Készüljön fel az őszre és a télre

Készüljön fel az őszre és a télre

Egész családunk szereti a meleg és napsütéses napokat, így az ősz beköszöntével mindig enyhe hangulatromlás és “lustaság” jelentkezik. Ebben a cikkben dr. Dean további tippeket ad arra vonatkozóan, hogyan éljük túl az őszt és a telet, és töltődjünk fel energiáival a következő tavaszra és nyárra.

Jön az ősz... Érzi?

Az érzés, ami minden szeptemberben visszatér, akár iskolába jár, akár nem. A nyárról az őszre való átmenet sokkoló lehet a szervezet számára. Hűvösebb idő, rövidebb nappalok. Többet vagyunk bent és kevesebb a természetes fény. Csökken a D-vitamin és a szerotonin szintje, ami rontja a hangulatot és gyengíti az immunrendszert. Közben megfázás és influenza jelenik meg a láthatáron, amelyek legyengült egyedek formájában várják áldozatukat.

Készüljön fel a változás következő időszakára

Őrizze meg nyugalmát és jókedvét, mert a stressz gyengíti az immunrendszert. Ezen a héten segítünk felkészíteni testét és elméjét az Önre váró változások időszakára. Kezdje azzal, hogy ne vállaljon nagy feladatokat. A stressz ugyanis gyengítheti az immunrendszert, és a természettel való kapcsolat elvesztését okozhatja.

Íme egy alapvető útmutató a stressz levezetéséhez, a fejhajtáshoz és az egészséges immunrendszer fenntartásához.

1. Ásványi anyagok és vitaminok az erős immunrendszerért

Semmi sem nyugtat úgy, mint az ásványi anyagok. Több ezer évesek, a Földből származnak és elektromosan töltöttek, hogy harmóniában tartsák Önt a természettel.

Kezdjük a 3 R hozzáadásával - ReMag®, ReMyte® és ReAline®. Alapvető építőelemekkel látják el a szervezetet, amelyek támogatják a megfelelő sejtműködést.

ReMag - magnézium

A magnézium egy nyugtató ásvány. Ellazítja az izmokat és a test más szerveit, beleértve a szívet és az artériákat. Segíti a szervezetet a D-vitamin metabolizálásában is.

ReMyte - elektrolitok

12 ásványi anyag tökéletes arányban a sejtek működéséhez, beleértve a 9 ásványi anyagot, amelyek aktiválják a pajzsmirigyet. Támogatja az immunrendszer, a hormonrendszer és az idegrendszer felépítését és működését.

ReAline - B PLUS csoportba tartozó vitaminok

Tökéletes építőelemeket biztosít a szervezet természetes méregtelenítési folyamatainak megerősítéséhez és támogatásához. A B csoportba tartozó vitaminokról kimutatták, hogy csökkentik a fáradtságot és javítják a hangulatot.

Ha Ön nyugodt és rendelkezik a megfelelő ásványi anyagokkal és vitaminokkal, immunrendszerének esélye lesz a harcra ebben a szezonban.

További tápanyagok az immunrendszer fokozott támogatásához:

2. Hála

Lehet, hogy „sarlatánságnak” hangzik, de a hála segít megerősíteni kapcsolatunkat azzal, amivel már rendelkezünk és amit a jövőben szeretnénk élvezni. Nagyon fontos, amikor annyi minden változik körülöttünk.

Kezdjük azzal, hogy kifejezzük hálánkat azoknak, akik segítenek megőrizni nyugalmunkat az életünkön átsuhanó viharokkal szemben. Köszönetet mondunk életünk "csendes" embereinek, akik nem esnek pánikba és segítenek összetartani a dolgokat, amikor úgy tűnik, minden szétesik.

3. Rutin

Amikor az évszakok változnak, a régi szokások feloldódhatnak, és úgy érezzük magunkat, mint egy hajó, amely céltalanul vándorol a tengeren. Ezért fontos a rendszeres ütemterv kialakítása. Segít abban, hogy bizonyos struktúrát és irányt hozzon az életébe. Ez a sorrend segít abban, hogy kiegyensúlyozottabbnak érezze magát és kevesebb káoszt éljen át.

Készítsen új tervet az új szezonra. Az újrakezdés szórakoztató lehet. A változás éppolyan jó, mint a pihenés.

Aloha, Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek