Valószínűleg nem tudja, mi mindenre képes az ezüst

Valószínűleg nem tudja, mi mindenre képes az ezüst

A "Tanulmány az ezüst-dihidrogén-citrát étrend-kiegészítőként való alkalmazhatóságáról" elolvasása után, amelyet 2007 január 29-én tettek közzé, megismertem ennek a biztonságos és hatékony fémnek néhány érdekes tulajdonságát, amely segíthet Önnek az egészség felé vezető útján.

Mindenekelőtt az ezüst rendelkezik a legnagyobb elektromos vezetőképességgel az össszes fém közül. Ez egy különös elem, mivel az elektrolitokat érinti az emberi testben – amelyek közül a legfontosabb a magnézium. A testnek sok módszere van arra, hogyan használja az ezüstöt a kulcsfontosságú funkciók katalizátoraként. Valójában a testnek az ezüst koncentráltabb szintjét kell kapnia, mint amit a környezet nyújt.

A vérkeringésbe történő belépés után, az ezüst ionjai a test szövetein keresztül keringenek, de a csontokon keresztül is, amelyek nehezen gyógyíthatók antibiotikumokkal. Itt semlegesíti a különféle mikroorganizmusok egész sorát, az emberi sejtek sérülése nélkül.

Az ezüst következő jelentős aspektusa, hogy katalizátorként hat a sérült szövetek kijavításához, azáltal, hogy stimulálja az őssejtek visszatérését azok eredeti embrionális állapotába. A tudományos tanulmányokban a szövet olyan gyorsaságú növekedésére került sor, amely legalább ötször-hatszor gyorsabb volt, mint az ezüst nélküli kezelés.

Egy tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy "minél kisebbek az ezüst részecskéi, annál hatékonyabb a testben." No, ez nagyszerű hír, ugyanis a Pico Silver termékünk stabilizált pikométer nagyságú ionokból áll, amelyek egyenértékűek az ebben a tanulmányban alkalmazott nanorészecskékkel.

Ha tehát az ezüst nagy mértékben felszívódó formáját keresi a piacon, ne keressen mást, mint a Pico Silver Solution kiegészítőt.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek