Vesebetegségben szenvedek. Használhatok magnéziumot?

Vesebetegségben szenvedek. Használhatok magnéziumot?

A The Magnesium Miracle (2017) című könyvem legkeresettebb szakaszai egyikének címe "Vesebetegség". Ahol megemlítettem: "A statisztikák a vesebetegségek erőteljes növekedését mutatják, amelyek 10 felnőttből egyet érintenek."

Tehát érthető, hogy egyre többen keresnek alternatívákat a vesék szerkezetének és funkciójának javításához.

Ártani fog a magnézium a veséimnek?

Már 2013-ban megírtam a "A vesebetegség magnéziumot igényel című cikkemet a Natural News-nak, ahol ezt állítottam:

A magnézium _szedésének egyik ellenjavallata a veseelégtelenség._ Sajnos a nyilvánosság és sok orvos azt gondolja, hogy ez azt jelenti, hogy a magnéziumot nem kellene szednie azoknak, akik bármilyen fokú vesebetegségben szenvednek. Ez nem igaz és megmagyarázom, miért.

"A veseartériák meszesedése vesebetegséget okoz," című cikkem egyszerű magyarázattal szolgál arra, hogy miért tiltják meg az orvosok vesebetegségben szenvedő betegeiknek a magnéziumot.

Ez azért van, mert a veseműködési zavarban szenvedő betegek, akik dialízisen vannak, magas magnéziumszinttel rendelkezhetnek, ha magnéziumot kapnak a vénájukba. Ezek az esetek ahhoz a nemkívánatos tanácshoz vezettek, hogy Önnek kerülnie kellene a magnéziumot, ha bármilyen fokú vesebetegségben szenved.

A cikkben továbbá megmagyarázom:

A vesebetegségben szenvedő embereknek magnéziumra van szükségük, de annak biológiailag hozzáférhető formájúnak kell lennie. Ha biológiailag hozzáférhető és közvetlenül a sejtekbe jut, akkor nem gyülemlik fel a vérben és a vesék nem igyekeznek azt eliminálni.

A veséknek magnéziumra van szükségük

Most biztosítottam Önöket afelől, hogy a magnézium szedése biztonságos. Engedjék meg, hogy elmondjam, miért is szükséges. "A veseartériák meszesedése vesebetegséget okoz" című cikkemben a veseartériák meszesedésének problémáját és a magnéziumnak a kalcium feloldódásánál betöltött szerepét vitatom meg:

A további forgatókönyv a vesékben és a húgyhólyagban játszódik le. Ha a vesékben túl sok kalcium van és nincs elegendő magnézium annak feloldódásához, vesekövek alakulhatnak ki. Az egész húgyhólyagban lerakódott kalcium megszilárdíthatja azt, csökkentheti a kapacitását és gyakori vizeléshez és vizeletszivárgáshoz vezethet. Egy 2015-ös tanulmány bizonyítja a magnézium szerepét a kalciumkristályok feloldódásakor az artériák elmeszesedése során. Ez a tanulmány az aortabillentyű meszesedésére összpontosított abban az időben, amikor a szívbillentyű-betegségek nagy növekedésére került sor.

A veseartériák meszesedése általános a krónikus vesebetegségeknél, de elhanyagolták, mivel nem kezelhető sztentekkel vagy artéria-bypass-szal, ahogy az a koszorúér vagy a carotis meszesedésénél van.

Hogyan javíthatom a vesék egészségét?

Ajánlom a ReMag készítmény használatának mérlegelését, a test magnéziummal történő telítéséhez. Az idő folyamán teste a magnéziumot a kalcium feloldásához fogja használni az Ön artériáiban.

Tekintettel arra, hogy a vesebetegség és a diabétesz kéz a kézben jár, vegye fontolóra a low-carb diétát. Kiemelem a Dr. Jason Funggal, nemzetközileg ismert nefrológussal folytatott beszélgetésemet, aki keto diétát ajánl, módosított böjttel, a hasnyálmirigy és a vesék működésének javításáért.
Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek