Tudja, mi a legjobb segítőtárs álmatlanság vagy alvászavarok esetén?

Tudja, mi a legjobb segítőtárs álmatlanság vagy alvászavarok esetén?

Az emberek többsége többet dolgozik és kevesebbet alszik és ez a túlterhelés egészségügyi problémákat okozhat, amelyeket nem is tudatosítanak. Ha elkezdődnek az alvással kapcsolatos problémáik, az alkoholhoz fordulnak vagy felkeresik az orvosukat és az altatók rabjává válnak.

Az álmatlanság sok ember számára súlyos problémává vált és úgy tűnik, hogy a gyógyszerek nem nyújtanak hosszú távú megoldást. Az álmatlanság kezelésére körülbelül 100 engedélyezett gyógyszer létezik és egyiket sem figyelték meg a tartós használatot illetően. Az alkohollal összehasonlítva – ha Ön megiszik egy pohárka sört vagy bort, akkor legalább tudja, mit használ.

Az álmatlanságnak számtalan oka létezik és sok közülük a magnéziumhiány következménye és megoldhatók egy nagy mértékben felszívódó kiegészítőnek köszönhetően, mint amilyen a ReMag®.

Természetesen a gyógyszereknél és az alkoholnál jobb a magnézium. A magnézium szedése során az álmatlanság az első tünetek egyike, amelyek javulnak. Sőt azok is, akik jól alszanak, mélyebb, kielégítőbb alvásról számolnak be, ha jó magnéziumot használnak.

Mit tesz konkrétan a magnézium, hogy segítsen Önnek a jobb alvásban?

  • Segít méregteleníteni az altatóktól, ami valóban fontos, mivel hosszú távú használat során az altató paradox módon álmatlanságot okozhat Önnek, tehát fokozatosan el kell hagynia.
  • A melatonin-termelés szabályozása (természetes alvási hormon).
  • Fokozza a szerotonin termelését, az agyban található vegyi anyagét, amitől Ön „jól érzi magát“ (és amely nélkülözhetetlen annak bebiztosításához, hogy Ön éjszaka melatonint termeljen).
  • Szabályozza a túlterhelt mellékveséket, tehát ezek utána nem aktívak, ha Ön aludni szeretne.
  • Megszünteti az izmok feszültségét, tehát Ön mélyen ellazulhat.
  • Megakadályozza a székrekedést és a bélgörcsöket, tehát az Ön belei éjjel pihenhetnek.
  • Enyhíti a PMS, a perimenopauza és a menopauza tüneteit (olyan problémák, amelyek miatt sok nő álmatlanságban szenved).
  • Csökkenti a hát- és ízületi fájdalmakat – a fájdalom jelentősen befolyásolja az alvás minőségét.

Elegendő magnéziummal rendelkezik?

Ezért bármilyen (természetes vagy más) altatószer használata előtt bizonyosodjon meg róla, hogy annyi magnéziumot kap, amennyire szüksége van. Ha valaki azt mondja, hogy kipróbálta a magnéziumot az alvására és nem működött, akkor többnyire nem vett be eleget, amit olyan magnézium szedése okozhat, amely nem teljesen szívódik fel. A teljes felszívódáshoz a legjobb a ReMag® piko-ionos magnézium.

A magnézium általában a legbiztonságosabb és leghatékonyabb választás az alvás javítására.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek