Kandidózis, fogamzásgátlás és egészséges életmód

Kandidózis, fogamzásgátlás és egészséges életmód

Rossz életmód, stressz, egészségtelen táplálkozás, fogamzásgátlás – mindez sok nő életminőségét befolyásolhatja. Dean doktornő elmagyarázza néhány probléma okait, és hozzáfűzi egy elégedett ügyfél történetét.

Fontos a motiváció

Néha nem olyan könnyű elkötelezni magunkat az egészséges életmód mellett. Ezért nagyszerű, hogy az emberek megosztják velünk sikertörténeteiket – tanulhatunk tőlük, és láthatjuk, hogy van fény az alagút végén. Remélem, ez az elszántság szikráját gyújtja fel Önben, ahogy bennem is!

Egy ügyfél tapasztalatai

A tavalyi év nagyon nehéz volt számomra. Agyondolgozott, túlterhelt voltam és reménytelennek láttam a helyzetem. Aztán kezembe akadt az élesztőgomba-túlszaporodásról szóló könyve. Megváltoztatta az életemet.

Kerestem Önt a neten, megtaláltam a többi könyvét és rádiófelvételeit. Szorongástól, pánikrohamoktól és álmatlanságtól szenvedtem, és mind a 3 problémára gyógyszert szedtem... amíg tudomást nem szereztem a ReMag -ról és A magnézium csoda című könyvről!!

Értékes tanácsai és a munkatársaival váltott számtalan e-mail visszaadták az életemet! Az étrend-kiegészítők néhány hónapos használata után elhagytam a gyógyszereket és egészséges életmódot folytathatok! Jobban kezdtem aludni, visszamentem dolgozni, nagyszerűen érzem magam és élvezem a családomat!

Nincsenek szavak, amelyek kifejezhetnék hálámat mindazért, amit tett. Örökké az adósa maradok! Remélem törleszteni tudom a hálaadósságomat azzal, hogy termékeit barátaimnak és családtagjaimnak ajánlom!! Szívből köszönöm, Dean doktornő!!

=== Klaudia

Kiegészítőinket úgy terveztem, mint "építőköveket az Ön új énjéhez". Segítenek helyreállítani a szervezetet sejtszinten és visszanyerni egészségét. Akkor az élete minőségére koncentrálhat, nem csak a túlélésre. És nem kell abbahagynia a gyógyszerszedést – a táplálékkiegészítők elég biztonságosak ahhoz, hogy a meglévő gyógyszerekkel együtt alkalmazzák őket.

Minden receptúrát ugyanolyan magas színvonalon fejlesztettek ki, mint a ReMag® -ot, amelyet emberek ezrei és ezrei választhatnak, akik nem fognak megelégedni semmi mással, csak a legjobbal.

Az egyik kedvenc témám mindig is az élesztőgombák túlszaporodása és a fogamzásgátlással való összefüggés volt

Már évtizedek óta beszélek a fogamzásgátló tabletták és az élesztőgombák túlszaporodásának problémájáról. Amikor az élesztőgombák túlszaporodnak, mert a fogamzásgátló tablettákban lévő hormonokkal táplálkoznak, az élesztőgombák kémiai melléktermékei (amelyekből sok van) felszívódhatnak a véráramba. És így létrejön egy végtelen gyulladásos kaszkád. Ez a biokémiai kölcsönhatás a gyermekeire is hatással lehet. Hogyan védheti meg a jövő nemzedékét?

Azt javaslom, hogy a hormonális fogamzásgátlást öt évnél tovább, illetve 35 éves kor felett ne alkalmazzák. Én magam 15 évig használtam fogamzásgátlót, és azok az évek szörnyűek voltak.

Egyszerre végeztem az orvosi egyetemet, a szakmai gyakorlatomat, egy új gyakorlatot, MINDENT, így nem tudom elkülöníteni a fogamzásgátlás mellékhatásait a hatalmas stressztől! Nem csoda, hogy a bél – a "második agy" néven ismert, mivel a szerotonin 90%-a itt termelődik. Tehát, ha a bél nem boldog, mi sem vagyunk boldogok. És elmondhatom, hogy a belek nem boldogok, ha nem tartják ellenőrzésük alatt az élesztőgombákat. Nem tudtam, milyen rosszul éreztem magam a gyógyszerektől, amíg abba nem hagytam a szedésüket. Olyan sokáig szedtem, hogy megszoktam őket.

Ha valaha is szedett fogamzásgátlót vagy antibiotikumot, előfordulhat, hogy túlszaporodnak az élesztőgombái. Az antibiotikumok elpusztítják a rossz és a jó baktériumokat is, ami az élesztőgombák túlszaporodásához vezet, majd a kortizol a fogamzásgátlóval és a cukorral együtt táplálja az éhes élesztőgombákat.

Szerencsére a bélmikrobiom 100 billió hasznos mikroorganizmust tartalmaz, amelyek csak arra várnak, hogy megkezdjék az emésztőrendszer egészséges egyensúlyának helyreállítását, de szükségük lehet egy segítő kézre!

A Flora ReVive® a mi forradalmi probiotikumunk és gyengéd gombaellenes szerünk. A természet erejét használja fel, hogy támogassa ezeket a hasznos szervezeteket és helyreállítsa a bélmikrobiom harmóniáját.

Aloha, Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek