Ásványi anyagok és vitaminok az erős immunitásért

Ásványi anyagok és vitaminok az erős immunitásért

Szervezete alapos védekező rendszerrel van felszerelve – az immunrendszerrel. Aki kellően tápláló étrendben részesül és optimális egészségi állapotban van, rendelkezik a megfelelő immunfunkciók támogatásához szükséges eszközökkel.

Éppen ellenkezőleg, az alultáplált vagy rossz állapotban lévő személyt könnyen megtámadhatják az élesztőgombák, betegségek és vírusok. Bár az immunrendszer küzdeni fog, ez nagy stressz lesz számára.

Íme 4 fontos tápanyag, amellyel erősítheti immunrendszerét.

1. Magnézium

Olyan tanulmányokat végeztek, amelyek összefüggést mutattak ki a magnézium és az Ön immunrendszere között, valamint bebizonyították számos biológiai funkcióban betöltött szerepét is, az enzimaktiválás ellenőrzésétől a sejtciklus fejlődésének szabályozásáig. A magnézium nemcsak az immunrendszer erősen tartásában segít, hanem a mindennapi testi funkciókat is támogatja. A ReMag a magnézium kiválóan felszívódó formája, amelyet a szervezet alacsony magnéziumszintjének pótlására és az amúgy is jó készletek fenntartására ajánlunk.

2. D-vitamin

A D-vitamin módosíthatja a veleszületett és adaptív immunválaszokat. Ennek ellenére az Egyesült Államokban a felnőttek 42%-a szenved ennek hiányától. A D-vitamin-hiány fokozott autoimmunitással (amikor az immunrendszer megtámadja saját testét), valamint a fertőzésekre való fokozott fogékonysággal jár. D-vitaminhoz juthat a nyári hónapokban ésszerű napozásból, vegyi krémek nélkül, vagy a téli hónapokban a táplálékból vagy étrend-kiegészítőkből.

Javasoljuk, hogy évente legalább 2x tesztelje szintjeit, lehetőleg nyár után, majd tavasszal. A kapott eredményeknek legalább a laboratóriumi tartomány felének kell lennie. A téli hónapok ideális kiegészítője a D3K2 ReSet, amely a D3-vitamint K2-vitaminnal kombinálja.

3. C-vitamin

Ez a vízben oldódó vitamin, amely leginkább a megfázás elleni küzdelemben játszott szerepéről híres, az immunrendszer jól ismert hatékony kiegészítője. A C-vitamin hiánya az immunitás gyengüléséhez és a fertőzésekre való fokozott fogékonysághoz vezet. Ha nagy mennyiségű C-vitamint kell pótolnia, az ideális kiegészítő a Vitamin C ReSet Powder. Ha kisebb, fenntartó adagokra van szüksége, használja a Whole C ReSet -et.

4. Cink

A cinkhiányos emberek szervezetében alacsony a T-sejtek szintje, amelyek fontos szerepet játszanak az immunválaszban és a fertőzött sejtek elleni küzdelemben. Ez az alapvető ásványi anyag gyakori összetevője a nátha elleni pasztilláknak és más megfázás elleni gyógyszereknek, nyilvánvaló okból: jól működik, ha következetesen szedjük. Kínálatunkban szerepel egy remek termék, a Pico Zinc, folyékony cink, amellyel könnyen precíz adagolást és magas felszívódást érhet el. Újdonságként mutatjuk be a Pico Zinc Plus-t, amely a jól felszívódó cinket megfelelő arányban ötvözi a rézzel.

Megpróbálhatja bevinni ezeket a tápanyagokat az étrendjéből is, de ez nagyon nehéz lehet. Ennek az az oka, hogy a talajokat már kimerítette a mezőgazdaság, és előfordulhat, hogy az élelmiszerek nem tartalmaznak annyi vitamint és ásványi anyagot, mint korábban.

A megoldás az étrend-kiegészítők használata. Mindezek a tápanyagok megtalálhatók az új Total Body Wellness Bundle csomagunkban, valamint a Pico Silver-ben, amely segít a fehérvérsejteknek a baktériumok, vírusok és gombák felkutatásában és elpusztításában. Vagy igény szerint összeállíthatja saját csomagját termékkínálatunkból.

Aloha, Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek