RnA ReSet termékek Dr. Carolyn Dean-től


ReMag® The Magnesium Miracle™ - Piko-ionos folyékony magnézium

A ReMag® valóban egy The Magnesium Miracle™, mert ez egy alapvető kofaktor, amelyre akár 300 enzimrendszernek is szüksége van, amelyek több ezer biokémiai reakciót támogatnak a szervezetben.

ReMyte® - Piko-ionos multi-ásványianyag oldat

A ReMyte® 12 ásványi anyagot biztosít, egyedülálló pikométer méretben, amely lehetővé teszi a sejtszintű tökéletes felszívódást. Mindegyiknek specifikus feladata van a csontok egészségében, a vérerek integritásában, a vércukor egyensúlyában, a pajzsmirigy támogatásában és az immunrendszer szabályozásában.

ReCalcia® Calcium oldat - Piko-ionos folyékony kalcium

ReCalcia® kalcium oldat - amely hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez, az izomműködéshez és az emésztőenzimek normál műkōdéséhez.

Pico Potassium® - Piko-ionos folyékony kálium

A Pico Potassium® piko-ionos kálium egy stabilizált káliumion, sejtszinten nagy mértékben felszívódó, Dr. Carolyn Dean-től.

Pico Zinc® Plus - Cink és réz oldat

Pico Zinc® Plus – réz és cink kiegyensúlyozott összetétele folyékony formában. Stabilizált pikometrikus cink- és rézionok tökéletes arányban.

ReAline® - B-Vitaminok Plusz

A ReAline® egy különleges képlet, amely ideális építőköveket nyújt a test természetes méregtelenítő folyamatainak javításához és támogatásához. Az erőszakos méregtelenítő protokollok helyett a ReAline® L-metionint tartalmaz, amely a glutation, a test legfontosabb antioxidánsának építőeleme.

Flora ReVive® - Probiotikum tőzegkivonattal

A Flora ReVive® egy egyedülálló probiotikum tőzegkivonattal, amelyet speciálisan úgy hoztak létre, hogy fenntartsa az egyensúlyt a Candida albicans és a bélbaktériumok között.

Vitamin C ReSet® - C-Vitamin Italpor

Vitamin C ReSet® C-vitamin finom, pezsgő por alakban, bogyós gyümölcs ízesítéssel. 2 050 mg C-vitamint és 410 mg káliumot tartalmaz 7 grammos mérőedényben, tehát könnyű az adagot kisebb adagokra osztani, hogy jobban tudja ellenőrizni napi bevitelét.

Whole C ReSet® - C-Vitamin

A Whole C ReSet® kombinálja a szerves Acerolát, a szerves meggyet és a gyümölcskomplexeket. A növénykémiai anyagok, polifenolok, beleértve a bioflavonoidok, antociánok, proantociánok, ellágsav, klorogénsav, rezveratrol és a kininsav széles spektrumát nyújtja.

D3K2 ReSet® - D-vitamin K2-vitaminnal

D3K2 ReSet® - A D3 és K2 vitamin egyedülálló vegán kombinációja, amely tökéletesen kiegészíti Dean doktornő folyékony ásványait.

Omega 3 Algae A+E® - Vegán Omega-3 zsírsavak

Omega 3 Algae A+E® - Dean doktornő exkluzív terméke! A halak a saját Omega-3 zsírsavaikhoz az algák fogyasztásával jutnak hozzá, ezért jobb, ha egyenesen a forráshoz megyünk és algákat használunk az Omega-3 kiegészítő gyártására.

ReStructure® - Proteinpor Vanília

A ReStructure® Vanília egy magas fehérjetartalmú por – a fehérje a fő összetevője, de a szénhidrátok és a zsírok szintén a makronutriensek helyes egyensúlyát biztosító recept összetevői.

RnA ReSet Drops® - Árpa kivonat

RnA ReSet Drops® egy folyékony étrend-kiegészítő - árpa-kivonat.

RnA ReBob - Árpa kivonat

RnA ReBob egy folyékony étrend-kiegészítő - árpa-kivonat az RnA ReSet Drops® dupla méretében.

Dr. Dean´s Total Body ReSet - Tökéletes táplálék a test számára

Az étrend-kiegészítők áttekinthető és időtakarékos programja. Dr. Carolyn Dean Total Body ReSet étrend-kiegészítő csomagja többféle módon segít Önnek egészsége megőrzésében.

ReMag® Lotion Plus

A ReMag® Lotion Plus a koncentrált piko-ionos magnéziumot bőrpuhító és tápláló növényi olajokkal kombinálja mindennapi használatra.

Book - The Magnesium Miracle by Carolyn Dean

Now updated with 30 percent new material, the only comprehensive guide to one of the most essential but often-overlooked minerals, magnesium - which guards against and helps to alleviate heart disease, stroke, osteoporosis, diabetes, depression, arthritis, and asthma.

Pico Silver® - Piko-ionos ezüst oldat

A Pico Silver® egy egyedülálló, stabilizált ezüst ion, amely 99,99% tisztaságú, pikométer méretű, elemi ezüstből készült.


Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek