ReMag® Lotion Plus Lotion

A ReMag® Lotion Plus a koncentrált piko-ionos magnéziumot bőrpuhító és tápláló növényi olajokkal kombinálja mindennapi használatra.

ReMag® Lotion Plus

ReMag® Lotion Plus

A ReMag® Lotion Plus az eredeti ReMag Lotion termékünk továbbfejlesztett változata további összetevőkkel az elégedett bőrért. Ez a tej ideális a bőr érzékenyebb területeire történő alkalmazáshoz, mint pl. az arc. Könnyed, természetes illat kíséri ezt a rendkívül hatékony nappali hidratáló krémet, hogy megfeleljen a bőr igényeinek. Naponta használhatja.

  • Arcra, kézre és az egész testre használható
  • Könnyebb összetétel és érzés a bőrön való alkalmazáskor
  • Zabpehely-kolloidok a nedvesség megőrzésére
  • B5-vitamin a puhaságért és rugalmasságért


Miért használjunk ReMag® Lotion Plus-t

Az RnA ReSet-nél tudjuk, hogy mindenki szép bőrre vágyik. Ennek eléréséhez hidratáló nappali tejre van szüksége, amelytől bőre sima és ragyogó lesz. Hisszük, hogy megérdemel egy olyan bőrápoló folyadékot, amely a kívánt eredményt hozza. Megértjük, hogy olyan nappali hidratáló készítményt szeretne, amely magabiztossá teszi. Ezért fejlesztette ki Dr. Carolyn Dean MD ND a ReMag Lotion Plus készítményt olyan hatóanyagokkal, mint a ReMag Magnesium a hidratálásért, a zabpehely nyugtató hatásáért, valamint a B5- és E-vitaminok a védelemért.

A magnézium-klorid nyugtató összetevőkön, például kolloidális zabpelyhen, B5- és E-vitaminon alapuló, jól felszívódó formája, a nedvesség és a puhaság helyreállításához.

Nappali hidratáló készítmény, nem kell aggódnia a zsíros maradványok miatt, ellentétben más magnézium-receptúrákkal.

  • Kellemes a bőrön, nincs viszketés vagy csípő érzés
  • Enyhén illatosított
  • Mesterséges összetevők nélkül
  • 130 mg magnézium egy teáskanálbanTermékinformáció Vitamin C ReSet®

KOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNY

Csomagolás: 221 ml
Súly: 221 g

Adagolás: 1 alkalmazás (kb. 5ml)
A csomagban lévő adagok száma: 44


HASZNÁLATI UTASÍTÁS – HOGYAN KELL ALKALMAZNI

HOL HASZNÁLJAM A REMAG LOTION-T?

Mivel bőrápoló folyadékunk bőrbarát összetevőkből készült, a nap bármely szakában használhatja. Sok vásárlónk úgy dönt, hogy vagy zuhanyozás után vagy száraz bőr esetén alkalmazza a ReMag® Lotion Plus-t.

Ami a ReMag® Lotion Plus felvitelének helyét illeti, könnyen felvihető az arcra és a testre – kézre, térdre, lábra, lábfejre, nyakra és arcra (kerülje a szemet). A ReMag® Lotion Plus 60 000 ppm koncentrációjú magnézium-klorid-oldatot tartalmaz és elég gyengéd a mindennapi használatra.

Ha bármikor a ReMag® Lotion Plus alkalmazása mellett dönt, ügyeljen arra, hogy bőre tiszta legyen. Ha már rendelkezik kozmetikumokkal vagy más tejekkel, ez megakadályozhatja a magnézium felszívódását. Kerülni kell az érzékeny területekkel és nyálkahártyákkal (szem és orrjáratok) való érintkezést is.

BIZTONSÁGOS A REMAG LOTION?

A magnézium egy természetesen előforduló ásványi anyag, amelyre szervezetének szüksége van. A ReMag® megoldásunk tiszta és úgy lett kialakítva, hogy a testtel együttműködjön a legjobb eredmény érdekében. Bőrre alkalmazva gyakorlatilag nem kell tartania a mellékhatásoktól vagy az irritációtól. Ha ez megtörténik, öblítse le a területet hideg vízzel.


Összetétel:
Magnesium Chloride, Purified Water (Aqua), Coconut (Cocos Nucifera) Oil,
Oat (Avena Sativa) Kernel Flour, Shea (Butyrospermum Parkii) Butter,
Ceteary Olivate, Sorbitan Olivate, Cetyl Alcohol, Propanediol1, 3, Glyceryl Stearate,
Evening Primrose (Oenothera Biennis) Oil, Rose Hip (Rosa Canina) Seed Oil,
Benzylalcohol, Dehydroacetic Acid, Provitamin B5 (Panthenol), Xanthan Gum,
Vitamin E (Tocopherol)

A ReMag® Lotion Plus kizárólag vegán összetevőket tartalmaz. Kevesebb, mint 1%-ban tartalmaz az EU által jóváhagyott tartósítószert, hogy növelje az eltarthatóságot és megakadályozza a baktériumok elszaporodását a termékben.


Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek