Fáradt vagy egészséges és nyugodt anyuka?

Fáradt vagy egészséges és nyugodt anyuka?

A fáradtság és a kimerültség meglehetősen gyakori az anyáknál. Tudom, hogy ez a túlterhelt pajzsmirigytől és mellékvesétől van. Ha újabb terhet rakunk rá a család normális működésének fenntartása formájában, hirtelen teljesen megbénul az anya szerepe.

Anyaság és fáradtság

Mit tehet, ha a reggeli ébredés után is fáradtnak érzi magát? Lehetetlennek tűnhet, hogy bepótolja az elveszett alvást, és újra frissnek érezze magát. Talán olyan stimulánsokhoz nyúl, mint a kávé. De ez csak egy gyors megoldás, amely kimeríti az ásványi anyagokat, például a magnéziumot, amelyek segítenek a szervezetnek az energiatermelésben. Ez ördögi körhöz vezet, amely hosszú távú fáradtságot eredményez.

Jobb megközelítés az életmódváltás

Íme a legjobb táplálék a fáradt mellékvesék számára: kerülje a cukrot, a glutént és a tejtermékeket. Az ilyen étrend segít korlátozni a gyulladást az egész szervezetben, amely élesztőt és allergéneket hoz létre ezekben az élelmiszerekben.

A magnézium a gyulladásokat is kezeli. A mellékvese működését C-vitamin és B-vitaminok támogatják. A pajzsmirigy 9 ásványi anyagot igényel, melyek mindegyikét tartalmazza a ReMyte.

Szívesen írok fel "Kezelést az ágyban" – aludjon 8-10 órát. Ebéd után aludjon egyet, ha szüksége van rá. Kérem, ne gondolja, hogy a fáradtság „leküzdhető”. Ez a legrosszabb, amit tehet!

A mellékvesék több mint 50 esszenciális hormon előállításáért felelősek. Adja meg nekik a megfelelő működéshez szükséges támogatást:

  • Alvás
  • Pihenés
  • Tengeri só
  • Whole C ReSet
  • [ReMyte](https://www.picomineral.hu/remyte-asvanyi-oldat-dr-dean-piko-ionos-multi-asvanyianyag.html
  • ReMag

Ez az, amire szüksége van a mellékvese-fáradtság enyhítésére.

Az egészséges anyák nagyon fontosak a társadalom számára

Ha egy anya nem egészséges és boldog, hogyan tudja ezt az egészséget és boldogságot átadni gyermekeinek? Az anyák megérdemlik a hozzáférést a megfelelő táplálkozási gyakorlatokhoz a jó életminőség elérése érdekében. Ez biztosítja, hogy gyermekeik is boldoguljanak. Ezek az eljárások olyan jól felszívódó ásványi anyagokat is tartalmaznak, amelyekre a szervezetnek szüksége van a megfelelő működéshez.

Amikor harmadéves voltam az orvosi egyetemen, egy fiatal beteg érkezett hozzánk, mielőtt ikrei születtek. A vérnyomása emelkedett, a folyadékvisszatartástól puffadt. Görcsei és migrénje voltak. Kíváncsi voltam, mit adhatnak neki, hogy megállítsa a rohamokat, csökkentse a vérnyomást és elmúljon a duzzanat, mindezt a gyerekek veszélyeztetése nélkül.

Mielőtt átgondolhattam volna, a kezelőorvos magnézium-infúziót rendelt a számára. Nem sokkal ezután csökkent a vérnyomása, megszűntek a rohamai és elkezdte kiválasztani a visszatartott folyadékot. Hatalmas élmény volt számomra, mivel tudtam, hogy anya és gyermeke biztonságban van a magnézium miatt!

A magnézium az egészséges terhesség és szülés fontos része

A terhesség alatti elegendő magnéziumbevitel már az első naptól kezdve javíthatja gyermekeink egészségét!

Az igény azonban a születés előtt kezdődik. A magnézium iránti igény a fogantatás első napján kezdődik és egész életen át tart. Ha terhes vagy terhességet tervez, kezdje el megadni szervezetének azokat az építőelemeket, amelyekre annak szüksége van ahhoz, hogy valóban boldoguljon a terhesség alatt.

Ha ismer leendő anyukákat, kérjük, adja át nekik ezt az üzenetet, hogy ők is részesülhessenek a ReMag és a ReMyte előnyeiből.

Aloha, Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek