A kálium jelentősége – magyarázat dr. Carolyn Dean-től

A kálium jelentősége – magyarázat dr. Carolyn Dean-től

A kálium egyesek számára ugyanolyan csoda lehet, mint a magnézium. Jelentősen növeli az energiát a szervezetben. Carolyn Dean doktornő itt röviden ismerteti a Pico Potassium elnevezésű kálium-kiegészítőjét.

Kálium

A kálium a harmadik legnagyobb mennyiségben előforduló elem az emberi szervezetben. Hiánya szív- és érrendszeri betegségekhez vezethet. Ennek a nélkülözhetetlen ásványi anyagnak a 98%-a a sejtekben található. Ezért is fontos, hogy a káliumot olyan formában szerezzük meg, amely bekerülhet a sejtekbe, mielőtt kiürülne a szervezetből.

Piko-ionos ásványainkat úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsák a maximális felszívódást. Oda jutnak, ahol a legtöbb táplálékkiegészítő kudarcot vall: a sejt belsejébe.

Mivel a Pico Potassium sejtszinten szívódik fel, a hatásai figyelemre méltóak lehetnek. Következzen egy ilyen történet.

Egy ügyfél története

Amikor piacra dobta a Pico Potassium-ot, azonnal kipróbáltam. Kevés a káliumom, és nehezen tudok eleget szerezni belőle. A nagymamámnak is mindig kevés volt. Ez a probléma soha nem oldódott meg.

Pangásos szívelégtelenségben halt meg. Nem akarom, hogy ugyanez történjen velem.

Pangásos szívelégtelenségben halt meg. Nem akarom, hogy ugyanez történjen velem. Amióta elkezdtem szedni a Pico Potassium®-ot, az energiám kezd növekedni. Még inkább önmagamnak érzem magam. Mielőtt elkezdtem szedni a Pico Potassium-ot, vizelési problémáim voltak. Amikor látogatóban voltam valakinél, 3-4 alkalommal kellett kimennem a mosdóba. Most csak egyszer vagy soha. Minél kevesebbszer kell "mennem", annál több tápanyag marad meg bennem. Egészségesebb és erősebb vagyok.

Nagyon-nagyon köszönöm. Végre visszakapom az életem. A **Pico Potassium®* az én csodám.

=== Dalene

A Pico Potassium úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a maximális felszívódást. Ez különösen alkalmas azoknak, akiknek alacsony a káliumszintjük, vagy akiknek tápanyagfelvételi problémái vannak.

Ó, a gyümölcs

Ha extra káliumot szeretne kapni az élelmiszerből, akkor káliumban gazdag gyümölcsöt kell hozzáadnia, és ez édes.

Előfordulhat azonban, hogy magasabb káliumszintre van szüksége. Ez egy nagyon fontos elektrolit.

Bebizonyosodott, hogy a magas káliumbevitellel rendelkező embereknek például erősebb csontjaik vannak. A káliumbevitel növelése és a nátrium csökkentése csökkentheti a vérnyomást.

A káliumbevitel növelésére javasolt élelmiszerek többsége azonban magas cukortartalmú élelmiszer, például banán, narancs, sárgabarack, aszalt szilva, mazsola és datolya.

Mi van, ha nem akarok több cukrot enni a gyümölcsből?

Van megoldás: Pico Potassium®

Azonos technológia segítségével, mint a ReMag és ReMyte piko-ionos ásványokat, állítottuk elő a saját káliumtermékünket. A Pico Potassium®-ot a maximális felszívódás érdekében alkottuk meg. Remek kiegészítője a ReMag és ReMyte termékeknek.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek