ReMineralizálódjon!


ReMag® The Magnesium Miracle™ - Piko-ionos folyékony magnézium

ReMag®

The Magnesium Miracle™ (Magnézium-csoda)

 • Szikrát hoz az életbe
 • A magnézium pikométer-ionos formája Dr. Carolyn Dean (a The Magnesium Miracle című könyv szerzője) által tervezve
 • A test akár 300 enzimrendszerét aktiválja
 • 100%-ban felszívódik sejtszinten
 • Nincs erős hashajtó hatása, mint a magnézium más fajtáinak

A ReMag® valóban egy The Magnesium Miracle™, mert ez egy alapvető kofaktor, amelyre akár 300 enzimrendszernek is szüksége van, amelyek több ezer biokémiai reakciót támogatnak a szervezetben. Szabályozza a hőmérsékletet, energiát termel és közvetít, idegingerületeket közvetít és ellazítja az izmokat. A magnézium életfontosságú a glükóz, a zsírok és a fehérjék metabolizmusához, és pozitívan befolyásolja a test minden sejtjét, s így támogatja az életet. A magnézium továbbá támogatja az egészséges csontokat, a kalcium felszívódásának szabályozásával és a D-vitamin aktív formájának metabolizmusával annak inaktívan tárolt formájából.

A ReMag®-ot Carolyn Dean doktornő fejlesztette ki és a magnézium-klorid tiszta forrásából készült, nagy gondossággal. Úgy fejlesztették ki, hogy stabilizált magnéziumionokat biztosítson, amelyek mérete a növényekben található magnéziumhoz hasonló. A ReMag® a magnézium pikométer-ionos formája, amely kisebb átmérőjű, mint az ásványi ioncsatornák a testben. A sejtekbe való közvetlen és teljes felszívódása azt jelenti, hogy a ReMag® készítmény elkerüli a beleket és nem jut be a vékonybélbe sem, ahol hasmenést okozna. A ReMag® ezért nem rendelkezik hashajtó hatással.


Az új Éned szilárd alapjai

Az új Éned szilárd alapjai

A jó vagy a rossz egészség az emberi testet alkotó sejtek millióinak szintjén keletkezik. A magnézium, a vitaminok, aminosavak és ásványi anyagok szükségesek a minden egyes sejtben lejátszódó biokémiai reakciók ezrei számára és e tápanyagok krónikus hiánya a sejtdiszfunkció leggyakoribb oka.

Ezeknek az esszenciális tápanyagoknak a sejtekbe történő pótlása támogatja az energiatermelésüket és optimális egészséghez vezet. Azonban adekvát szupplementáció nélkül (ReMag®, ReMyte®) a sejtek működése végül romlani fog, aminek a következménye a rossz egészség.

A test nem azáltal gyógyul meg, hogy a károsodott sejtek helyesen kezdenek el dolgozni. Az teszi egészségessé, hogy új sejteket képez, amelyek helyesen működnek. A jó és az egészséges átalakítása azon a tényen alapul, hogy a test szüntelenül megújul. Az Ön teste minden órában 80 000 000 új sejtet hoz létre!

Ahhoz, hogy új sejtek jöjjenek létre, a testnek nyersanyagokra (táplálékra) és elegendő sejtenergiára van szüksége ezeknek az anyagoknak a használatához. Ha valamelyikük hiányzik, a gyógyszerek és a műtétek sem segítenek. A test képes felgyógyulni sok betegségből, amennyiben egészséges élelemmel táplálják és helyes sejtenergiával rendelkezik.

Ez az oka annak, hogy miért állítjuk minduntalan, hogy szükség van a test sejtszinten történő támogatására. Hogy minden egyes tápanyag, amely lehetővé teszi a test számára a tökéletes sejtek építését, amelyek életben és teljes egészségben tartanak minket, szüntelenül rendelkezésre álljon.

Sajnáljuk, de az étel már nem orvosság!

Mezőgazdasági termelésünk ásványokban szegény talajon növekszik és ezt az ürességet kellene gyorsan felszívódó étrend-kiegészítőkkel betölteni. A ReMag® piko-ionos magnéziumról és a ReMyte® piko-ionos multi ásványról van szó.

Úgy tűnik, hogy mindig szembe megyünk az árral. Minél többször hívjuk fel a figyelmet az ételek ürességére, annál többször halljuk „az étel orvosság“ állítást propagáló tanácsadókat. Sok ügyféllel és vásárlóval beszéltünk, akik nyers élelmiszereket, zöld smoothie-kat fogyasztanak, vegán diétákat tartanak a rák ellen, valamint paleo diétákat, és mindezek ellenére a magnéziumhiány világos tüneteit tapasztalják – migrén, lábgörcs és szívdobogásérzés. Bár azt mondták nekik, hogy ez a konkrét diéta megoldja minden problémájukat.

Lehet, korábban ez így volt. Tudjuk, hogy 100 évvel ezelőtt a jó táplálékból 500 mg magnéziumot is kaphatott naponta. Ez azelőtt volt, mielőtt a talaj ilyen kimerültté vált.
Ez már a múlt, miközben a gyakornokok többsége ezt a tényt nem tudatosítja. Ma szerencséje van, ha 200 mg magnéziumhoz jut a táplálékból - ezért van ennyi betegség. Az embereknek az az állítása, hogy a számukra szükséges összes magnéziumot megkaphatják a zöld és nyers táplálékból, egyszerűen nem igaz.

Nem azt ajánljuk, hogy mondjon le a jó táplálékról. A legfontosabb dolog a jó táplálékban ezekben a napokban az, hogy elkerüljük az egészségtelen ételt. És amennyiben ez lehetséges, szenteljen több figyelmet annak, honnan szerzi az élelmet. A kiegészítők tucatjai előtt ajánlom a ReAline-t (finom detoxikáló B-vitaminok), a ReMag-ot (magnézium), és a ReMyte-t (multi-ásványt).

Mi olyan különleges a ReMag® készítményben?

Mi olyan különleges a ReMag® készítményben?

Már tudjuk, hogy a ReMag® készítménnyel a magnézium leghaladottabb receptúráját alkottuk meg a piacon és így eleget tettünk a minőségi kiegészítő minden követelményének.

Más gyártók egyszerűen nem fordítottak elég időt és nem fejtettek ki elegendő erőfeszítést egy olyan magnézium előállítására, amelynek nincs hashajtó hatása, gyorsan felszívódó és eléggé tiszta lenne ahhoz, hogy teljesítse az igényes elvárásokat, amelyeket a kutatás évtizedei alatt szereztek és az ügyfelekkel végzett munkából. Előrelépést tettünk és megalkottuk azt, amelyet sokan a magnézium aranystandardjának neveznek. Ha már elég régóta szedi a ReMag® terméket, valószínűleg egyetért.

A ReMag titka a pikométer nagyságú stabil ionokban rejlik. A szuper apró magnéziumrészecskék használata lehetővé teszi a ReMag számára, hogy jobban felszívódjon, mint a magnézium bármilyen más formája. S ha Ön olyan típus, akit érdekel a kiegészítői mögött álló tudomány, következzék most briliáns gyártónk néhány szava, aki leírja, mi teszi a ReMag®-ot a magnézium más receptúráitól eltérővé.


A magnézium jelenlétének kimutatását ICP-OES spektrométer segítségével végzik. Ez megmondja nekünk, hogy a termékben valóban magnézium található, és számszerűsíti is a számunkra, tehát tudjuk, mennyi magnézium van jelen.

Az Aveka Labs a Malvern PCS Dynamic Light Scattering Instrument eszközt használta, hogy megtalálja a részecskéket a ReMag-ban. A PCS elemzi a részecskék mintáit 1 nm és 1000 nm közötti méretintervallumban (0,001-1 mikron). Ebben a méretintervallumban nem találtak részecskéket, ami azt jelenti, hogy a ReMag részecskéi kisebbek, mint 0,001 mikron.

A ReMag egy monoatomos ionvegyület. Nem létezik közvetlen módszer az ionméret (vagy az ionsugár) megmérésére. Ezt valójában közvetetten határozzák meg a kötés hosszának megmérésével. Az ionsugarak nehezen mérhetők meg bármilyen szintű bizonyossággal és eltérőek az ion környezete szerint, valamint több további faktor szerint is. A két ion közötti távolság az ionos kristályszerkezetben röntgen kristallográfiával határozható meg, amely megadja a kristály egységsejtjének oldalhosszúságait. Az ionsugár nem fix tulajdonsága az adott ionnak, de megváltozik a koordinációs számtól, a spin-állapottól és sok más paramétertől függően. Mint olyant nagyon nehéz meghatározni a ReMag részecskéinek valódi méretét. Biztosak vagyunk abban, hogy kisebbek, mint 0,001 mikron. A röntgen kristallográfia használatával ki tudjuk számolni / meg tudjuk saccolni, hogy a ReMag részecskéi körülbelül 70-86 pikométer nagyságúak.

Ez úgy tűnhet Önnek, mint egy halom tudományos terminológia, de magyarázatot ad a ReMag minőségére.

Kit fenyeget a magnéziumhiány?


A magnéziummal kapcsolatos, leggyakrabban feltett kérdések a következők: "Honnan tudhatom, hogy több magnéziumra van-e szükségem?" és "Magnézium-kiegészítőket kellene szednem?" Arra a következtetésre jutottam, hogy mindenkinek csak a hasznára lehet a magnézium-szupplementáció. A hiányt a tünetek alapján, vagy speciális vérvizsgálattal állapíthatja meg.

Dr. Carolyn Dean

A magnéziumhiány okozta problémák


Több
Gyomorégés
Gyomorégés

Az alsó nyelőcső záróizom görcse a gyomor kapcsolódásának helyén nyitva hagyhatja a záróizmot, ami savas refluxot, gastrooesophogealis reflux betegséget (GERD) vagy gyomorégést okoz. A magnézium ellazítja a nyelőcső görcseit.

Több
Alzheimer-kór
Alzheimer-kór

A magnézium blokkolja a gyulladást, amelyet a kalciumnak és más nehézfémeknek az agysejtekbe való nem megfelelő lerakódása okoz. A magnézium véd a gyulladás kialakulásától, védi a sejtek ioncsatornáit és lehetetlenné teszi a nehézfémek bejutását.

Több
Szorongás és pánikrohamok
Szorongás és pánikrohamok

Amikor a mellékveséket már nem védi elegendő mennyiségű magnézium, a harc vagy a menekülés stresszhormonjai – az adreanlin és a noradrenalin sokkal könnyebben oldódnak fel a keringésbe. Amikor belép a keringésbe, gyors pulzust, magas vérnyomást és szívdobogásérzést okoz. Minél kevesebb magnéziummal rendelkezik, annál eltúlzottabb az adrenalin reakció. A magnézium megnyugtatja az idegrendszert, ellazítja az izomfeszültséget és csökkenti a szívfrekvenciát, segít a szorongás és a pánikrohamok csökkentésében.

Több
Asztma
Asztma

A hisztamintermelés és a hörgőgörcs (a hörgőnyílás simaizmaiban) megemelkedik a magnéziumhiány következtében.

Több
Vérrögök
Vérrögök

A magnézium nem vérhigító gyógyszerként hat. Ehelyett megakadályozza a kalcium felgyülemlését, amely elindítja a rögöket. A magnézium természetesen kiegyensúlyozza a véralvadás tényezőit.

Több
Agyi rendellenességek
Agyi rendellenességek

A téma olyan terjedelmes, hogy többet erről a könyveimben olvashat.

Több
A koleszterinszint növekedése
A koleszterinszint növekedése

Amikor a hetvenes évek közepén az orvosi egyetemen voltam, a normális koleszterinszintnek a megközelítőleg 245 mg / dL értéket tartották. A The Magnesium Miracle című folyóirat első kiadásában rámutattam a koleszterin "normális" értékeire az allopatikus orvostudományban, amelyek 180-220 mg / dL között vannak. Az orvosok most arra emlékeztetnek, hogy a koleszterinszintnek alacsonyabbnak kellene lennie, mint 200 mg / dL (5,2 mmol / l). Nem tűnik úgy, mintha az orvosok tudnák, hogy a magnézium, amely az ATP-hez (Mg2 + -ATP) kötődik, ellenőrző faktor azon enzimek számára, amelyek korlátozzák a gyorsaságot a koleszterin bioszintézisének szekvenciájában, amelyre a sztatin típusú gyógyszerek fókuszálnak. A magnézium tehát felelős a HMG-CoA reduktáz aktivitásának természetes lelassításáért, ha a koleszterin elegendő mennyiségben van jelen.

Több
Cisztitisz
Cisztitisz

A magnéziumhiány görcsöket okoz a húgyhólyagban, ami a vizelet gyakori hibás kivizsgálását okozhatja, mint a húgyhólyagfertőzést. A magnéziumhiány szintén lehetővé teszi a kalcium felhalmozódását a húgyhólyag és a húgycső nyálkahártyáján, ami irritációt okoz, amely a cisztitiszhez hasonló.

Több
Detoxikáció
Detoxikáció

A magnézium alapvető jelentőségű a toxikus anyagoknak és a nehézfémeknek, mint a higany, alumínium és az ólom, a sejtekből való eltávolítása szempontjából. A magnézium egy kofaktor, mint a glutationtermelés, és a P450 detoxikációs utak funkciója a májban.

Több
Fáradtság
Fáradtság

A magnéziumhiányos betegek általában fáradtságban szenvednek, mivel az enzimrendszerek százai nem eléggé működőképesek. A legfontosabb tényező az energiatermelés során az ATP, amelynek a magnéziumionhoz kell kötődnie, hogy biológiailag aktív legyen. Az Mg2 + -ATP a Krebs-ciklusban termelődik, amely nyolc lépéséből hatban magnéziumot igényel. A Krebs-ciklus a piruvát használatával kezdődik a glükolízis ciklusából és kizárólag a mitokondriumokban működik.

Több
Szívmegbetegedés
Szívmegbetegedés

A szív, konkrétan a bal kamra, rendelkezik a legnagyobb mennyiségű magnéziummal az egész testben. A magnéziumhiány szokásos a szívmegbetegedésben szenvedő embereknél és a magnézium használata csökkentheti ezt a kockázatot. IV magnézium megelőzheti a szívizom károsodását és a szívritmuszavart, ha a szívinfarktus kezdetén alkalmazzák. A szívmegbetegedések kezelésére használt gyógyszerek többsége elvezeti a magnéziumot a testből.

Több
Hipoglikémia
Hipoglikémia

A magnézium szabályozza az inzulintermelést, tehát nem szabadul fel túl nagy mennyiség, amely a vércukorszint rohamos csökkenését okozhatná, amelynek a következnényei az alacsony vércukorszint tünetei.

Több
Gyulladás
Gyulladás

A gyógyszerekkel foglalkozó társaságok többsége most a gyulladást és nem a koleszterint tekinti a szívmegbetegedések okának. Nem tudják, mi okozza a gyulladást, de ez nem gátolja őket olyan gyógyszerek gyártásában, amelyek ezt elnyomnák. A gyógyszergyárak nem ismerik el, hogy a kalcium extrém módon gyulladáskeltő és a magnézium felettébb gyulladáscsökkentő. Az egész gyulladáskaszkád (amely felöleli a P-anyagot, interleukineket, a tumor nekrózis faktort, a kemikineket és citokineket) eszkalálódik, ha nincs elegendő magnézium. A csattanó az, hogy a gyulladást a magnéziumhiány idézi elő és a relatív kalciumtöbblet.

Több
Vesemegbetegedések
Vesemegbetegedések

A magnéziumhiány hozzájárul az atheroszklerotikus veseelégtelenséghez, mivel a kalcium felgyülemlik a veseartériákban. A magnéziumhiány abnormális lipidszintekhez vezet és a vércukorszint ellenőrzésének romlásához a vesetranszplantáción átesett betegeknél. Fontos, hogy a vesekárosodásban szenvedő betegek ReMag-ot kapjanak, stabilizált ionos magnéziumot, amely egyenesen a sejtekbe szívódik fel, és ezért nem gyülemlik fel a vérben, ami az elektrolitek kiegyensúlyozatlanságát és ritmuszavarokat okoz.

Több
Irritábilis bélszindróma
Irritábilis bélszindróma

Az IBS for Dummies című könyvemben leírom a magnézium jelentőségét az IBS esetén jelentkező fájdalmak és görcsök kezelése során.

Több
A mozgásszervek állapota
A mozgásszervek állapota

A magnéziumhiány és a relatív kalciumtöbblet tartós izomkontrakciókat okoz a test bármely izomcsoportjában.

Több
Mellékvese kimerültség
Mellékvese kimerültség

A mellékvese kimerültség krónikus stressz, szorongás és pánikrohamok után következik be és úgy tűnik, hogy az utóbbi években járványos méreteket ölt. Az adrenalin, noradrenalin és a kortizol (megnövekedik a krónikus stressz idején) kimerítik a magnéziumot. A stressz a magnézium felesleges kiválasztódását okozza a vizelet által, további magnéziumveszteséget. A "stressz" egyfajta újrafogalmazott szó, de minden nap fizikai, emocionális és mentális stresszben szenvedünk és minden darab magnéziumot fogyaszt.

Több
Angina pectoris
Angina pectoris

Az angina pectoris fájdalmát a szívizom nehéz görcsei okozzák, amelyeket a magnéziumhiány vált ki. A szívkamrák rendelkeznek a legmagasabb magnéziumszinttel az egész testben; ezért ilyen fontos a magnézium a szívműködés szempotjából.

Több
Arthritis
Arthritis

A magnézium segíthet a kalcium feloldásában, amely az ízületekben gyülemlik fel. Gyógyíthatja az arthritis okozta fájdalmat és gyulladást is, mint a fájdalomcsillapítók biztonságos helyettesítője.

Több
Ateroszklerózis kalciumlerakódásokkal
Ateroszklerózis kalciumlerakódásokkal

A magnézium nélkülözhetetlen ahhoz, hogy segítsen a kalcium feloldásában és azt feloldva tartsa a vérkeringésben. A magnézium, a K2-vitaminnal együtt, elősegíti a kalcium beépülését a csontokba, ahová tartozik.

Több
Bélmegbetegedések
Bélmegbetegedések

A magnéziumhiány lelassítja a bélmozgást, székrekedést okoz, ami toxicitáshoz és a colitis, mikroszkópikus colitis, IBS tüneteihez, diverticulitis-hez és Crohn-betegséghez vezethet.

Több
Bruxizmus (fogcsikorgatás)
Bruxizmus (fogcsikorgatás)

A bruxizmus eseteinek akár 80%-a alvás közben következik be és a fogorvosa lehet az első, aki észreveszi, hogy az Ön fogai fokozatosan elhasználódnak. A bruxizmus az állkapocs izmainak napközbeni összeszorításával függ össze és általában a stresszhez vagy a szorongáshoz kapcsolódik. Bármiféle izomfeszültség a magnéziumhiány eredménye lehet.

Több
Krónikus fáradtság szindróma (CFS)
Krónikus fáradtság szindróma (CFS)

Figyelemreméltó, hogy mennyire segít a magnézium az embereknek az energiájuk növelésében és abban, hogy visszakerüljenek az életbe. Még mindig nem tudjuk, mi okozza a CFS-t, de a kalcium és a magnézium közti interakcióról szóló vitámban úgy vélem, hogy a kalciumfelesleg és a magnéziumhiány lehet a mitokondriális diszfunkció alapvető oka, amelyet a természetes gyógyszerek területén tevékenykedő sok szakember krónikus fáradtság szindrómának és más krónikus megbetegedésnek nevezhet.

Több
Depresszió
Depresszió

A szerotonin, egy neurotranszmitter, amely javítja a hangulatot, a magnéziumtól függ. Az szükséges a termeléséhez és a működéséhez, a termelés során az agyban vagy a belekben. A dopamin, egy neurotranszmitter, amely segít a jutalomérzés és az örömközpontok ellenőrzésében, felhasználja a magnéziumot a saját biokémiai útjának néhány lépésében. A magnéziumhiányban szenvedő agy szintén fogékonyabb az allergének és az idegen anyagok iránt, amelyek néhány esetben a mentális betegségekhez hasonló tüneteket okozhatnak.

Több
Diabetes
Diabetes

A magnézium nélkülözhetetlen az inzulin termelése és kiválasztása szempontjából, megkönnyíti a szénhidrátok metabolizmusát és lehetővé teszi az inzulin számára a glükóz átvitelét a sejtekbe. Ellenkező esetben a glükóz és az inzulin felgyülemlik a vérben, ami a szövetkárosodás különféle típusait okozza. A tirozin-kináz, egy enzim, amely lehetővé teszi a glükóz bejutását a sejtbe (az inzulinnal együtt), a magnéziumtól függ. Tíz enzim közül hét, amelyek szükségesek a glükóz metabolizációjához a glükolízisnek nevezett folyamatban, szintén a magnéziumtól függ. Mindezek a tényezők azt jelentik, hogy a magnézium segít legyőzni az inzulinrezisztenciát.

Több
Fejfájás
Fejfájás

Az izomfeszültséget és a nyak, valamint a fej izmaiban jelentkező görcsöt enyhítheti a magnéziumterápia. A magnézium helyileg vagy szájon át alkalmazható.

Több
Hipertónia
Hipertónia

A nem elegendő mennyiségű magnézium és a túl nagy mennyiségű kalcium esetén a simaizmok az ereket görcsbe húzhatják és magas vérnyomást okozhatnak. Ha a koleszterin megemelkedett, amit szintén a magnéziumhiány okozhat, a koleszterin a kalciumhoz kötődhet, ami ateroszklerózist okoz az erekben és a magas vérnyomás romlását.

Több
Emésztés
Emésztés

A gyomor protonpumpa, amely elsavasítja a gyomor tartalmát a helyes emésztés érdekében, a magnéziumtól függ.

Több
Álmatlanság
Álmatlanság

A magnézium feloldja az izomfeszültséget, amely megakadályozhatja a nyugodt alvást. Az alvást szabályozó melatonin termelését szintén megzavarja az elégtelen mennyiségű magnézium. A magnézium annyira hatékony alvássegítő, hogyha valaki magnéziumot használ és az alvása nem javul, akkor azt mondom: "Több magnéziumot vegyen be".

Több
Vesekövek
Vesekövek

A könyveimben bizonyítékokat soroltam fel a magnézium azon képességéről, hogy megelőzi és gyógyítja a veseköveket, különösen a partnerével, a B6-vitaminnal kombinálva.

Több
Migrén
Migrén

A szerotoninhiány migrénes fejfájáshoz és depresszióhoz vezethet. A szerotonin a magnéziumtól függ a helyes egyensúly érdekében. Az apró vérrögök is blokkolhatják az agy hajszálereit, ami migrénhez vezet. A magnézium megakadályozza, hogy a kalcium a vér nem megfelelő alvadását idézze elő. Jól ismert, hogy IV és az orális magnézium képes gyógyítani és megelőzni a migrénes fejfájást.

 • A magnézium elősegíti a következők megelőzését vagy gyógyítását


  • Premenstruációs szindróma
  • Dysmenorrhoea (a menstruáció alatti fájdalom, görcsök)
  • Női terméketlenség (a petevezetékek görcsének enyhítésével)
  • Korai kontrakciók (amelyeket a magnéziumhiány okozta izomgörcsök idézhetnek elő)
  • Preeklampszia és eklampszia a terhesség során (folyadékvisszatartás, magas vérnyomás és rohamok)
  • Agyszélhűdés
  • Hirtelen csecsemőhalál szindróma (SIDS)
  • Férfi terméketlenség (a magnézium és a cink jelentős mennyiségben jelen van az egészséges spermiumban)
  • Nyelvharapás – A magnéziumhiányban szenvedő személynél a nyelv izmai és a szájbelső burkolatának izmai görcsbe rándulhatnak, miközben a személy eszik, ami azt okozza, hogy a fogak hirtelen és akaratlanul összeszorítják a nyelvet vagy a száj belső felének burkolatát
  • Fogszuvasodás – A magnéziumhiány a foszfor és a kalcium egészségtelen egyensúlyát okozza a nyálban, ami károsítja a fogakat
  • Oszteoporózis – Az alacsony magnéziumtartalom a megnövekedett kalcium jelenlétében, D-vitaminnal vagy anélkül, események sorozatát indítja el, amelyek csontvesztéshez vezetnek
  • Parkinson-kór – A dopaminhiány Parkinson-kórhoz vezet és a magnézium nélkülözhetetlen kofaktor a dopamintermelés során. A magnézium blokkolja az ideggyulladást, amelyet a kalciumlerakódások okoznak az agyban
  • Raynaud-szindróma – A magnézium segít a görcsös erek feloldásában, amelyek fájdalmat és az ujjak érzéketlenné válását okozzák
  • Sportsérülések – A fájdalom, gyulladás, izomgörcsök, izomfeszültség és a hegesedés magnéziummal gyógyíható
  • Sportolás – A magnézium redukálja a tejsav felgyülemlését és pótolja a magnéziumveszteséget az izzadságban, amelynek különben a torna utáni fájdalom lenne a következménye
  • Állkapocsízületi szindróma (TMJ) – Ez az ízület kapcsolja össze az állkapcsot az arccsonttal. Az ízület az arthritis, az ínyek túlzott rágása, a fog- vagy állkapocssérülések, a fogak vagy az állkapocs inkompatibilitása, a rossz testtartás, a stressz és a fogcsikorgatás következtében irritált és gyulladt lehet. E tényezők többsége a magnéziumhiány miatt romlik
 • A mozgásszervek következő nehézségei hozzáférhetők a magnéziumterápiával


  • Izomgörcs vagy a test bármely izmában jelentkező görcs
  • Fibrózis
  • Fibromyalgia
  • Fejfájás
  • GI görcsök (a nem diagnosztizált görcsökből származó krónikus fájdalom nem megfelelő feltáró műtéthez vezethet)
  • Idegproblémák: neuralgia, neuritis, neuropatia. Az elégtelen magnézium és a relatív kalciumtöbblet tartós ideggerjesztéseket okoz a test bármely idegsejtjében
  • Krónikus nyak- és hátfájdalom
  • Az állkapocs feszülése
 • A magnézium enyhíti a következő idegzavarokat, amelyek megjelenhetnek


  • Égő fájdalom, bizsergés
  • Izomgyengeség
  • Érzéketlenség
  • Paralízis
  • Görcsök és rohamok
  • Bőrérzékenység
  • Feszültség
  • Vertigo
  • Zavartság
  • Szülészeti és nőgyógyászati problémák

Ha az orvosa nem tudatosítja, hogy a fent említett hatvanöt állapotot a magnéziumhiány okozhatja és a megoldásuk a magnézium megfelelő szupplementációjával lehetővé válik, Ön gyógyszereket kap. Sajnálatos módon a kábítószerek, mint a fájdalomcsillapítók, diuretikumok, antibiotikumok és a kortizon, tovább csökkentik a magnéziumtartalmat és más ásványi anyagok mennyiségét, ami lehetővé teszi, hogy a tünetek teljesen irányíthatatlanok legyenek.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek