Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak a régi rutinok is

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak a régi rutinok is

Az új évszakban úgy érzi majd magát, mint egy hajó, amely céltalanul bolyong a tengeren. Ez egy lehetőség a régi szokások újakkal való helyettesítésére. Íme néhány módszer, amellyel optimalizálhatja életmódját az őszi és téli szezonra.

Alvás

Módosítsa alvási szokásait rövidebb nappalokra és hosszabb éjszakákra. Aludjon egy kicsit többet, mint amennyire nyáron szüksége volt. Ne küzdjön ellene, próbáljon meg egy órával korábban lefeküdni.

Étel

Váltson a könnyű, hűvös nyári ételekről a meleg, melegítő ételekre. Növelje a kalóriabevitelt körülbelül 10%-kal, mert szervezete több energiát használ fel a testhőmérséklet fenntartására. Csökkentse a jeges italok fogyasztását a forró italok, például a gyógytea javára. Korlátozza az alkoholfogyasztást, ha egész nyáron azt itta. Végtére is, az alkohol méreg, és a szervezetnek nincs szüksége semmire, ami ellene hatna a szezonális átállás során.

Ruhák

Takarja be a nyakát és a csípőjét, hogy megvédje magát a hideg széltől. Hideg napokon és éjszakákon takarja le a fejét, ahonnan testhőjének nagy része távozik. Viseljen vastagabb zoknit is, mert a lába majdnem annyi hőt veszít, mint a feje.

Napi terv

Hozzon létre új ütemtervet magának vagy háztartásának. Tegye ki az új tervet olyan helyre, ahol minden nap látható lesz (pl. a hűtőn). Ezután mindenki megnézheti a tervet és elkezdheti követni azt. Néhány héten belül ez normális rutinná válik.

Élvezze a szezont

Élvezze mindazt, amit az ősz kínál! Menjen ki a szabadba sétálni, és figyelje, ahogy a levelek színe megváltozik! Fogyassza az összes szezonális ételt! Szedjen almát! Gereblyézzen össze egy halom levelet és ugorjon bele! (Kit érdekel, mit gondolnak a szomszédok!)

Ajánlott kiegészítők

ReAline B-Vitamin Plus

B-vitamin - Segíti a szervezet természetes méregtelenítési folyamatát, és eltávolítja az egész nyáron evett-ivott ételmaradékokat.

Whole C ReSet

Hajlamosak vagyunk kevesebb C-vitamint felvenni, mint nyáron, ezért adjuk hozzá ezt az immunerősítő vitamint.

D3K2 ReSet növényi D-vitamin

A rövidebb nappalok kevesebb napfényt jelentenek. Ez kevesebb D-vitamint jelent. Azonban biztosítsa be, hogy a ReMag® termékkel együtt szedje, mert a magnézium segít a szervezetnek a D-vitamin jobb felhasználásában.

Az immunrendszer fokozott támogatásának magától értetődőnek kell lennie. A tápanyagokban gazdag szervezetnek erős immunrendszere lesz. Ám a tápanyagban szegény szervezet küzd, gyenge az immunrendszere, és a stressz, az élesztőgombák, a betegségek és a vírusok könnyű prédájává válik.

Ez a 4 erős tápanyag erősíti az immunrendszert:

  1. C-vitamin - Ez a vízben oldódó vitamin, amely leginkább a megfázás elleni küzdelemben játszott szerepéről híres, egy jól ismert, hatékony immun-egészségügyi kiegészítő. A C-vitamin hiánya az immunitás gyengüléséhez és a fertőzésekre való fokozott fogékonysághoz vezet. Megtalálható a következőben: Whole C ReSet - kapszulák C-vitaminnal

  2. D-vitamin - A D-vitamin módosíthatja a veleszületett és adaptív immunválaszokat. Ennek ellenére az amerikai felnőttek 42%-a hiányban szenved. A D-vitamin-hiány fokozott autoimmun válaszreakcióval jár (azaz az immunrendszer megtámadja a szervezet egészséges sejtjeit), valamint a fertőzésekre való fokozott fogékonysággal. Megtalálható a következőben: D3K2 ReSet - növényi eredetű D-vitamin

  3. Cink - A cinkhiányos emberek szervezetében alacsony a T-sejtek szintje, amelyek fontos szerepet játszanak az immunválaszban és a fertőzött sejtek elleni küzdelemben. Ez az esszenciális ásványi anyag a pasztillák és más megfázás elleni gyógyszerek gyakori összetevője, egy nyilvánvaló okból: jól működik, ha következetesen szedjük. Megtalálható a következőben: Pico Zinc Plus – Piko-ionos ásványi oldat

  4. Ezüst - Talán ismeri a népszerű (és vitatott) ezüstkolloidot. Feljavítottuk és sejtszinten a teljes felszívódásra összpontosítottunk. Az eredmény a Pico Silver Solution. Segít a fehérvérsejteknek megtalálni és elpusztítani a baktériumokat, vírusokat és gombákat. Megtalálható a következőben: Pico Silver Solution

Aloha,

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek