RnA ReSet termékek Dr. Carolyn Dean-től


ReMag® The Magnesium Miracle - Dr. Dean piko-ionos folyékony magnéziuma

A ReMag® egy valódi The Magnesium Miracle™, mivel egy nélkülözhetetlen kofaktor, amelyet 700-800 enzimrendszer igényel, amelyek a biokémiai reakciók ezreit támogatják a testben.

ReMyte® Ásványi oldat - Dr. Dean piko-ionos multi-ásványianyag oldata

A ReMyte® 12 ásványi anyagot biztosít, egyedülálló pikométer méretben, amely lehetővé teszi a sejtszintű tökéletes felszívódást. Mindegyiknek specifikus feladata van a csontok egészségében, a vérerek integritásában, a vércukor egyensúlyában, a pajzsmirigy támogatásában és az immunrendszer szabályozásában.

ReCalcia® Calcium oldat - Dr. Dean piko-ionos folyékony kalciuma

ReCalcia® kalcium oldat - amely hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez, az izomműködéshez és az emésztőenzimek normál műkōdéséhez.

Whole C ReSet™ - C-Vitamin

A Whole C ReSet™ kombinálja a szerves Acerolát, a szerves meggyet és a gyümölcskomplexeket. A növénykémiai anyagok, polifenolok, beleértve a bioflavonoidok, antociánok, proantociánok, ellágsav, klorogénsav, rezveratrol és a kininsav széles spektrumát nyújtja.

ReAline® - B-Vitaminok Plusz

A ReAline® egy különleges képlet, amely ideális építőköveket nyújt a test természetes méregtelenítő folyamatainak javításához és támogatásához. Az erőszakos méregtelenítő protokollok helyett a ReAline® L-metionint tartalmaz, amely a glutation, a test legfontosabb antioxidánsának építőeleme.

RnA ReSet Drops™ - Árpa kivonat

RnA ReSet Drops™ egy folyékony kiegészítő – glutént nem tartalmazó árpa-kivonat.

ReStructure® - Proteinpor

A ReStructure® egy magas fehérjetartalmú por – a fehérje a fő összetevője, de a szénhidrátok és a zsírok szintén a makrotápanyagok helyes egyensúlyához szükséges recept részét képezik. Hozzáadott cukor vagy só nélkül.

Dr. Dean´s Total Body ReSet ReBoot - Tökéletes táplálék a testnek

Az étrend-kiegészítők áttekinthető és időtakarékos programja. Dr. Carolyn Dean Total Body ReSet étrend-kiegészítő csomagja többféle módon segít Önnek egészsége megőrzésében.

Pico Silver™ Solution - Dr. Dean piko-ionos ezüst oldata

A Pico Silver™ egy egyedülálló, stabilizált ezüst ion, amely 99,99% tisztaságú, pikométer méretű, elemi ezüstből készült.


Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek