Ha vegán étrendet tart, olvassa figyelmesen

Ha vegán étrendet tart, olvassa figyelmesen

A cink talán a legfontosabb ásványi anyag az immunfunkció számára. Ha vegán étrendet tart, akkor különös figyelmet kell fordítania arra a tényre, hogy a teste elegendő cinket kapjon.

A cinkhiányos embereknél kiderül, hogy alacsony a T-sejtek szintje a testükben, amelyek fontos szerepet játszanak az immunválaszban és a fertőzések elleni küzdelemben. Ez az alapvető ásvány a nátha elleni pasztillák és egyéb megfázás elleni gyógyszerek gyakori alkotóeleme, egyértelmű okból: jól működik, ha következetesen szedik.

Lehet, hogy a vegán étrend nem tartalmaz elég cinket

Az állati eredetű élelmiszerek a cink leggazdagabb forrásai, különösen az osztriga, a vörös hús és a baromfi. Ezek az élelmiszerek szintén növelhetik a cink felszívódását.

A cink növényi forrásait általában biológiailag kevésbé hozzáférhetőnek tekintik, mint az állati eredetű forrásokat, az ásványi anyagok felszívódását gátló fitátok jelenléte miatt. Ez különösen akkor valószínű, ha Ön nagy mennyiségű hüvelyest és teljes kiőrlésű gabonát fogyaszt.

A vegán étrend számos támogatója rámutat arra, hogy bizonyos élelmiszer-előkészítési intézkedések segítségével csökkenteni lehet a fitátok abszorpciós hatásait. De ez időigényes, és honnan tudhatja, hogy működik?

Amikor az immunrendszer keményen dolgozik a betegségekkel, a vírusokkal és a stresszel, miért kellene még inkább megnehezítenie a működését azáltal, hogy nem vesz fel elegendő cinket?

Nem csak veganizmus, hanem emésztési problémák is

Az emésztési zavarok megnehezítik a cink felszívódását a testbe, függetlenül attól, hogy az étrend mennyire egészséges. Egy másik kihívás az, hogy a sejteket a cink felszívására kényszerítsük. Ezenkívül a test hajlamos cinket veszíteni, mert nem úgy tárolódik, mint más ásványi anyagok.

Ha az immunrendszer már betegségeknek, vírusoknak vagy stressznek van kitéve, ki engedheti meg magának, hogy elveszítsen egy ásványt, amely olyannyira fontos az immunrendszer számára, mint a cink?

Itt egy nagy mértékben felszívódó cink-kiegészítő, például a Pico Zinc Plus segíthet.

Egy nagy mértékben felszívódó cink-kiegészítő, mint például a Pico Zinc® Plus, lehet az a segítség, amelyet az immunrendszere igényel.

A Pico Zinc Plus úgy koncentrált, hogy biológiailag hozzáférhető cinket biztosítson, mivel a pikométer méretű ionjai teljesen felszívódnak a sejtek által. Tiszta cink, nincs adalékanyag, nincs kelát. Ez szintén vegán és nem tartalmaz semmilyen állati eredetű mellékterméket.

Aloha,

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek