Rólunk - RnA ReSet


Dr. Carolyn Dean

Dr. Carolyn Dean – A magnézium-csoda című könyv írója (The Magnesium Miracle)

RnA ReSet

Világszerte a legjobb minőségű élelmiszer-kiegészítőket hozzuk létre

Dr. Carolyn Dean már több, mint 15 éve ír a magnéziumhiányról. Az utóbbi 10 év alatt biztatta a magnézium-társaságokat, hogy a magnézium-oxidot előnyben részesítő orvosi ajánlások helyett gyártsanak teljes mértékben felszívódó magnéziumterméket. Végül tudatosította, hogy ezt a feladatot neki magának kell elvégeznie. Létrehozta a ReMag®-ot , amely 100%-ban felszívódik sejtszinten a maga stabilizált ionos formájában.


Dr. Carolyn Dean egy könyvet írt a magnéziumról – A magnézium-csoda (The Magnesium Miracle)

Carolyn Dean 110 Kindle könyv és 33 egészségről szóló könyv szerzője, amelyek a legkülönfélébb témákkal foglalkoznak, többek között A magnézium-csoda, Hormonális egyensúly, Élesztő kapcsolat és a Női egészség.
A magnézium népszerűsítése meghozta számára a Heart Rhythm Society társaság kitüntetését Nagy-Britanniában "A szívsebészetben elért kitűnő egészségügyi érdemeiért 2012-ben".

Dr Dean - The Magnesium Miracle

RnA ReSet elvek

Szerezzen örömet:

Boldogok vagyunk és készen állunk a kijelentésre, amelyet Ön hallani fog a multimediális bemutatóink során. Örömmel, célunkként, ismerjük el, hogy mi történik az életeinkkel, a testeinkkel és az egészségünkkel. Az öröm szintén felszabadítja az elménket és lehetővé teszi a testünk számára, hogy magasabb és erősebb frekvenciákkal rezonáljon, ami szintén javítja a teljesítményünket.

A magasabb elégedettségi szint helyreállítása:

Éltermékünk, az RnA Drops, a kívánt “reset-et“ nyújtja a testnek. Az RnA ReSet Drops 2011 ben történt bevezetése óta a megfigyelések, vélemények és nem hivatalos adatok százait gyűjtötték össze, amelyek egyedülálló, egyedi eredményeket demonstrálnak az RnA Drops használatát követően. Az I-Cell és az inzulinát elsősorban aktív összetevők, amelyek hasznosak a test, az elme és a lélek számára. Meglepő módon az RnA cseppek nem csak a fizikai test szintjén aktívak. Az emberek a boldogság fokozott tudatosságáról számolnak be és érzik, hogy elérték a fokozott erő, bizalom és hozzáállás állapotát, amikor az életük olyan irányt vesz, amilyet szeretnének.

Aktívan fejlesztjük:

Az innováció, alkotás és fellendülés szakértelmet és hajlandóságot igényel, hogy aktívan tökéletesítsük azt, amit létrehoztunk, hogy a csúcsra jussunk és ott is maradjunk. Több kevésbé hatékony termékkel és oktatóanyaggal folytatjuk a tökéletesség felé vezető utunk innovációját!

Legyen teljesen elkötelezett:

Vásárlóinkat bekapcsoljuk egy dinamikus párbeszédbe, egyedülálló autentikus médiák segítségével, amelyek stimulálják vásárlóink képzelőerejét és támogatják az elvárásaikat. Rádióműsorokat, videókat és közösségi médiákat hozunk létre, amelyek a vásárlóinkat új szabályok, történetek és médiakörnyezet elé állítják.

Vállaljon személyes felelősséget:

Termékeink és ügyfélszolgálatunk azon a feltevésen alapul, hogy az egyéneknek jogukban áll a saját egészségügyi eljárásaik és tapasztalataik fejlesztése. Buzdítjuk vásárlóinkat, hogy „működjenek együtt“ velünk az eredmények elérésében az egészség és a jó közérzet területén, amelyet kívánnak.


Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek