A D-vitamin használatának módja Dean doktornő szerint

A D-vitamin használatának módja Dean doktornő szerint

Az étrend-kiegészítőben lévő D-vitamin kétélű fegyver lehet. A vitaminoknak és ásványi anyagoknak egyensúlyban kell lenniük. Olvassa el Dr. Dean cikkében, hogyan kell ezt csinálni.

A D-vitamin veszélyes?

Lehet, hogy azt mondták Önnek, hogy nagy adag D-vitamint szedjen. Ez azonban felboríthatja a vitaminok és ásványi anyagok egyensúlyát a szervezetében.

Az egyik legveszélyesebb zavar a magnézium kimerülése – amelyre több mint 1 000 kémiai reakcióban van szükség a szervezetben. A magnéziumhiány több mint 65 különböző egészségügyi problémáért felelős. Nem éri meg a kockázatot.

Sok orvos rendkívül nagy dózisú D-vitamint javasol, például 50 000 NE-t. Még a nagy dózisok, mint például 5 000 - 10 000 NE, is kimerítik a magnéziumot. Nem tart sokáig, és ez az adagolás magnéziumhiányhoz és az ezzel járó tünetekhez vezethet, többek között: - izomgyengeséghez, görcsökhöz, remegéshez - fejfájáshoz - fáradtsághoz és energiahiányhoz - alvászavarokhoz, szorongáshoz, koordinációs zavarokhoz - alacsony vérnyomáshoz / keringési zavarokhoz - csont- és ízületi fájdalmakhoz, csonttömeg-csökkenéshez - szívdobogáshoz

Ezek a problémák a D-vitamin-hiány tünetei. Azonban előidézheti azokat a magnéziumhiány is, amelyet nagy dózisú D-vitamin okoz, elegendő mennyiségű magnézium nélkül. Ekkor a D-vitamin nem tud megfelelően működni.

A magnézium szabályozza a D-vitamint

Úgy tűnik, hogy a D-vitamint aktiváló enzimek magnéziumot igényelnek. Még ennél is rosszabb, hogy a magnéziumhiány leállíthatja a szervezet D-vitamin-felhasználási képességét. Ezért melegen ajánlom a magnézium pótlását D-vitamin szedésekor.

A magnézium nagyon fontos a D-vitamin anyagcserében! A magnéziumértékek a szervezetben hatékonyabbak lehetnek az aktív D-vitamin előállításában, mint a magas D-vitamin-szint. Nem kell több D-vitamint szednie, csak több magnéziumra van szüksége ahhoz, hogy aktiválja a D-vitamint a szervezetben!

Sokkal többről van szó...

A magnéziumot és a K2-vitamint D-vitaminnal együtt szedők általában magasabb D-vitamin-szinttel rendelkeznek, mint azok, akik csak D-vitamint szednek.

A lényeg: Ha D-vitamint szed majd, mindenképpen szedjen 600-1 200 mg magnéziumot naponta.

MEGJEGYZÉS: A vér 40 és 60 ng / ml közötti D-vitamin szintje védi az Ön egészségét. Érdemes tehát a D-vitamint és a magnéziumot együtt szedni.

Aloha, Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek