Flora ReVive® Probiotikum tőzegkivonattal

A Flora ReVive® egy egyedülálló probiotikum tőzegkivonattal, amelyet speciálisan úgy hoztak létre, hogy fenntartsa az egyensúlyt a Candida albicans és a bélbaktériumok között.

Flora ReVive® - Probiotikum tőzegkivonattal

Flora ReVive® - Probiotikum tőzegkivonattal

A FLORA REVIVE® IDEÁLIS AZON EGYÉNEK SZÁMÁRA, AKIK:

  • A hagyományos, tejsavas erjesztésen alapuló probiotikumokkal nem érnek el sikereket
  • Antibiotikumos kezelésen estek át
  • Gyakran utaznak és probiotikumokat szeretnének magukkal vinni
  • Nem szeretnének probiotikumokat a hűtőszekrényben

A Flora ReVive® egy egyedülálló probiotikum tőzegkivonattal, amelyet speciálisan úgy hoztak létre, hogy fenntartsa az egyensúlyt a Candida albicans és a bélbaktériumok között.

A Flora ReVive® egy ellenálló probiotikum, amely életben marad a gyomorsavban és nem igényel hűtőszekrényben való tárolást.

A Saccharomyces boulardii egy barátságos élesztő.

A Humin-fulvosav magas széntartalmú anyagból készült, amely egy régi, kompakt, növényi anyagban (a tőzegben) található, amely a talajban lévő baktériumok hatására bomlik le.

Az Inulin a növények gyökereiből nyert, komplex cukor. Ez a prebiotikum "táplálja" a hasznos baktériumokat, amely segít a mikrobióma kiegyensúlyozásában.


Probiotikumok tőzegkivonattal és Candidával

A Flora Revive® a legjobb tőzegkivonatú probiotikum, amelyet kifejezetten a Candida albicans élesztőgombák és a bélbaktériumok egyensúlyának fenntartására fejlesztettek ki. A Flora ReVive® humin-fulvosavat (humátokat) tartalmaz, amely a magas széntartalmú növényi anyagok talajbaktériumok általi lebontása során keletkezik. A humátok a legjobb talaj alapú probiotikumok, mert mikroszkopikus méretű természetes baktériumok millióinak hatására jönnek létre, amelyek steril, civilizált világunkban szinte már nem találhatók meg. A humátok probiotikumokat, prebiotikumokat, fitokemikáliákat, enzimeket és ásványi anyagokat tartalmaznak. Magas oxigéntartalmúak és antagonisztikusak a Candida albicans-szal és a biofilmekkel szemben.

A Saccharomyces boulardii egy barátságos mikroorganizmus, amely segít leküzdeni a bélben lévő, kórokozó szervezeteket, például baktériumokat és élesztőgombákat. Kimutatták, hogy az S. boulardii gátolja a Candida populációkat és megakadályozza, hogy megtelepedjenek a bélben, és segíthet csökkenteni a Candida élesztőgomba túlszaporodásának kockázatát az emésztőrendszerből a szervezetbe. Ezek a hatások feltehetően azért jelentkeznek, mert az S. boulardii kaprilsavat termel, amely egy gombaellenes anyag, amely hatékony a Candida élesztőgomba ellen. Szintén kimutatták, hogy az S. boulardii csökkenti a Candida gombás fertőzés és a gyulladás kockázatát a gyulladásos bélbetegségek során.

Az inulin egy növényi gyökerekből származó összetett cukor. Ez a prebiotikum serkenti a jótékony baktériumok növekedését, ami javítja az emésztést, az immunitást és az általános egészségi állapotot.

A tőzegből származó probiotikumok előnyei

Annak eldöntésekor, hogy tőzegből származó probiotikumot vagy tejsavbaktériumokkal (laktobacillusokkal) rendelkező probiotikumot válasszunk, figyelembe kell venni a biológiai kompatibilitást és a tartósságot. A tőzegből származó probiotikumok egészségügyi előnyei mellett a Flora ReVive® biológiailag kompatibilis a mikrobiom táplálékforrásaként, utánozva az őseink ősi régészeti leleteiben található természetes mikroflórát. A Flora ReVive® emellett rendkívül ellenálló termék, mivel a Flora ReVive®-ben lévő talaj alapú probiotikumok ellenállóbbak az emésztéssel szemben, nem igényelnek hűtést, valamint jótékony hatással lehetnek és támogathatják más probiotikumok növekedését a bélben.Termékinformáció Flora ReVive®

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

Csomagolás: 60 kapszula
Súly: 86,8 g

Adagolás: 1 kapszula
Csomagolásban lévő adagok száma: 60

Összetétel - Egy adagban - NRV %*
Saccharomyces Boulardii - 250 mg -
Humát keverék - 325 mg -
Inulin - 100 mg -
RnA ReSet árpapor - 22 mg -

További összetevők: vegetáriánus kapszula (cellulóz, víz)
*NRV - Napi beviteli érték felnőtteknek %-ban kifejezve.

GMO-mentes

Megjegyzés: Az RnA ReSet Drops®-ban lévő csíráztatott árpapor nem nevezhető gluténmentesnek, mivel forrása az árpa.


ALKALMAZÁS

Vegyen be egy kapszulát ébredéskor és egy kapszulát alvás előtt. Legjobban éhgyommorra fogyasztható, 30 perccel étkezés előtt. Bevehető azonban étellel együtt is és nem igényel hűtőszekrényben való tárolást. Ha érzékenyek a belei, kezdheti egy kapszula szedésével naponta, egy héten keresztül és utána adja hozzá a másodikat.


Figyelmeztetés

  • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
  • Gyermekektől elzárva tartandó.
  • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
  • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával - természetes folsavat tartalmaz, megfelelő formában, amely hozzájárul a csíraszövetek növekedéséhez a terhesség alatt.
  • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
  • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.


Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek