Leggyakoribb kérdések az elégedett felhasználókért


Az RnA ReSet termékekkel kapcsolatos információk

Mind megnyitása Mind bezárása
 • Milyen a termékek pontos adagolása?
  Minden termék adagolása részletesen megtalálható az adott termék weboldalán. Javasoljuk, hogy közvetlenül a megfelelő termékoldalon vagy a mellékelt címkén tekintse meg az adagolási információkat.

  Dr. Dean összes ásványi oldata kombinálható a jobb hatás érdekében.

  Dr. Dean termékeit elégedett felhasználók ezrei használják a világ több mint 200 országában. A kiegészítők erősen koncentráltak és erős, keserű ízűek. Ezért mindig keverje össze őket egy megfelelő itallal.

  Kezdje lassan, kis adaggal, és fokozatosan növelje

  Adja hozzá a választott ásványi oldatot kedvenc italához, használhat:
  - Vizet
  - Gyümölcslevet
  - Smoothie-t vagy fehérjeturmixot
  - Kávét vagy teát

  Olvassa el ezt is: A folyékony ásványok ízének elfedése
 • Hogyan lehet fenntartani a megfelelő hidratáltságot folyékony ásványi anyagok szedése során?
  A test remineralizációjának folyamata a ReMag®, ReMyte® vagy a további ásványi receptúráink segítségével helyes hidratációt igényel.

  Naponta átlagosan 2 liter víz elfogyasztását javasoljuk, amelyhez negyed teáskanál valódi tengeri sót adunk. A teljes adag ReMag®, ReMyte® és ReCalcia®, Pico Potassium®, Pico Zinc® Plus ásványi oldatot hozzáadhatja ehhez a vízhez, és fokozatosan kortyolgathatja a nap folyamán. A víz mennyisége az időjárástól és a sporttevékenységtől függően változik, de tekintsünk két litert jó alapnak. Dr. Dean összes ásványi oldata kombinálható a jobb hatás érdekében.
 • Mennyi magnéziumot tartalmaz egy adag ReMag®?
  Egy adag ReMag® termék 150 mg tiszta elemi magnéziumot tartalmaz 60 000 ppm koncentrációban. A szuperfinom magnézium részecskék használata lehetővé teszi, hogy a ReMag jobban felszívódjon a sejtekbe, mint bármely más magnéziumforma.

  A ReMag® termék 240 és 480 ml-es kiszerelésben kapható, melyből 96 vagy 192 adagot kaphat, vagyis magas koncentrációjú magnéziumot kínál. A 480 ml-es kiszerelés normál adagolás mellett 5-6 hónapig használható.

  A ReMag® terméket Dr. Carolyn Dean fejlesztette ki és ennek a kiegészítőnek a nagy felszívódóképességére összpontosít. A piacon elérhető többi magnézium-kiegészítőhöz képest a ReMag® egyedülálló magnéziumformát kínál magas biológiai hozzáférhetőséggel, hashajtó hatás nélkül, ami jobb értéket jelenthet a fogyasztók számára.
 • Néhány megjegyzés a ReMag® hashajtó hatásáról
  Először is, a nagyon intoxikált személyeknél azonnali hashajtó hatása lehet – bár közel sem telítődnek magnéziummal. Ennek a kis csoportnak napi néhány csepp ReMag®-gal kell kezdenie, hogy csökkentse a magnézium szedése által okozott méregtelenítést.

  Másodszor, ha néhány hónap elteltével hashajtó hatást tapasztal, de továbbra is magnéziumhiányos tünetei vannak, előfordulhat, hogy nem megfelelően szedi a ReMag®-ot. Fontos, hogy egész nap kortyolgassa, és ne napi egy vagy két nagy adagban vegye be.

  Harmadszor, lehetséges, hogy 9-18 hónap elteltével eléri a telítettséget, és enyhe hashajtó hatást kezd tapasztalni. Ebben az esetben csökkenteni kell a ReMag adagját, körülbelül fél teáskanállal vagy a személyes igényeknek megfelelően.
 • Szedhetem a ReMag®-ot és a ReMyte®-et együtt? Mi a helyzet a többi folyékony ásványi anyaggal?
  Igen, szedheti! A ReMyte® csak kis mennyiségű magnéziumot tartalmaz - mindössze 31 mg-ot -, hogy egyensúlyba hozza a többi ásványi anyagot. Általánosságban elmondható, hogy a ReMag® és a ReMyte® együtt használva erős duó.

  Dr. Dean összes ásványi oldata kombinálható a jobb hatás érdekében. Keverje össze a teljes adag ReMag®, ReMyte® és ReCalcia®, Pico Potassium®, Pico Zinc® Plus ásványi oldatot egy megfelelő itallal, és fokozatosan kortyolgassa a nap folyamán.
 • Érdekes tapasztalat a ReMag® és a ReMyte® egyidejű használatakor
  Nyolc hét elteltével enyhe hashajtó hatást tapasztaltam a ReMag®-kiegészítőtől, és rájöttem, hogy a szervezetem már telített lehet magnéziummal. Eddig napi 3 teáskanál ReMag-ot szedtem. Így az adagot napi háromszor fél teáskanálra csökkentettem. Rájöttem, hogy extra magnéziumra volt szükségem, amíg a ReMyte® elkezdte kezelni az egyéb ásványianyag-hiányos tüneteimet. Amikor megszüntettem ezeket az ásványianyag-hiányokat a ReMyte® segítségével, már nem volt szükségem annyi magnéziumra.
 • Hogyan készül a ReMag® és a ReMyte®?
  A gyártó szavai a ReMag®-ról és a ReMyte®-ről.

  Annak megértése érdekében, hogy hogyan hozták létre a ReMag-ot és a ReMyte-t, rendelkezni kell az ionok kémiájáról, az ionizációról, az ionizációs potenciálról és az ásványi anyagok felszívódásáról szóló alapvető ismeretekkel. Egyes alapvető Google keresések a fent nevezett kulcsszavak segítségével szükséges információkat nyújtanak Önnek a hátérről.

  A ReMag® magnézium és a ReMyte® ásványi anyagok formája azonos, amely természetesen fordul elő az élelmiszereinkben. Mindezek az ásványi anyagok folyékonyak, ionosak, egyatomosak (az ásványi anyagok egyes ionjai az oldatban) és pikométer méretűek. Nincs semmiféle nanotechnológia. A pikométerek mértékegységek, semmi más. (Egy méterben egy kvadrillió, 1 000 000 000 000 pikométer található.)

  A ReMag® és a ReMyte® nem csupán ionoldatok. Az ionok a töltést jelentik, nem a méretet. Az oldat ionjai mindig nagy komplexeket vagy rácsszerkezeteket alkothatnak, ami megnöveli a méretüket az egyedi ion körén kívül. Továbbá jellemzően kötődnek a hidrogénhez és az oxigénhez, miközben oxidok és magnézium-hidroxidok keletkeznek, amelyek a gyomorsavat semlegesítő antacidumokként működnek. Hashajtók is és nehezen emészthetők, ami energiát igényel.

  A technológiánk biztosítja, hogy az egyes ionok az oldatban egyediek (egyatomosak) maradjanak, és ezért megkülönböztetjük őket a gyenge, komplex ionoldatoktól és pikometrikus ásványi anyagoknak nevezzük őket. Az egyedi ion mérete, ha ionos és nem vegyületként vagy más ionokként kötött, a pikométerek mértékegysége alá esik. Az egyes ionok mérete az adott elem jellege és atomtömege által adott. Például a magnézium ionja olyan kicsi lehet, amennyire ezt az anyatermészet törvényei megengedik. Például nem alkothatunk meg egyetlen kisebb magnéziumatomot; csupán biztosíthatjuk, hogy az atom ne kapcsolódjon más atomokhoz, hogy nagyobb atomcsoportokat hozzanak létre. Ugyanez a helyzet az ionok esetében is. Egy egyatomos magnéziumion mérete körülbelül 86 pikométer. A folyamatunk biztosítja, hogy a magnézium pikometrikus méretben maradjon, a maximális felszívódás érdekében.

  A folyamatunk valódi titka, hogy minden tényezőt ellenőrzünk az ionizáció folyamatában úgy, hogy a végtermék a pikorészecske méretű magnéziumionok egyatomos, ionos formája legyen (a növények gyökérrendszere által felszívódva, az emésztőrendszerünkben felszabadulva és a sejtekbe felszívódva). Maga az ionizációs folyamat bonyolult, de nem különbözik attól, ami a természetben történik minden egyes pillanatban.

  Hogy megismételjük, nem engedjük, hogy az ionok komplex ioncsoportokká vagy vegyületekké kapcsolódjanak össze, amelyek a testtől energiát igényelnének a lebomláshoz és a felszívódáshoz.

  Hogyan nyújt a természet ásványi anyagokat az emberi testnek? Ha ételt eszünk (ideális esetben az ásványi anyagok legtermészetesebb forrása), az ásványi anyagok felszabadulnak az élelmiszereinkből, a sósav és a gyomorban található gyomorsav hatására. Lényegében az emésztőnedvek ionizálják az élelmiszerekben található ásványi anyagokat, amelyek az egyes ionokat alkotják, nem a kelátok vagy a vegyületek vagy a nagy ioncsoportok. Az ionok a biológiai energia és funkció alapjai. Csak az ionoknak az élelmiszerekből való felszabadulása után kapcsolódnak az ionizált ásványi anyagok, amelyek pozitív elektromos töltést hordoznak, a nagyon erős, negatív töltésű hordozóhoz, a kelatáció vagy a hordozó fehérje közreműködésével. Utána vagy átmegy a testen vagy felyszívja a protein. Vagy átmehet a bélbe, mint egy nem csatlakozott, pozitív töltésű, ásványi ion, a helyi ionreceptorok felszívódása érdekében.

  Az ion bármilyen atom vagy atomcsoport, amelyek pozitív vagy negatív elektromos töltéssel rendelkeznek. A pozitív töltésű ionok kationként ismertek (az ásványi anyagokat kationok alkotják), míg a negatív töltésű ionokat anionoknak nevezzük. Az ionokat az elektronoknak a semleges atomokhoz vagy molekulákhoz vagy más ionokhoz való hozzáadásával, vagy azoktól való eltávolításával hozzák létre. Általánosan ismert, hogy ahhoz, hogy a test hatékonyan és teljesen felszívhassa az ásványi anyagokat, hozzákapcsolt elektromos töltéssel kell rendelkeznie, a sejtkorlátokon való behatolás céljából. Azt akarjuk, hogy az ásványi anyag a sejtbe szívódjon fel, ne csak a vérkeringésbe. Ez az elektromos töltés az atom környezetében létezik, ugyanis az atomnak vagy hiányzik az elektron, vagy további elektronok vannak a környezetében. Ez a töltés az ionok interakcióját okozza, kölcsönös vonzást vagy taszítást a következő ion keresése során, amely hozzájárulna vagy eltávolítaná a további elektronokat. Ez a töltés a részecskén, amely lehetővé teszi az ásványi anyagok számára, hogy sok funkciót aktiváljanak, amelyeket a testben hajtanak végre. De emlékezzen arra, hogy az ionos töltésű ásványi anyag mindig komplexben lehet, ami túl naggyá teszi őt ahhoz, hogy belépjen a sejtekbe.

  Az ásványi anyagok alapvetően katalizátorok (reakciós starterek) és kofaktorok a metabolikus folyamatokban, az elektomos töltésüknek köszönhetően. A sejtjeinket körülvevő folyadék telített, mint a kationok, úgy az anionok, ugyanúgy, mint a sejtjeink belsejében található folyadék. Mivel az atomoknak ezt a specifikus elektromos töltésekkel rendelekző osztályát, elektromos gradienst, vagy áramot a sejtmembránon keresztül alkotják. Tekintettel erre az áramra, a feltöltött ásványi, ionos részecskék könnyebben áramolhatnak a sejtmembránon keresztül. Az ásványi anyagnak ionos állapotban kell lennie, hogy ez megtörténhessen!

  Az ionos, egyatomos ásványi anyagok, pikometrikus méretben, már töltéssel rendelkeznek és olyan méretekkel, amelyeket a test felismer és megért, tehát könnyen asszimilálódhatnak a szelektív, permeábilis sejtmembránok közreműködésével, tetőtől talpig. Az ionos egyatomos ásványi anyagok szintén könnyen transzportálódnak az emberi emésztőtraktus nagymértékben szelektív sejtmembránjain keresztül. Mivel az ionos ásványi anyagok töltöttek, a testnek kevesebb energiát kell használnia, hogy ezeket az ásványi anyagokat felszívja. Azonban az egyes ionok a hordozó fehérjékhez vagy a kelát formájú, vagy a komplexált aminosavakhoz kötődnek és kisebb részekre kell bontani őket és elektromos töltést kell szerezniük, hogy áthaladjanak a bélcsatorna membránján.

  Az elektromos gradiens (töltött ionok) lehetővé teszik az ionos ásványi anyagok könnyű áramlását a magasabb koncentrációjú területről (az emésztőtraktus a szájtól a belekig) a kisebb koncentrációjú területre (a test sejtjei).

  A test nagyobb hatékonysággal szívja fel az egyatomos, pikometrikus méretű ionokat, mint az ásványi anyagok más formáit, mivel a többi ásványi anyag többségének át kell mennie az emésztés teljes folyamatán keresztül a kisebb töltött részecskékbe. Valójában az emésztőtraktusunkat szegélyező membránok megőrzik a specifikus elektromos töltésüket, ionos receptorok formájában. A test fenntartja ezt a töltést a membránok bélésén, hogy megkönnyítse a tápanyagok felszívódását. A különféle receptoros területek különféle töltésminőségeket őriznek meg, ami lehetővé teszi számos tápanyag vonzását, amelyek áthaladnak az emésztőtraktuson.

  A mi hitünk, hogy a test ásványi anyagokkal történő ellátásának olyan formában van a legtöbb értelme, amely ekvivalens az élelmiszerekben található ásványi anyagokkal, mivel a gyomor ionos ásványi anyagokat hoz létre az élelmiszerekből.
 • Átlépi a ReMag® az agy-gátat?
  Sokat töprengtem az agy-gátról 2009 óta a “A tanulás és az emlékezet fokozása a magnéziumszint növelésével az agyban” című, patkányokon végzett tanulmánynak köszönhetően. Már mindenki hallott erről a tanulmányról, mivel a hírt, miszerint a szabadalmaztatott magmézium képes volt bejutni az agyba és a cerebrospinális folyadékba – a patkányok esetében – fáradhatatlanul kihangsúlyozták. A tanulmány írói megjegyezték, hogy csupán az ő magnéziumuk volt képes áthatolni az áthatolhatatlannak hitt agy-gáton. Azonnal tudtam, hogy ez hihetetlen túlzás, mivel a 4%-os felszívódású magnézium-oxid is pozitív hatással lehet az agyra. Elolvastam a magnézium-treonátról szóló tanulmányt és beigazolódott számomra, hogy a magnézium-citráttal összehasonlítva a CSF-ben a magnézium tartalomnak csak 7%-os emelkedésére került sor. Ezzel a kis, jelentéktelen különbséggel, a tanulmány írói a terméküket a Szent Grállá kiáltották ki, amely átjut az agy-gáton.

  Itt van az, amit a blogomon írtam 2014-ben a magnézium-treonátról szóló tanulmányról:
  A gyártók azt állítják, hogy az egyedülálló magnéziumuk átjut a vér-agy gáton. Ez azonban határozottan nem pontos kijelentés. A migrén, rohamok, stroke, fejsérülések és más, az idegrendszerrel kapcsolatos problémák kezelése a nagy mértékben nem felszívódott magnézium-oxiddal (4%-ban) is azt mutatja, hogy minden magnézium a neuronok szintjén dolgozik, ami azt jelenti, hogy mindegyikük bejut az agyba bizonyos mértékben. A magnézium-treonátot használó, állatokon végzett tanulmányok elfedik a tényt, hogy más magnéziumok is valószínűleg ezen hatások valamelyikét váltanák ki.

  Ami engem illet, ha magnézium-treonátot szedek, hasmenésem van, ami azt jelenti a számomra, hogy sejtszinten nem szívódott fel teljesen, mint a ReMag®. A Google oldalán végzett gyors keresésből látom, hogy szabadalmaztatott termékről van szó, és ezért ezt az állatokon végzett tanulmányt egy kereskedelmi termék népszerűsítésére használják fel. 2013 augusztusában ennek a magnéziumnak a beszállítójától hallottam, hogy a piacon való letelepedés után az eladási ár akár 400%-os emelkedésére került sor. A kereslet megteremtése és az ezután következő áremelés a játék neve.

  A “Magnézium szállítása a vér-agy gáton keresztül” című 3. fejezet, a Magnézium a központi idegrendszerben című könyvből, azt mutatja, hogy a kiegészítő magnézium minden formája hozzáféréssel rendelkezik az agyhoz. A következő, módosított kivonat megmutatja Önöknek, miért: (A zárójelben álló szavak az én kiegészítéseim.)

  Az a megállapítás, miszerint az agy akut és krónikus megbetegedései során a magnéziumszintek csökkentettek, a közelmúltban megnövekedett érdeklődéshez vezettek a magnézium szerepe iránt a normál és a sérült idegrendszerben, habár a magnézium mechanizmusai csökkennek a patológiás állapotokban és az elérhetőségük az idegszövetben a beadás után nem egészen megértett. Az agy két fő gátrendszerrel rendelkezik: (1) vér-agy gáttal, amelyet az agyi kapilláris endotélsejtek alkotnak, amelyek elválasztják a vért a neuropilemában (a nem myelinizált axonok, dendritek és gliasejtek folyamatainak sűrű anyaga) található extracelluláris folyadéktól; és (2) vér-cerebrospinális folyadék (CSF) gáttal, amelyet choroidális epitélsejtek alkotnak, amelyek elválasztják a vért a CSF-től... A közelmúltban azonosították őket, mint átmeneti receptorok, potenciális melasztatin tagok, mint a magnézium szállításához szükséges kationcsatornák. Bár nem ismeretes, hogy a choroidális epitélsejtek ezeket a molekulákat expresszálnák, de expresszálják őket az agyi endotélsejtek és szerepük lehet a magnéziumszállításban. Nyilvánvaló, hogy a magnézium belép a CNS-be az agy-gáton keresztül és ezt aktívan szállítják a choroidális epitélsejtek a CSF-be.

  Ez a kivonat világosan megmutatja számunkra, milyen fontos a magnézium az agy számára, mivel megvan a maga saját szállító mechanizmusa.

  E könyv első fejezetének címe "A magnézium szabad koncentrációja az emberi agyban". A következő, módosított kivonat a magnéziumot az agy központi szerepében tünteti fel:
  A szabad magnézium sejtbéli koncentrációja az emberi agyban a foszfor mágneses rezonancia spektroszkópia segítségével határozható meg. Ezt a technikát az emberi agyban használták és a magnézium sejtszinten történő működésének új jeleit nyújtja. Az emberi agyban mért magnézium körülbelül fele annyi mennyiségű, mint az emberi vázizomzatban. Ez az eredmény valószínűleg összefügg az ATP alacsonyabb koncentrációjával az agyszövetben. (A magnéziumra szükség van az ATP-termelés 8 lépéséből 6-nál. Ha tehát az agy kevesebb ATP-t termel, elraktározza és kevesebb magnéziumra van szüksége.)

  A sejtbéli magnézium megállapításának lehetősége lehetővé tette a tanulmányozását különféle neurológiai patológiákban, és főleg azokban, ahol a hibás mitokondriális energia termelése elsődlegesen okozati tényezőt képvisel a patogenezisben. A tesztelés bebizonyította, hogy a sejtbéli magnézium az agysejtek energiatöltésének funkciója és a hibás mitokondriális respirációk a sejtbéli magnézium homeosztázisának romlását okozzák. A csökkentett sejtbéli magnéziumot szintén megtalálták a különféle típusú migrénben és fejfájásban szenvedő paciensek nyakszirti lebenyeiben. Ezen kívül az agyban található magnézium foszfor mágneses rezonancia spektroszkópia segítségével végzett értékelése segíthet a többes rendszer atrófiájának és a Parkinson-kór differenciáldiagnózisában, amely egy új diagnosztikai eszközt kínál.

  Most már tudja, hogy milyen fontos a magnézium az Ön agya számára. Bizonyosodjon meg róla, hogy jól felszívódó magnéziumot használ, mint amilyen a ReMag®, a kitűnő eredmények elérése érdekében.
 • A gyártó szavai a részecskék (ásványok) méretéről
  A magnézium jelenlétének kimutatása az ICP-OES spektométer segítségével történik. Ez megmondja nekünk, hogy a termékben valóban magnézium található és számszerűsíti is a számunkra, tehát tudjuk, mennyi magnézium van jelen. Az ICP-OES gép nem árul el semmit a részecskék méretéről.

  Az Aveka Labs a Malvern PCS Dynamic Light Scattering Instrument gépet használta, aziránt való igyekezetében, hogy megtalálja a részecskéket a ReMag-ban. A PCS elemzi a részecskemintákat 1 nm-től akár 1000 nm-ig (0,001-1 mikron) terjedő nagyságrendben. Ebben a nagyságrendben nem állapítottak meg részecskéket, ami azt jelenti, hogy a ReMag® kisebb részecskékkel rendelkezik, mint 0,001 mikron.

  A ReMag® egy egyatomos ionos oldat. Az ionméret (vagy az ionsugár) megmérésére nem létezik közvetlen módszer. Ezt valójában közvetetten határozzák meg, a kötéshossz lemérésével. Az ionsugarakat nehéz megmérni bármilyen fokú bizonyossággal és eltérőek az ion környezete alapján, valamint néhány további tényező alapján. A két ion közötti távolság az ionos kristályszerkezetben a röntgenkrisztallográfia segítségével határozható meg, amely a kristály egységsejtjének oldalhosszúságait tünteti fel. Az ionsugár az adott ion nem fix tulajdonsága, hanem a koordinációs számmal, a spin-állapottal és sok más paraméterrel változik. Mint olyan, a ReMag® részecskéinek valódi mérete nagyon nehezen határozható meg. Biztosak vagyunk benne, hogy kisebbek, mint 0,001 mikron. A röntgenkrisztallográfia használatával úgy számoljuk / becsüljük, hogy a ReMag® részecskéi körülbelül 70-86 pikométer nagyságúak.
 • A ReMyte® és a ReCalcia® eredete és tisztasága
  A ReMyte® ásványi oldat és a ReCalcia® oldat. Kalciumot egyaránt tartalmaznak az ionok és az ásványi anyagok is. Minden ásványi anyag valójában szervetlen, tekintet nélkül a forrásra. Ne engedje, hogy ez felzaklassa Önt. Az ásványi anyagok definíciója – valami, amely nem állati eredetű, sem pedig növényi eredetű anyag, kristályos anyag, amelyet szervetlen folyamatok [olyan folyamatok, amelyek nem élő szervezetből származnak] alkotnak. A definíció szerint az ásványi anyagok ezért szervetlenek. Sok itt a szerves vs. szervetlen ásványi anyagokkal, és azok hatékony alkalmazásával kapcsolatos zűrzavar és vita. Sok az információ és sok vélemény létezik, amelyek terjednek, amennyiben az ásványi anyagok legjobb forrásairól van szó az élelmiszerekben. Tekintettel arra, hogy a vélemények eltérőek attól függően, amit Ön olvas, Ön ellentmondó információkhoz jut. Megjegyzés: Az emberi test mindenekelőtt szervetlen ásványokat tartalmaz, néhány különbséggel, például a hemoglobin (vörösvérsejtek) vasat tartalmaz.

  Megtudhatja például, hogy a kőzetekből származó ásványokat a test nem használja fel, de veszélyesek is. Tekintettel a szabálytalanságokra és a zűrzavarra, amelyeket ezek a vélemények hoznak létre, feltétlenül szükséges ebbe a vitába egy kis logikát csempészni.

  Reálisan nézve ez nem attól függ, hogy Ön milyen ásványi forrásokkal (ásványvíz vagy élelmiszer) rendelkezik. A legfontosabb tényező a méret és a forma, amelyben ezek megtalálhatók. Az ásványi anyagokat a leghatékonyabb módon teljesen ionizált vízalapon szállítják (atomos állapotukban), mint a természetben. A növény a szervetlen ásványokat a talajból veszi fel, ahol nő. Ezután szintetizálja azt ionos méretűvé és formájúvá, a gyökereken keresztül történő abszorpcióval, ahol az ásványi anyagok vízzel kombinálódnak és elszállítják őket az egész növénybe.

  Az ásványvizet, amely a sziklákból feloldott ásványok szervetlen molekuláival telített, természetes erők dolgozzák fel ionos formájúvá, de szervetlenek marad. Az elemi ásványból előállított ionos oldatok, lényegében ugyanolyan folyamat, de az ember hajtja végre. Mihelyt a test felveszi őket, intuitívan tudja, hogy milyen ásványról van szó és mit kell vele tennie, tekintet nélkül annak forrására. Ismételten fontos tudatosítani, hogy nem számít, hogy Ön az ásványokat növényi forrásokból, ásványi oldatokból vagy tablettából fogyasztja. A fontos az, hogy meddig tart, amíg a test szétbontja az ásványokat az atomos (ionos) állapotukba, hogy hatékonyan felhasználhassa azokat sejtszinten. A ReMyte® olyan formában tartalmazza az ásványi anyagokat, amelyet a test képes felismerni és azonnal felhasználni.
 • Mit tegyek, ha kezdem magam jobban érezni?
  Az emberek, akik írtak nekem, szeretnék egyértelműen megélni a jóllét érzését. Ott, ahol több magyarázatra van szükség, akkor ez az, hogy ha változtatnak egyes dolgokon, akkor a dolgok valójában is megváltoznak. Mire gondolok ezzel? Azt gondolom, hogy a változások, amelyeket Ön nem ért (vagy néha nem is akar), megtörténnek és olyan változásokhoz vezetnek, amelyeket Ön elsősorban valóban szeretett volna.

  Tehát ha Ön a testét jól felszívódó tápanyagokkal táplálja és kellemetlen tüneteket érez, kezdhet félni. Gyakran hallom: “Az én testem így és így viselkedik ... Meg tudná ezt állítani? Ha értenék, hogy a tartósabb jó egészség jeleiről van szó, akkor soha sem kérnék, hogy a változásokat megállítsuk.

  Ahogy a könyveimben és más kiadványaimban már említettem, az emberek a hagyományos orvosi gyakorlattól függenek. Ha olyan tapasztalatokkal rendelkeznek, amelyeket “rosszaknak” észlelnek, orvoshoz fordulnak, aki teszteket végez, gyógyszereket ír nekik elő, és hiszik, hogy a tabletta lenyelése azonnal megoldja a problémájukat. Nem is veszik fontolóra azt, hogy ez a gyógyszer mit is csinál valójában, vagy hogy vannak-e mellékhatásai.

  Ezért fontos, hogy az olvasót felvilágosítsam a természetes wellness ciklusról.

  A természetes wellness ciklus
  Minden ember wellness folyamata egyedülálló. Sok különféle tényező befolyásolja, mint amilyenek: a diéta, torna, friss levegő, napfény, gyógyszerek, étrend-kiegészítők, öröklődés, hidratáció stb. A wellness ciklus egyes dolgai azonban nyilvánosak és a következő folyamatokat foglalja magában:

  Aktiválás
  Ez a wellness folyamat aktív fázisa. Aktiválódnak az enzimek és további biológiai rendszerek. A sejtek, szervek és a rendszerek “felébrednek”. A jó egészség megalkotásának ezen fázisa alatt az emberek gyakran panaszkodnak, hogy reszketők, szorongásosak vagy idegesek. Továbbá véletlenszerű zsibbadást, szúrást, égetést vagy rángást, és véletlenszerű fájdalmakat élnek át. Ezek a tapasztalatok nem a test zavarainak tünetei. Annak az okai, hogy a testnek jól felszívódó tápanyagokkal történő táplálása felébreszti a testet a depresszióból. A felébresztett test pedig egy olyan test, amely kiterjeszti a saját wellnessét.

  Pihenés
  A másik oldalon azok az ügyfelek állnak, akik arra panaszkodnak, hogy fáradtak vagy úgy érzik, hogy gyakori szunyókálásra van szükségük. Ez a test kommunikációja, amely azt mondja, hogy pihenésre van szüksége, hogy fel tudja dolgozni és integrálni tudja a változásokat, amelyeket végrehajt. A természetes wellness ciklus elválaszthatatlan része.

  Méregtelenítés
  A harmadik folyamat, amelyet az emberek átélnek a természetes wellness ciklus során, a méregtelenítés. Ha egészséges a belük, a méregtelenítés természetes része a jó egészség kialakításának, ami olyannyira természetes, hogy az emberek többsége észre sem veszi. Ha azonban a sejtek gyorsabban szabadítják fel a toxinokat, mint ahogy a bélből kiválasztják azokat, a felhasználók gyakran jelentenek detoxikációs tüneteket, mint amilyen a fejfájás, az influenza enyhe tünetei, lágy széklet vagy hasmenés, kiütések és így tovább. Ugyanúgy, mint az aktiválás és a pihenés, a méregtelenítés sem a test zavara, és a kiegészítés mellékhatása sem. Ez a természetes wellness ciklus fázisa.

  Befejezés
  Az aktiválás, pihenés és méregtelenítés három fázis, amelyek a természetes wellness folyamat elválaszthatatlan részei. Mindegyik fázis nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az Ön teste még egészségesebb legyen. Mihelyt megérti, hogy ezek a lépések annak bizonyítékai, hogy az Ön teste felszívja és használja az Ön tápanyagait, nem kell tovább aggódnia és támogathatja a testét annak wellness folyamatában.
 • ReCalcia®-val történő kiegészítés
  Az alap, amellyel kezdenie kell, annak a megállapítása, hogy mennyi kalcium található az élelmiszerekben, amelyeket fogyaszt. A kalciumtartalommal kapcsolatos információkat online is megtalálhatja. Próbálja meg ezt egy pár napig nyomon követni.

  Mihelyt tudni fogja, hányadán áll, eldöntheti, hogy fog-e Önnél működni a kalcium kiegészítése. Dr. Dean azt javasolja, hogy ha Ön 300 mg és ennél több (de kevesebb, mint 600 mg) kalciumban gazdag élelmiszert fogyaszt, mérlegelheti 1 teáskanál ReCalcia® oldat használatát. Ha Ön 300 mg vagy ennél kevesebb kalciumban gazdag élelmiszert fogyaszt, mérlegelheti 2 teáskanál ReCalcia® használatát. Valamint lassú startot alkalmazhat ennél a terméknél, kezdve 1/4 kiskanállal naponta és naponta 1 vagy 2 teáskanálra növelve.

  Ha Ön 600 mg kalciumot fogyaszt naponta vagy több kalciumban gazdag élelmiszert, egyáltalán nincs szüksége kalcium kiegészítésre. Dr. Dean az EU és a WHO utasításait követi a kalcium szupplementációjával kapcsolatban, amelyek azt javasolják, hogy 600 mg kalcium naponta az emberek többsége számára elegendő.
 • RnA ReSet Drops®
  Az RnA ReSet Drops-ot 2010 júniusa óta fejlesztik és számos hosszan tartó tanulmány részét képezi. Ennek a kutatási folyamatnak és az azonos változók hosszan tartó, ismételt megfigyelésének köszönhetően a bizalmunk növekszik és Dr. Dean kiterjeszti az RNA ReSet Drops termékek kínálatát a felhasználók számára, világszerte.
  Továbbá léteznek rövid távú és nem hivatalos hírek is, amelyeket megoszthatunk a felhasználókkal, amelyek az Önök segítségére lennének abban, hogy felismerjék az RnA ReSet Drops® alkalmasságát az Önök számára. A közelmúltban Dr. Dean és csapata befejezte az élő termények termesztéséről szóló tanulmányát, amely meghozza a várt eredményeket – a Farm projekt részletei ebben a videóban vannak leírva:

  https://youtu.be/JYtwEN2zj-E

  Az RnA ReSet Drops® cseppek hasonló módon készülnek, mint a homeopatikus készítmények – ami azt jelenti, hogy az előző adagok rezonanciáját hordozzák. Tehát a Generation 147-ben – vagy a 147-es adagban – a rezonanciájuk úgy működhet, mint a “hangolás” vagy balancer. Az RnA ReSet Drops® cseppeket ismételten tesztelték a Zyto gépen és megállapították, hogy sok stresszes megterhelést stabilizálnak a test energiamezejében.

  Amennyiben nem hivatalos adatokról van szó, majdnem ezer felhasználói visszajelzés igazolta az RnA ReSet Drops® erejét és hatékonyságát. A hírek magukban foglalják az energia növekedését, a hangulat javulását, a cukorszint kiegyensúlyozását a vérben és az étvágy módosítását, beleértve a cukor, a cigaretta és az alkohol iránti vágy csökkenését. Sok felhasználó tapasztalja az első 30 napban a haj és a bőr, az energia és a hangulat javulását. Néhány hír a krónikus állapotok javulásával kapcsolatban megjegyzi, hogy a 2x naponta 15 cseppet jelentő napi adag esetében legalább 90 napos használat javasolt.

  Végezetül az RnA Reset Drops® minden egyes tételét az FDA által certifikált laboratóriumok által tesztelték és ez felfedi a termék minőségét és konzisztenciáját. Minden tétel mentes az allergénektől, nehézfémektől és visszatükrözi a természetes cukrok, aminosavak és a foszfor jótékony táplálkozási tulajdonságait.

  Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóinknak az RnA ReSet Drops® cseppeket kínálhatjuk.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek