kell aggódnia, ha az FDA által javasolt adagnál többet vesz be, amelyre szükségük lehet azoknak az embereknek, akik már hiányban szenvednek. A legtöbb embernek, aki magnéziummal szeretne feltöltődni, napi 10-20 ml ReMag-ot kell bevennie, hogy elegendő mennyiséghez jusson ebből az alapvető ásványi anyagból.

A magnéziumhiány diagnózisa

Bárki, aki úgy gondolja, hogy magnéziumhiányban szenved, használhatja Dr. Carolyn Dean kérdőívét, amely ITT elérhető, s amely egy sor kérdést tesz fel a magnéziumhiány számos lehetséges tünetével kapcsolatban.

A magnéziumhiánynak 65 lehetséges tünete van, amint az Dr. Carolyn Dean egyik könyvében is szerepel, de a teszttel az esetleges magnéziumhiány tüneteit is ellenőrizhetjük. A tünetek eltérőek, beleértve a lábgörcsöket vagy a nyugtalan lábakat éjszakánként.

Azoknak az embereknek, akik a fenti tünetek közül néhányat vagy sokat tapasztalnak, érdemes lehet kísérletezni magnézium-kiegészítők vagy magnéziumkrémek (ReMag Lotion Plus) használatával. Ha a tüneteket magnéziumhiány okozza, az enyhül. Ha nem, mint fentebb említettük, akkor nincs mód a magnézium túladagolására, így nem történik kár.

A magnézium egészségügyi előnyei

A magnéziumnak számos egészségügyi előnye van. Bebizonyosodott, hogy különféle egészségügyi állapotok javulnak vagy elkerülhetők a megnövekedett magnéziumbevitellel. Ilyenek például a csontritkulás, a cukorbetegség, a migrén, a szorongás és a menstruáció előtti tünetek.

A nem megfelelő magnéziumbevitel a szívbetegségek, például a magas vérnyomás (hipertónia) és a zsír felhalmozódása az artériák falán (atherosclerosis, érelmeszesedés) magasabb kockázatával jár. A kalcium egészségügyi előnyeit a magnézium fokozza és stabilizálja, ezért mindenkinek, aki kalcium-kiegészítőt szed egészsége érdekében, további magnéziumot is be kell vennie.

Különféle tanulmányok összefüggést mutattak ki a cukorbetegség csökkent kockázata és a magasabb magnéziumbevitel között.

A magnézium jótékony hatásai a mentális egészségre

A Larner College of Medicine közelmúltban végzett klinikai tanulmánya kimutatta, hogy a depresszió és a szorongás tüneteit enyhíti a magnézium-kiegészítők szedése. A vizsgálatban 126 olyan személyt követtek nyomon, akiknél depressziót diagnosztizáltak, amely enyhének vagy közepes súlyosságúnak minősült, és azt állapították meg, hogy a magnéziumpótlás jelentősen csökkentette a depresszió és a szorongás pontszámát egy 12 hetes vizsgálat után. A magnézium is szerepet játszik abban, hogy mennyire jól kezeljük a stresszt.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek