Az első számú kérdés, amit az édesanyáktól kapok

Az első számú kérdés, amit az édesanyáktól kapok

Íme egy kérdés, amit az elmúlt hónapokban gyakran kaptam édesanyáktól: "Tehetek valamit a családom egészsége és biztonsága érdekében?"

Bár különféle intézkedések vannak érvényben a COVID-19 fertőzés terjedésének lassítása érdekében, általában a közösségekben, az anyák tudni szeretnék, hogyan védjék meg gyermekeiket és önmagukat ebben az időben, amikor sok a kérdés és kevés a válasz.

A válaszom: építsen ki erős immunrendszert.

A jó közérzet és az egészség megőrzése a legjobb védekezés!

Az immunrendszer a szervezet természetes védekezése, amely folyamatosan küzd a baktériumok ellen és védi egészségünket. A fehérvérsejtek mindig cselekvésre ébrednek, amikor baktériumok és méreganyagok veszélyeztetik az Ön egészségét. A fehérvérsejtek azonban nem levegőből vagy vízből származnak, hanem azokból az építőelemekből születnek és növekednek, amelyekről Önnek kell gondoskodnia.

Helyes, az immunrendszernek tápanyagokra van szüksége a megfelelő működéshez. Fő szerepe van a magnéziumnak, a C-vitaminnak, a B-vitaminok komplexének, a D-vitaminnak és a cinknek. A mai ipari gazdálkodási gyakorlat és a túlzottan feldolgozott élelmiszerek elősegítik ezeknek az anyagoknak a hiányát.

Ezért a kiegészítés nem luxus, hanem követelmény. E vitaminok és ásványi anyagok elegendő készletei nélkül az immunrendszer nem tud megfelelően reagálni a támadásokra. A fenti 5 tápanyagon kívül van még két erős partner, amelyek olyan állapotban tartják a szervezetet, hogy képes kezelni a fenyegetéseket.

Az egyik az ezüst. Az ezüstionok segítik a fehérvérsejteket munkájuk elvégzésében. Az ezüst segít az immunrendszernek megtámadni a fertőző szervezeteket.

A második a Flora ReVive tőzegkivonattal kombinált gombaellenes probiotikum, amely segít egyensúlyban tartani a mikroorganizmusok billióit az emésztőrendszerben és csökkenteni az élesztőgombák növekedését.

Fontolja meg az alábbi "szuperbarátok" használatát az immunrendszere érdekében:

ReMag - piko-ionos magnézium

Whole C ReSet - gyümölcsből készült komplex C-vitamin

B komplex ReAline - B-vitaminok

Pico Zinc™ - piko-ionos cink

Pico Silver - piko-ionos ezüst

Flora ReVive - probiotikum tőzegkivonattal

Együtt biztosítják az immunrendszer támogatásának széles skáláját, amelyre családjának szüksége van a stressz és a fertőzések, a világot jelenleg uraló hatások kezeléséhez.

Aloha,
Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek