A legjobban felszívódó magnézium

A legjobban felszívódó magnézium

Miért a ReMag Magnesium a legjobban felszívódó magnézium és miért van óriási értéke sok ember számára.

A ReMag készítmény valódi értéke

A legtöbb étrend-kiegészítővel vagy természetes gyógyhatású készítménnyel ellentétben a ReMag Magnesium azon kevés étrend-kiegészítők egyike, amelyeket orvos – nem étrend-kiegészítőket gyártó cég – fejlesztett ki, ami jelentősen befolyásolja, hogy mire számíthat a minőség és a hatékonyság tekintetében!

Dean doktornő a világ egyik vezető szakértője a magnézium-kiegészítés és kezelés terén, és azon kevés orvosok egyike, aki egész karrierjét arra építette, hogy felvilágosítsa a közvéleményt a magnézium terápiás alkalmazásának előnyeiről a gyógyszerek alternatívájaként.

Így talán már most sejtheti, miért olyan különleges a ReMag.

A ReMag Magnesium készítmény előnyei

  1. A ReMag sejtszinten szívódik fel.
  2. A ReMag folyékony formájú és nagyon könnyen használható.
  3. A ReMag-nak nincs hashajtó hatása.
  4. A ReMag készítmény transzdermális magnéziumterápiaként használható - nincs szaga és nem hagy zsíros maradványokat a bőrön vagy a ruházaton.
  5. Mivel a **ReMag nem igényel emésztést, sok emésztési problémával küzdő személy előnyben részesíti.
  6. Kimutatták, hogy a ReMag azonnali enyhülést nyújt a magnéziumhiány általános tüneteire (görcsök, fejfájás, gyulladás, álmatlanság).
  7. A ReMag nagyon sikeresnek bizonyult a pitvarfibrillációval kapcsolatos tünetek enyhítésében.
  8. Kimutatták, hogy a ReMag rendkívül hatékony helyettesítő az intravénás magnéziumra szoruló emberek számára.
  9. Az RnA ReSet gyártja a ReMyte terméket, egy rendkívül jól felszívódó multiásványt, amely ugyanazzal a technológiával készül, mint a ReMag.

A számos felhasználó körében elért nagy sikernek köszönhetően minden korcsoportban, egészségi állapotban, földrajzi elhelyezkedésben, életmódban, a fizikai erőnléthez való hozzáállásban és a jóléti fokban vagy szinten, teljes bizalommal használhatja a ReMag-ot és az RnA ReSet termékeit.

Miért a ReMag Magnesium a legjobban felszívódó magnézium

Az idő múlásával sok ügyfelünk arra kért minket, hogy hasonlítsuk össze a ReMag-ot a piacon lévő egyéb kiegészítőkkel. Teljesen megértjük, miért költene drága ásványi termékekre és miért ne lenne összehasonlítása más termékekkel.

Más cégek által gyártott termékekről sajnos nem tudunk nyilatkozni. Hiszen ismereteink kizárólag termékeinkre és azok használatára összpontosulnak.

A következőt mondhatjuk. Az ásványi anyagoknál a nagyobb stabilitás nagyobb felszívódást jelent. Minél tovább maradhat egy ásványi ion stabil és más iontól kötetlen egy vegyületben, annál valószínűbb, hogy behatol a sejtbe.

Hogyan készül a legjobban felszívódó magnézium

A 18 lépésből álló szabadalmaztatott folyamat, amelyen a ReMag-ban lévő magnézium keresztülmegy, pikometrikussá, stabilizálttá és ionossá teszi, ami azt jelenti, hogy könnyen bejut a sejtekbe. Az ásványi ionok szinte azonnal felszívódnak.

Konnyen behatol a sejtbe

Nyilvánvalóan a világon egyetlen másik vállalat sem összpontosít a stabilitásra, mint a felszívódás kulcsfontosságú tényezőjére, és mivel ez a speciális eljárás az RnA Reset tulajdona, senki más nem használhatja. Az ásványi vegyületek a vízben természetesen ionokká bomlanak, de azonnal visszakapcsolódva egy másik ionhoz vegyületet képeznek. A ReMag Magnesium sikerének kulcsa az ionok egyedülálló stabilizációs folyamata, melynek köszönhetően teljes mértékben felszívódik sejtszinten.

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek