Távolítsa el a méreganyagokat a szervezetéből

Távolítsa el a méreganyagokat a szervezetéből

A méreganyagok az egész szervezetet terhelik, és az immunrendszert is gyengítik. Sokan nem tudjuk, hogy ezek nem feltétlenül a környezetből származó méreganyagok, hanem például csak az élesztőgombák metabolitjai és egy bennünk lévő nem megfelelő mikrobiom.

A kandidózis és az általa termelt toxinok

Tudja, hogy manapság mi tesz többet Önért, mint valaha? Az imnunrendszere. Megvédi Önt a stressztől, a szennyezéstől és a vírusok támadásától. Szóval szerintem biztosan nem szeretné megnehezíteni a munkáját.

Ha fáradtnak, összetörtnek érzi magát vagy nem tud tisztán gondolkodni, akkor ezt a túl nagy mérgező terhelés okozhatja a szervezetében. Testünket méreganyagok terhelik, amelyek gyengítik az immunrendszert. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian egyetértünk abban, hogy az idei nyár (2020 nyara, koronavírus-válság) nem a legyengült immunrendszer ideje.

A kandidózis és az általa termelt toxinok

A mérgező túlterhelést az élesztőgombák elszaporodása okozhatja. A Candida élesztőgombák mérgező acetaldehidet termelnek a gyomor-bél traktusban. A belekben termelődő acetaldehid bejuthat az egész szervezetbe és így növelheti a szövetkárosodás kockázatát.

Tartsa ellenőrzés alatt az élesztőgombákat. Ellenkező esetben egyetlen méregtelenítő kezelés sem lesz elég hatékony. Meg kell oldania a probléma okát. Valójában az agresszív méregtelenítő és tisztító kezelések felszabadíthatják a májban rekedt vírusokat, ami tovább terheli az immunrendszert. Ezért ezeket a lépéseket óvatosan kell megtenni.

Hogyan járjon el

  1. Szedje a Flora ReVive™-et, hogy kordában tartsa az élesztőgombákat az emésztőrendszerben található mikroorganizmusok billióinak egyensúlyba hozásával.

  2. Szedje a ReAline®-t, amely méregtelenítő építőelemeket tartalmaz, amelyeket a szervezet akkor tud használni, amikor készen áll a méregtelenítésre, nem pedig akkor, amikor keményebb termékek és módszerek kényszerítik a méregtelenítésre. A ReAline® méregteleníti a méreganyagokat és az elhalt élesztőgombák maradványait. Ez azt jelenti, hogy az Ön egyensúlya sértetlen marad, nem fogja magát kábultnak, betegnek és fáradtnak érezni (Herx reakciók). A ReAline® B-vitaminjai az agyat és az idegrendszert is támogatják, miközben a méregtelenítés folyik.

Mit mondott vásárlónk a Flora ReVive™-ről

“A Flora ReVive™ egy hónapos használat után megváltoztatta az emésztőrendszeremet és véget vetett a székrekedés és hasmenés sok éves váltakozásának. Fantasztikus!"

Mit mondott vásárlónk a ReAline®-ról:

"Nem tudok nélküle működni! Hosszú éveken keresztül krónikus beteg voltam és sok kiegészítőt kipróbáltam. Ez volt a legjobb választásom több mint 50 márka közül. Dr. Dean és termékei megváltoztatták az életemet. Melegen ajánlom!”

Aloha,
Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek