ReMag® The Magnesium Miracle™ Dr. Dean piko-ionos folyékony magnéziuma

A ReMag® egy valódi The Magnesium Miracle™, mivel 700-800 enzimrendszer által megkövetelt nélkülözhetetlen kofaktor, amelyek a testben lejátszódó biokémiai reakciók ezreit támogatják.

ReMag® The Magnesium Miracle | Dr. Dean piko-ionos folyékony magnéziuma

ReMag® - The Magnesium Miracle™

 • Szikrát hoz az életbe
 • A magnézium pikométer-ionos formája Dr. Carolyn Dean (a The Magnesium Miracle című könyv szerzője) által tervezve
 • 700 - 800 enzimrendszert aktivál a testben
 • 100%-ban felszívódik sejtszinten
 • Nincs erős hashajtó hatása, mint a magnézium más fajtáinak

A ReMag® egy valódi The Magnesium Miracle™, mivel 700-800 enzimrendszer által megkövetelt nélkülözhetetlen kofaktor, amelyek a testben lejátszódó biokémiai reakciók ezreit támogatják. Szabályozza a hőmérsékletet, energiát termel és közvetít, idegingerületeket közvetít és ellazítja az izmokat. A magnézium életfontosságú a glükóz, a zsírok és a fehérjék metabolizmusához, és pozitívan befolyásolja a test minden sejtjét, s így támogatja az életet. A magnézium továbbá támogatja az egészséges csontokat, a kalcium felszívódásának szabályozásával és a D-vitamin aktív formájának metabolizmusával annak inaktívan tárolt formájából.

A ReMag®-ot Carolyn Dean doktornő fejlesztette ki és a magnézium-klorid tiszta forrásából készült, nagy gondossággal. Úgy fejlesztették ki, hogy stabilizált magnéziumionokat biztosítson, amelyek mérete a növényekben található magnéziumhoz hasonló. A ReMag® a magnézium pikométer-ionos formája, amely kisebb átmérőjű, mint az ásványi ioncsatornák a testben. A sejtekbe való közvetlen és teljes felszívódása azt jelenti, hogy a ReMag® készítmény elkerüli a beleket és nem jut be a vékonybélbe sem, ahol hasmenést okozna. A ReMag® ezért nem rendelkezik hashajtó hatással.

ReMag® valójában The Magnesium Miracle™, mert:

 • Magnézium segít csökkenteni a kimerültséget és fáradtságot
 • Magnézium hozzájárul az elektrolitikus egyensúlyhoz
 • Magnézium hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez
 • Magnézium hozzájárul a normál idegrendszer működéséhez
 • Magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez
 • Magnézium hozzájárul a normál fehérjeszintézishez
 • Magnézium hozzájárul a psziché megfelelő működéséhez
 • Magnézium hozzájárul az egészséges csontok megőrzéséhez
 • Magnézium hozzájárul az egészséges fogak megőrzéséhez
 • Magnézium részt vesz a sejtosztódás folyamatában

Csomagolás: 480 ml - 192 adag, 240 ml - 96 adag


A ReMag® tökéletes kiegészítő magnéziumhiány esetén

1. A hatóanyag mennyisége
A ReMag® 150 mg magnéziumot tartalmaz egy 2.5ml-es adagban.

2. Minőség
A ReMag® gyártása során betartjuk a minőségellenőrzés folyamatát, amely túllépi az előírásokat! A kis és közepes vállalatok többsége csupán az FDA alapvető követelményeit tartja be és semmi többet- mi több szinten is túllépjük a követelményeiket, hogy teljesítsük Dean doktornő szigorú előírásait! Végtére is az ő neve áll minden üvegen.

3. Koncentráció
A ReMag® előállítása a magnézium-kloridnál kezdődik, amely egy 18 pontból álló átalakulási folyamaton megy keresztül! Ez idő alatt a termékünk a példa nélküli 60 000 ppm-re koncentrálódik és pikométer méretűre redukálódik. Nehéz elképzelni, de a pikométer egy egység, melynek hossza egy billiomod méter. Ezt követően a magnézium ionjai felszabadulnak a kloridhoz fűződő kötésből és ezek a stabilizált ionok azonnal felszívódnak a sejtekbe.
Tudjuk, hogy egyetlen más kiegészítő sem megy át ezen a folyamaton és ez a ReMag® kivételességének lényege és az, ami olyan egyedivé teszi - a koncentráció, a méretek és a magnéziumionok stabilitása.

4. Abszorpció
A ReMag® nem csak koncentrált, hanem stabilizált ion is. Ez a 18 részes gyártási folyamatban létrehozott stabilizáció nélkülözhetetlen az abszorpcióhoz és a ReMag-ot nagy hatásfokúvá teszi – lehetővé teszi, hogy minden csepp becsússzon a sejtek ásványi csatornáiba, ez azt jelenti, hogy 100%-ban biológiailag rendelkezésre áll.

5. A ReMag® eredete és tisztasága
A ReMag-ot gyártó társaság 99,98 és 99,99% tisztaságú magnézium ingotot vásárol. Az aktuális forrás Nyugat-Texasból való. A mi magnézium-kloridunkban tehát csak 0,01 - 0,02% szennyeződés található. Ez nagyon előnyös a magnézium-citrát jó minőségű változataival összehasonítva, amelynek tisztasága 98%, vagy a sós tavakból származó magnézium-kloridhoz képest, amelynek tisztasága 96%. A kulcs a 99,98-99,99%-os tisztaság, függetlenül a forrástól.


Piko-ionos folyékony magnéziuma

ReMag® használati utasítás

Adagolás: 2,5 ml (teáskanál)

Felnőtt adag: 1 teáskanál naponta vízben vagy gyümölcslében elkeverve éhgyomorra vagy étkezés után. A jobb eredmények érdekében napi két adag ajánlatos. Ajánljuk nagyon lassan kezdeni napi fél teáskanálnyi adaggal (1,25 ml), és fokozatosan növelni egynegyed teáskanállal minden 2 napban, hogy elérje a kívánt 1 teáskanálnyi adagot naponta. Az egész adagot össze lehet keverni egy liter vízzel, és egész nap kortyolgatni.

Gyermek 4-12 éves korig: a felnőtt adag felét vegye be.

4 év alatti gyermek: csak orvossal folytatott konzultációt követően.

Megjegyzés: A palack kupakja hasznos eszköz a mérésre, de pontos adag kiméréséhez használjon kalibrált mérőpoharat, fecskendőt vagy cseppentőt. Ha magnézium hiányban szenved, vagy egészségtelenül táplálkozik, nagyon lassan kezdje szedni a terméket, hogy teste hozzá tudjon szokni. Néhány embernek egészen miniatűr adaggal szükséges kezdeni, napi 2-4 csepp, és nagyon lassan emelni az adagot.

Ha már hosszabb ideje más fajta magnéziumot használ, akkor kezdhet fenntartási adaggal: naponta kétszer egy teáskanál : egy teáskanál = 150 mg elemi magnézium. Amennyiben az életmódja vagy étrendje nagy mennyiségű magnéziumot használ fel (sok kávét iszik, nagy stressznek van kitéve, sokat sportol és izzad), növelheti az adagot napi két-három alkalomra 1 teáskanállal, hogy növelje a szervezet telítettségét magnéziummal. A legjobb, ha az egész napi adagot egy liter vízbe keveri, és egész nap kortyolgatva fogyasztja (tengeri sóval vagy egyéb ásványi anyagokkal együtt).


Figyelmeztetés

 • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot.
 • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával. Ha a ReMag®-ot terhesség alatt szeretné szedni és most kezdi, használjon kis adagot és fokozatosan növelje.
 • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
 • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.


Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek

Ez a weboldal cookie-kat használ. A webhely böngészésével elfogadja azok használatát.