ReMag® The Magnesium Miracle™ Piko-ionos folyékony magnézium

A ReMag® valóban egy The Magnesium Miracle™, mert ez egy alapvető kofaktor, amelyre akár 300 enzimrendszernek is szüksége van, amelyek több ezer biokémiai reakciót támogatnak a szervezetben.

ReMag® The Magnesium Miracle™ - Piko-ionos folyékony magnézium

ReMag® - The Magnesium Miracle™

 • Szikrát hoz az életbe
 • A magnézium pikométer-ionos formája Dr. Carolyn Dean (a The Magnesium Miracle című könyv szerzője) által tervezve
 • A test akár 300 enzimrendszerét aktiválja
 • 100%-ban felszívódik sejtszinten
 • Nincs erős hashajtó hatása, mint a magnézium más fajtáinak

A ReMag® valóban egy The Magnesium Miracle™, mert ez egy alapvető kofaktor, amelyre akár 300 enzimrendszernek is szüksége van, amelyek több ezer biokémiai reakciót támogatnak a szervezetben. Szabályozza a hőmérsékletet, energiát termel és közvetít, idegingerületeket közvetít és ellazítja az izmokat. A magnézium életfontosságú a glükóz, a zsírok és a fehérjék metabolizmusához, és pozitívan befolyásolja a test minden sejtjét, s így támogatja az életet. A magnézium továbbá támogatja az egészséges csontokat, a kalcium felszívódásának szabályozásával és a D-vitamin aktív formájának metabolizmusával annak inaktívan tárolt formájából.

A ReMag®-ot Carolyn Dean doktornő fejlesztette ki és a magnézium-klorid tiszta forrásából készült, nagy gondossággal. Úgy fejlesztették ki, hogy stabilizált magnéziumionokat biztosítson, amelyek mérete a növényekben található magnéziumhoz hasonló. A ReMag® a magnézium pikométer-ionos formája, amely kisebb átmérőjű, mint az ásványi ioncsatornák a testben. A sejtekbe való közvetlen és teljes felszívódása azt jelenti, hogy a ReMag® készítmény elkerüli a beleket és nem jut be a vékonybélbe sem, ahol hasmenést okozna. A ReMag® ezért nem rendelkezik hashajtó hatással.

ReMag® valójában The Magnesium Miracle™, mert:

 • A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
 • A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához
 • A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
 • A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez
 • A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez
 • A magnézium szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben
 • A magnézium hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
 • A magnézium részt vesz a normál csontozat fenntartásában
 • A magnézium hozzájárul a normál fogazat fenntartásához
 • A magnézium szerepet játszik a sejtosztódásban


A ReMag® tökéletes kiegészítő magnéziumhiány esetén

1. A hatóanyag mennyisége
A ReMag® 150 mg magnéziumot tartalmaz egy 2.5ml-es adagban.

2. Minőség
A ReMag® gyártása során betartjuk a minőségellenőrzés folyamatát, amely túllépi az előírásokat! A kis és közepes vállalatok többsége csupán az FDA alapvető követelményeit tartja be és semmi többet- mi több szinten is túllépjük a követelményeiket, hogy teljesítsük Dean doktornő szigorú előírásait! Végtére is az ő neve áll minden üvegen.

3. Koncentráció
A ReMag® előállítása a magnézium-kloridnál kezdődik, amely egy 18 pontból álló átalakulási folyamaton megy keresztül! Ez idő alatt a termékünk a példa nélküli 60 000 ppm-re koncentrálódik és pikométer méretűre redukálódik. Nehéz elképzelni, de a pikométer egy egység, melynek hossza egy billiomod méter. Ezt követően a magnézium ionjai felszabadulnak a kloridhoz fűződő kötésből és ezek a stabilizált ionok azonnal felszívódnak a sejtekbe.
Tudjuk, hogy egyetlen más kiegészítő sem megy át ezen a folyamaton és ez a ReMag® kivételességének lényege és az, ami olyan egyedivé teszi - a koncentráció, a méretek és a magnéziumionok stabilitása.

4. Abszorpció
A ReMag® nem csak koncentrált, hanem stabilizált ion is. Ez a 18 részes gyártási folyamatban létrehozott stabilizáció nélkülözhetetlen az abszorpcióhoz és a ReMag-ot nagy hatásfokúvá teszi – lehetővé teszi, hogy minden csepp becsússzon a sejtek ásványi csatornáiba, ez azt jelenti, hogy 100%-ban biológiailag rendelkezésre áll.

5. A ReMag® eredete és tisztasága
A ReMag-ot gyártó társaság 99,98 és 99,99% tisztaságú magnézium ingotot vásárol. Az aktuális forrás Nyugat-Texasból való. A mi magnézium-kloridunkban tehát csak 0,01 - 0,02% szennyeződés található. Ez nagyon előnyös a magnézium-citrát jó minőségű változataival összehasonítva, amelynek tisztasága 98%, vagy a sós tavakból származó magnézium-kloridhoz képest, amelynek tisztasága 96%. A kulcs a 99,98-99,99%-os tisztaság, függetlenül a forrástól.Termékinformáció ReMag®

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

Csomagolás: 240, 480 ml
Súly: 240, 480 g

Adagolás: 2,5 ml (1 mérőkanál)
A csomagban lévő adagok száma: 96, 192

Koncentráció: 60 000 ppm (60 mg tiszta magnézium egy milliliterre).

Összetétel - Egy adagban - NRV %*
Magnézium (MgCl2-ből készūlt) - 150 mg - 40%

További összetevők: Víz fordított ozmózisból
*NRV - Napi beviteli érték felnőtteknek %-ban kifejezve.


ALKALMAZÁS

Felnőtt adag: 1 mellékelt mérőkanál (2,5 ml) naponta vízben vagy gyümölcslében elkeverve éhgyomorra vagy étkezés után. Ajánljuk nagyon lassan** kezdeni napi fél mérőkanálnyi adaggal (1,25 ml) és fokozatosan növelni egynegyed mérőkanállal 2 naponta, hogy elérje a kívánt 1 mérőkanálnyi adagot naponta. Az egész adagot össze lehet keverni egy liter vízzel és egész nap kortyolgatni. A terméket ne szedje higítatlanul. A jobb eredmények érdekében napi két adag ajánlatos (2 x 2,5 ml).

** Az érzékeny személyeknek még lassabban kell kezdeniük. Ideális cseppenként (1-5 csepp a délelőtti órákban). A nagy mértékben felszívódó magnézium túlérzékeny szervezetbe juttatása heves reakciókhoz vezethet.

Gyermek 4-12 éves korig: A felnőtt adag felét vegye be.

4 év alatti gyermek: csak orvossal folytatott konzultációt követően.

Megjegyzés: A pontos adagolás érdekében használja a mellékelt mérőkanalat vagy cseppentőt. Ha magnéziumhiányban szenved, vagy egészségtelenül táplálkozik, nagyon lassan kezdje szedni a terméket, hogy teste hozzá tudjon szokni. Egyes embereknek 2-4 csepp miniatűr adaggal kell kezdeniük naponta és ezt nagyon lassan növelni.

Ha már hosszabb ideje más fajta magnéziumot szed, akkor kezdhet fenntartó adaggal: naponta kétszer egy mérőkanál: egy mérőkanál (2,5 ml) = 150 mg elemi magnézium. Amennyiben az életmódja vagy étrendje nagy mennyiségű magnéziumot használ fel (sok kávét iszik, nagy stressznek van kitéve, sokat sportol és izzad), növelheti az adagot 1 mérőkanálra napi két-három alkalommal, hogy növelje a szervezet magnéziummal való telítettségét. A legjobb, ha az egész napi adagot egy liter vízbe keveri és egész nap kortyolgatva fogyasztja (tengeri sóval vagy egyéb ásványi anyagokkal együtt).


Figyelmeztetés

 • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
 • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával. Ha a ReMag®-ot terhesség alatt szeretné szedni és most kezdi, használjon kis adagot és fokozatosan növelje.
 • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
 • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.


Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek