Senki sem tudja, mit hoz a közelgő megfázás- és influenzaszezon

Senki sem tudja, mit hoz a közelgő megfázás- és influenzaszezon

Manapság minden eddiginél fontosabb a felkészült immunrendszer. És ha betegek közelében vagy stresszes lesz, ez kritikus.

Senki sem akar megfázni

A cinkre több száz enzimnek van szüksége, amelyek szabályozzák az immunválasz működését és sokkal többre képesek. Mindazonáltal nehéz beszerezni önmagában az étrendből, különösen alacsony vörös hús tartalmú étrend esetén. Ráadásul a stressz kimerítheti a szervezetben már eleve lecsökkent cinktartalékokat.

A szervezetnek azonban problémái vannak a nagy dózisú cink hosszú távú feldolgozásával. Ez megzavarhatja az ásványi anyagok közötti kényes egyensúlyt. A cél az, hogy a cink könnyen és teljes mértékben felszívódjon a sejtekbe.

Ezért alkottuk meg a Pico-Zinc készítményt – egy stabilizált piko-ionos cinket, amely sejtszinten teljesen felszívódik. Természetesen sok cink-kiegészítő létezik, de a Pico Zinc közvetlenül a sejt belsejébe kerül, ahol a legfontosabb kémiai reakciók zajlanak.

Pico Zinc

Ezen forradalmi cink-formula létrehozásához ugyanazt az eljárást alkalmaztuk, amelynek köszönhetően a ReMag és ReMyte olyan hatékony. Lehetővé teszi a cink teljes felszívódását sejtszinten adalékanyagok használata nélkül – csak a tiszta cinket koncentrálják, és olyan kicsire dolgozzák fel, hogy behatoljon a sejtekbe.

Ez a megfázás- és influenzaszezon új kihívásokat hoz, de nincs ok aggodalomra.

Erősítse immunrendszerét azzal, hogy megadja neki, amire szüksége van. Töltse fel minőségi cinkkel, hogy az immunrendszere elegendő mennyiséggel rendelkezzen a vírusok elleni küzdelemhez. Ez különösen fontos, ha felismerjük, hogy a stressz kimeríti a cinket.

Használja a Pico-Zincet magas vírusaktivitás vagy erős stressz idején.

A Pico-Zinc úgy koncentrált, hogy kellően nagy dózist nyújtson, miközben kis, pikométer méretű ionjait a sejtek teljesen felszívják.

Ez azt jelenti, hogy nem kell nagy adagot szednie, és a fel nem szívódott cink nem kerül végül a szervezetébe és nem zavarja más ásványi anyagok, például a réz vagy vas felszívódását.

Van egy fontos figyelmeztetésem is az Ön számára: Az emésztési zavarok még egészséges táplálkozás mellett is megnehezítik a cink felszívódását a szervezetben. A szervezet hajlamos a cink elvesztésére, mert az nem raktározódik el, mint más ásványi anyagok. Ha az immunrendszert betegségek, vírusok vagy stressz támadja meg, ki engedheti meg magának, hogy kihagyjon egy olyan ásványi anyagot, amely annyira fontos az immunrendszer számára?

Aloha, Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek