A kálium felszívódása és a ketogén diéta nagy problémája

A kálium felszívódása és a ketogén diéta nagy problémája

A kálium alapvető és nagyon fontos ásványi anyag. A kálium ellazítja az ereket, ami csökkenti a vérnyomást. A Harvard Medical School tanulmányai szerint összefüggés van az alacsony káliumszint és a magas vérnyomás, valamint a stroke kockázata között.

A szív- és érrendszer egészsége a káliumtól függ. Segíti az izomösszehúzódást és az idegműködést is, de paradox módon megelőzi az izomgörcsöket. Sajnos az átlagos amerikaiak a napi szükségleteik felét sem kapják meg, főleg azok, akik nem esznek káliumban gazdag zöldségeket és gyümölcsöket. A keto és Carnivore diéta követői (azok, akik csak húst esznek), vegyék ezt figyelembe! Ez az a hely, ahol a kálium-kiegészítő a megoldás. Az FDA azonban 99 mg-ra korlátozza az adagokat, ami meg sem közelíti a napi 4700 mg-os szükségletet.

Ezért kulcsfontosságú a kálium felszívódása

Nem minden kálium-kiegészítő készül egyformán. Speciális Piko-ionos eljárásunk a Pico Potassium®-ot az ásványi ion sokkal koncentráltabb formájává teszi, amelyet a sejtek teljes mértékben felszívnak. Más kálium-kiegészítőket a sejtek egyszerűen nem szívják fel teljesen vagy még csak részben sem és a szervezet kiválasztja őket. A megfelelő méretnek köszönhetően a Pico Potassium® közvetlenül a sejtekbe kerül és dolgozni kezd.

Ugyanezt a Piko-ionos eljárást használják a ReMag® előállításához. A Purdue Egyetemen (Purdue University) végzett közelmúltbeli tanulmányban a kutatókat lenyűgözte, hogy ez a kiegészítő milyen gyorsan felszívódik sejtszinten. A sejtek általi nagyobb felszívódás azt jelenti, hogy több ásványi anyag áll a szervezet rendelkezésére.

A világ stresszesebb, mint valaha. És valószínű, hogy Ön nem kap elegendő káliumot az étrendjéből vagy az étrend-kiegészítőiből. Mivel nagyon fontos a szív- és érrendszer egészsége szempontjából, valamint az izmok és az idegek számára is, a káliumhiányt mihamarabb meg kell oldani.

A kálium segít az Ön kardió rendszerének, hogy szabályozza és helyreállítsa magát. Bizonyosodjon meg róla, hogy olyan formában kapta meg, amelyet a szervezet fel tud venni és fel tud használni.

Az alacsony szénhidráttartalmú diéták alattomossága

A keto, a paleo és a Carnivore diéták manapság népszerűek és sok fogyókúrás sikert értek el.

Én is nagy rajongója vagyok ezeknek, mivel hasonlóak az én Yeast ReSet diétámhoz, amely elkerüli a cukrot, a glutént és a tejtermékeket. Az élesztőgombák elnyomása mellett a keto diéta fenntartja az egészséges testsúlyt, védi a hasnyálmirigyet, szabályozza az inzulint és megelőzi a cukorbetegséget. Ezek az étrendek azonban nem tartalmaznak elegendő káliumot, mert erősen korlátozzák a káliumban gazdag szénhidrátokat. Amikor alacsony szénhidráttartalmú diétát kezd, megnövekszik a vizeletürítés, ami kimeríti a magnéziumot.

A magnézium kimerülése után elkezdődik a kálium elvesztése. Ördögi körbe kerül. A történet csattanója: pótolja a magnéziumot, és a káliumot egyaránt. Ha nem pótolja ezeket az elveszett ásványi anyagokat, akkor gyorsan ásványianyag-hiányok alakulnak ki, amelyek keto mellékhatásokat okoznak:

  • Keto influenza
  • Szédülés
  • Álmosság és alvási problémák
  • Szívdobogásérzés
  • Gyakori vizelés
  • Hasmenés és székrekedés
  • Cukor utáni sóvárgás
  • Hipoglikémia
  • Izomgörcsök

A kálium és magnézium jól felszívódó formáival való kiegészítés sokkal gördülékenyebbé teszi a keto, paleo vagy carnivore étrendet. Ellenkező esetben durva út várhat Önre.

Aloha, Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek