A magnézium szedése után jobban érzi magát?

A magnézium szedése után jobban érzi magát?

A magnézium szedése után rosszabbul érzi magát? című, legsikeresebb cikkek egyikének folytatása. Ismét remek tanácsokat kaphat itt, amelyek az általános egészséggel és az ásványok használatával kapcsolatosak.

"A magnézium szedése után rosszabbul érzi magát", a legkedvesebb cikkem a blogon. De itt az idő, hogy fenekestül fel- és kiforgassuk ezt a blogot azok számára, akik nagyszerű pozitív tapasztalatokkal rendelkeznek a magnéziumot illetően; akik megértik a haladást, amelyre akkor kerül sor, ha a testet elönti a magnézium; és akik többet szeretnének tudni.

Attól kezdve, hogy ezt a cikket megírtam (2011. október 11-én), már sokat tanultam, hogy tudjam, szinte lehetetlen, hogy valaki rosszabbul érezze magát a magnézium szedése után. A magnézium után Ön csak egyre jobban és jobban érezheti magát. Az Ön mantrájává válik: "Teljesen boldog vagyok ott, ahol vagyok és felkészültem a további életre!" Bár ebben a cikkben a magnéziumról beszélek majd, de túlnyomórészt a ReMag-gal van tapasztalatom – az én teljesen felszívódó, nem laxatív, stabilizált ionos magnéziumommal.

A magnézium korlátlanságának nagy leleplezésére utal Workinger és csapata a Nutrients folyóirat "Kihívás a magnézium állapotának diagnosztikájában" című cikkében. Ebben a 2018-as tanulmányban megállapították, hogy "a magnézium az emberi test kritikus ásványa és részt vesz az ismert metabolikus funkciók 80%-ában." Ehhez hozzáadódik az akár 1 000 enzimatikus folyamat.

Ahogy azt már a múltban megjegyeztem, talán 1 embernél a 100-ból, aki magméziumot használ, jelentkezhetnek olyan tünetek, amelyeket nem ért és amelyek megrémíthetik. Ez lehet olyan valaki, aki nem olvasott eleget a magnéziumról, hogy tudja, nagyon magas a biztonsági szintje. Továbbá azt sem kell tudatosítania, hogy a magnézium a testben olyan sokat tesz, hogy az egyes testfunkciók felébredhetnek. A tudatosságnak ezt a hiányát annak a ténynek tudom be, hogy az orvosok és a nyilvánosság általánosságban nem tanulnak semmit a tápanyagokról és az egészségről.

Abban a szerencsében volt részem, hogy olyan anyával nőttem fel, aki egészségügyi nővér volt, hatalmas egészséggel. Senkinek, Bobon kívül, nem árultam el, hogy igyekszek bejutni az orvosi egyetemre és amikor már felvettek, akkor az apám azt mondta, hogy orvos akart lenni. Sőt be is iratkozott a Harvard orvosi karára, de ott kellett hagynia az iskolát, hogy követhesse a nagyszüleimet Bostonból Newfoundlandbe, mivel az apjának nehézfém-mérgezése volt, a fényképészi munkájából kifolyólag, amely a hobbija volt.

A doktorok azt mondták, hogy a nagyapámnak ki kell izzadnia a mérgeket. Az apám anyja egészségügyi nővér és homeopata volt. A génjeimben tehát keveredik – a józan ész, a betegápolás és az orvostudomány. Az emberek többségének nincs ilyen adottsága és az orvosokra hagyatkozik, akik utána döntenek az ő testükről. Az orvosoknak tanítóknak kellene lenniük és talán az otthoni látogatások és az egész család megismerése idején kellene az embereket megtanítaniuk arra, hogy hogyan gondoskodjanak magukról. Ma úgy tűnik, hogy az orvosok csak azt tudják, hogyan írjanak elő gyógyszereket és nincsenek ismereteik, sem pedig hozzáférésük a természetes eszközökhöz. Sőt bizalmatlanok és elutasítanak mindent, ami természetes – valószínűleg azért, mert semmit sem tudnak róla.

Az írói karrieremet akkor kezdtem, amikor családi gyakorlaton voltam Torontóban, mivel azt akartam, hogy az emberek nagyobb felelősséget vállaljanak az egészségükért azáltal, hogy megtanulják, hogyan kezelhetik a szokásos betegségeket. Az első egészségről szóló enciklopédiám címe ez volt: "Ha nem juthat el az orvoshoz". Ez egy 600 oldalas, ingyenes elektronikus könyv, Future Health Now Encyclopedia címmel, amelyet letölthet. Ebben több, mint 130 általános megbetegedést vitatok meg és mindegyikre megoldásokat mutatok be.

Ha az utasítás, az egészség megoldására szolgáló enciklopédia egy karnyújtásnyira van Öntől, nem érzi majd magát annyira függőnek az orvosoktól és az orvosságoktól. És könnyebben felismeri, amikor az Ön teste változik és gyógyul, amikor új orvosságot vezet be, amelyik a magnézium.
Tudatosítani fogja teste nüánszait és nem fordul majd az orvosokhoz az elfogult hozzáállásuk miatt – mégpedig, hogy megpróbálják megtalálni a betegséget, amelyet orvossággal kezelnek majd.

Az alábbiakban található 15 ok, amiért a test megváltozhat, ha Ön elkezdi a magnézium kiegészítését.

Képzelje el a magnéziumot – és a ReMag-ot - mint olyan ételt, amelytől a testét megfosztotta és kétségbeesetten szüksége van rá.

1. Nem szed elegendő mennyiséget: Ha Ön elkezdi a magnézium szedését, 1 000 enzimatikus rendszert indít be, amelyek magnéziumot igényelnek és többet akarnak!Korábban írtam, hogy a magnéziumra 325 enzimatikus rendszerben van szükség, de a magnézium folytatódó kutatásával ez a szám megháromszorozódott. Most már tudjuk, hogy 1 000 enzimatikus rendszer követeli a maga magnézium darabját, amint felébred! És Ön minden egyes beindított enzimatikus rendszerrel kis mennyiségű magnéziumot fogyaszt, amelyet nekik adott, és ahogy már mondtam, többet akarnak!
Ez nem azt jelenti, hogy a magnéziumot a végtelenségig fogja növelni. El fogja érni magnéziumkészletei telítettségi pontját, mégpedig a nem laxatív ReMag® esetében is és végül csökkentheti majd a magnéziumbevitelt. Azok az emberek, akik ragaszkodnak a magnézium ajánlott napi adagjaihoz vagy akik magnéziumot szednek, amely hasmenést okoz nekik, soha nem kapnak annyit, amennyire szükségük van, hogy leküzdjék a magnéziumhiány tüneteit.
Sok orvos, sőt olyan ember is, akik azt állítják, hogy tudnak a magnéziumról, azt gondolják, hogy a hashajtó hatás annak a jele, hogy Ön elegendő magnéziummal rendelkezik. Ez számtalan embert ahhoz vezetett, hogy abbahagyják bármilyen magnézium használatát és a magnéziumhiány tüneteinek hatástalan kezeléséhez forduljanak.

Ez a fő okok egyike, miért döntöttem a ReMag piko-ionos magnézium létrehozása és propagálása mellett. Sejtszinten teljes mértékben felszívódik és nincs laxatív hatása, tehát annyit vehet be belőle, amennyire szüksége van, hogy megszüntethesse a magnéziumhiány összes tünetét. De a ReMaggal is lassan kezdjen, amennyiben „érzékenyek“ a belei. A 1/2 teáskanál kétszer naponta fenntartó adag helyett kezdhet 5-10 cseppel naponta, egy liter vízben feloldva és kortyolgassa egész nap. Azután növelje 10 cseppel minden 2-3 nap. Ha meg szeretné határozni a magnéziumszintjét, csináltathat magnéziumtesztet a vörösvérsejtekben

2. Túl sokat szed: A ReMag adagolásáról szóló eredeti cikkeink egyikében azt mondtam, hogyha Ön olyan ember, aki hosszú távon szedi a magnéziumot, magasabb adaggal kezdhet, mint egy teáskanál. De mivel a ReMag® olyan jól felszívódik, megtörtént, hogy egyesek túl gyorsan emelték meg az adagot. Ha Ön az első nap a magnézium nagy adagját veszi be, elvárható, hogy az izmok, amelyek a kereket hajtották, sugárhajtású repülőgépet fognak hajtani. Az Ön teste gyenge lehet és a felébredésnek köszönhetően akár 1 000 enzimatikus rendszer egyszerre idegesnek, sőt szorongónak vagy depressziósnak érzi majd magát és Ön nem fogja tudni, hogy mi történik.

Próbálja meg megérteni, hogy ez azt jelenti, hogy Önnek valóban magnéziumra van szüksége. A vásárlóinknak ez a reakciója megtanított minket arra, hogy a ReMag® sokkal jobban felszívódik, mint bármilyen más magnézium. Most mindenkinek azt mondjuk, hogy kezdjenek ¼ teáskanállal, ami 75 mg ionos magnéziumnak felel meg. Különösen a mellékvese-fáradtságban szenvedő emberek kerülhettek túl gyorsan szorongásos állapotba, ami a valóságban bármelyik új tápanyaggal megtörténhet, amelyet kipróbálnak.

3. Alacsony a vérnyomása, amit a hosszan tartó magnéziumhiány és a mellékvese-fáradtság okoz. Talán már hallotta, hogy a magnézium csökkentheti a vérnyomását, tehát Ön aggódik, hogy mi történik majd, ha már alacsony. Valószínűleg ez fog történni: A magnéziumhiány azt okozhatja, hogy az Ön autonóm idegrendszere nem lesz eléggé aktív, amely alacsony vérnyomáshoz és a keringési rendszer rossz működéséhez vezet. Ez a következő eset, amikor ¼ kiskanál ReMag kiegészítéssel kell kezdenie és ezt lassan emelni. A ReMyte-ben foglalt ásványok fontosak a mellékvesék és a pajzsmirigy támogatása szempontjából, és a káliumszint javításához. A ReMyte-ben található 12 ásványból kilenc szükséges a pajzsmirigy hormonjainak termeléséhez.

4. Szívgyógyszereket szed, és amint az egészségi állapota javul, a gyógyszerei „mérgezőkké“ válhatnak. Ez azért van, mert már nem biztos, hogy szüksége van rájuk! Ez jó hír! Fontos, hogy konzultáljon orvosával, ha az egészségi állapota kezelésére magnéziumot használ és azt kellene kitűznie célul, hogy az orvosságokat elhagyja. Például, a magnézium segít a vérnyomást normálisra csökkenteni – nem teszi az Ön vérnyomását túl alacsonnyá, mint az egyes vérnyomáscsökkentő gyógyszerek. Ha folytatni fogja az ugyanolyan mennyiségű vérnyomáscsökkentő gyógyszer szedését a ReMag készítménnyel együtt, az Ön vérnyomása az orvosság miatt túl alacsony lehet. Nem a magnézium "mellékhatásáról" van szó. Ez a gyógyszerek szedésének hatása, amelyekre Önnek már nincs szüksége. Ha már kezdetben alacsony az Ön vérnyomása és nem szed gyógyszereket, nagyon lassan kezdje el a ReMag használatát, ugyanis, ahogy azt a 2. sz. bekezdésben leírom, az Ön testének lassan kell alkalmazkodnia ahhoz az ásványhoz, amelyből sokáig hiánya volt.

5. Fluoridizált gyógyszereket szed, amelyek visszafordíthatatlanul megkötik az Ön magnéziumát és hiányt okoznak, akkor is, ha Ön magnéziumot szed. Tekintse meg a fluoridizált gyógyszerek listáját a Fluoride Toxicity Research Collaborative kutatóintézetben. Sajnálatos módon sok általános gyógyszer és anesztetikum fluoridizált: Prozac, Paxil, Lipitor, Cipro, Diflucan, hogy legalább csak néhányat említsünk. Ha az ember úgy érzi, hogy soha sem épült fel az operációból, mindig az a gyanúm, hogy ez a fluoridizált anesztetikumok miatt van.

6. Jódot szed (DDD feletti adagokban), amely meggyorsítja az Ön anyagcseréjét és szívdobogást okoz, amelynek semmi köze a magnéziumhiányhoz. Azok az emberek is, akik kis adagban szednek jódot, anélkül, hogy elegendő magnéziumot és szelént használnának, találkozhatnak a jódtoxicitással kapcsolatos problémákkal. A ReMyte® helyes mennyiségű jódot, szelént, cinket, mangánt és rezet tartalmaz (a pajzsmirigyet támogató 9 ásványi anyagot, 12 ásvány képletében).

7. Túl sok D-vitamint szed. Ami történik: Ön remekül érzi magát a magnéziumával. Az Ön orvosa a D-vitamin új adagolásától befolyásolva nagy adag D-vitamint ír elő Önnek. Röviddel ezután Ön a magnéziumhiány tüneteit kezdi észlelni. A magnézium szükséges a D-vitamin átalakulásához, annak tárolt formájáról aktív formájára és a D-vitamin metabolizmusának összesen 8 lépéséhez. Ez azt jelenti, hogy ha Ön extrém nagy adagokat szed, amelyeket az allopátiás orvosok javasolnak, magnéziumhiányba ütközhet és nem tudja majd, mi is történik. Általánosan ebből az okból nem javaslok 1 000 - 2 000 IU-nál több D-vitamint naponta. És soha ne szedjen D-vitamint magnézium nélkül. Erről a témáról már több cikket írtam és igyekeztem megoldást találni arra, ami történik.

8. Túl sok kalciumot szed és az kiszorítja az Ön magnéziumát. Tanulmányozza, hogy miért is veszélyes valóban ez a legtöbbször előírt ásvány, mivel szívmegbetegedéseket okoz a nőknél, az elmeszesedés következtében.

9. Magnéziumot szed és dehidratált, mivel nem szed további nyomelemeket és nem iszik elegendő vizet. Már többször leírtam a cikkekben, hogyan kell helyesen hidratálni. Mindig tegyen a vízbe tengeri sót és a ReMyte® készítményt.

10. A magnézium méregtelenítő és sejtszinten kimossa a nehézfémeket. Néha ezt gyógyászati reakcióként érzékelheti. A tünetek lehetnek a megnövekedett izomfájdalmak, ízületi fájdalmak, sőt bőrkiütések is. Ezért ajánlom, hogy a magnézium adagolását lassan alakítsa ki, úgy, hogy az Ön sejtjei lassan méregtelenítődjenek és hogy a toxinok ne árasszák el az Ön vérkeringését.

11. Önnek IBS-e (irritábilis vastagbél szindrómája) van, ami a bél nyálkahártyájának érzékenysége, vagy Ön nagyon toxikus (a nehézfémek, gyógyszerek, rossz táplálkozás, élesztőgombák miatt), tehát a ReMag® méregtelenítő tüneteket okoz Önnek, mivel segít méregteleníteni, a ReMag® egyenesen a sejtekbe megy és az izmok ellazulását okozza, ami pedig hasmenést eredményezhet. Ezért igyekszek „figyelmeztetni“ a „rossz egészségi állapotú“ embereket, hogy növeljék a ReMag-ot, mindazért, amit felsoroltam.

12. Glutamátot vagy magnézium-aszpartátot szed. Óva intek a magnézium ezen formáinak használatától. Dr. Russell Blaylock, idegsebész szerint a glutamát és az aszpartát lebomolhatnak egyes aminosavakra és úgy viselkedhetnek, mint a rossz neurotranszmitterek.

13. Nagy magnéziumadagokat szed és nincs elegendő kalcium az Ön táplálékában. Az Egyesült Királyság és a WHO irányelveit követem, hogy a táplálékomban vagy a kiegészítőkkel 600 mg kalciumot vegyek be naponta. Sokan azonban tejtermékek nélküli diétát tartanak és nem kapnak elegendő kalciumot. Ha csak laktózintoleranciáról van szó, próbálja meg a joghurtot vagy a kefírt, készítsen erőlevest és egyen laktózmentes sajtot: téglasajt, Cheddar, Colby, túrósajt száraz túróval, Gruyère, Havarti, Manchego, Provolone és Swiss. Ha ezek az élelmiszerek nem tartalmaznak 600 mg kalciumot, használja a ReCalcia® készítményünket.

14. Pajzsmirigy-gyógyszert szed és egyszerre az az érzése, hogy túl sokat szed (megemelkedett pulzusszám, melegérzet, hiperaktivitás). A magnézium a ReMag-ban és a 9 ásvány a pajzsmirigyre a ReMyte-ben "felébreszthetik" az Ön pajzsmirigyét, tehát elkezdi termelni a saját pajzsmirigyhormonját és már nem lesz szüksége annyi (vagy bármennyi) pajzsmirigy-gyógyszerre. (Ne felejtse el ezt ellenőrizni orvosánál és lassan hagyja ki.)

15. Az Ön immunrendszere felébredt és az élesztőgombákra támad. Ha Ön élesztőgomba-túltengésben szenved és az újonan aktivált immunrendszere igyekszik az élesztőgombákat az ellenőrzése alá hajtani, Ön Herx-reakciót élhet át. Kiütések, bőr- és fülviszketegség, lepedékes nyelv, a bélmozgások változása vagy vaginitis jelenhet meg Önnél.

Összefoglalás

Végezetül, amint megkapja az összes információt, amelyre szüksége van a ReMag® szedéséről hozott döntéséhez és megállapítja, hogy a magnézium az Ön új legjobb barátja, olyan változásokat élhet át, amelyekre akkor kerül sor, ha első alkalommal veszi be, kísérletként, kalandként és alkalomként.

Egyesek azt mondják: "mindenért meg kell szenvedni" vagy "romlik, mint hogy javulna" vagy "aki mer, az nyer." De nem akarjuk, hogy bármiféle gyógyászati reakciók zaklassák Önt. Ezért ajánljuk, hogy a ReMag® használatának kezdetén kis adagokkal és lassan kezdjen.

Tapasztalatok:

"A ReMag® szó szerint megmentette az életemet és megváltoztatta a jövőbeli kilátásaimat is!" Nincsenek fájdalmaim - fibromyalgiát és osteoarthritist diagnosztizáltak nálam, amelyeket a sportsérülések okoztak. A különbség, amelyet fizikailag, mentálisan és érzelmileg a ReMag-on érzek, fantasztikus. "

"Jó minőségű magnéziumkiegészítőket szedtem talán két évig, mindannyiszor más formában (kapszulákba, tablettákba, sőt más folyadékokba keverve), míg végre hallgattam a józan eszemre és megvettem a ReMag-ot." Azt gondoltam, hogy a ReMag-ot nem engedhetem meg magamnak. Szerencsére rájöttem, hogy a ReMag valóban nem kerül többe, mint bármilyen más kiegészítő, amelyet szedtem – és hogy a ReMag® nagyszerűen működik. Dr. Dean magyarázata helyes, amikor azt mondja, hogy a testeink nem képesek elegendő magnéziumot felszívni bármilyen más formában, hogy valódi telítettségre kerüljön sor. Ezt csak azért mondom, mert más márkák lehető legnagyobb adagjait szedtem és természetesen a magnézium, amelyet sikerült abszorbálnom, működött – de nem úgy, mint a ReMag®! "

"Tiszta beteg voltam majdnem négy évig, „rejtélyes“ tünetek egész sorozatával. Ez idő alatt csak 7 hónapot tudtam dolgozni, bár mindig jártam és mondtam, nem tudtam (tehát senki magamat is beleértve), hogy mi volt rajtam „rossz“ és miért nem tudtam dolgozni. Borzasztóan hosszú kórtörténetem van, amelyről tudom, hogy a magnéziumhiányból ered és a hihetetlenül magas élesztőgomba-túltengésből a testemben, amelyekről Dr. Dean azt mondja, hogy a krónikus megbetegedés alapjai. Ez az ismeret orvosilag olyan dolgokkal nyert igazolást, mint az élesztőgombákkal benőtt körömminták, stb."

"Ön az egyetlen doktornő, aki életemben először logikusan magyarázta meg a betegségemet." Ön és a ReMag® miatt tudatosítottam, hogy fizikailag nem éreztem jól magam, mivel utoljára gyerekként volt egész napos energiám. Köszönöm még egyszer. "

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek