Hogyan oszlatható el az agyi köd

Hogyan oszlatható el az agyi köd

Itt van egy ReMag® használó 5-csillagos értékelése arról, hogyan változtathatja meg az Ön egészségét a testnek nagy mértékben felszívódó magnéziummal való telítettsége és hogyan oszlathatja el az agyi ködöt.

Már mindent megpróbáltam az utóbbi öt évben, hogy enyhítsem az agyi ködöt, még a felnőttkori figyelemzavarral kapcsolatban is teszteltek és gyógyszereket is szedtem. Utálok gyógyszert szedni, hacsak nem feltétlenül szükséges. 8 évvel ezelőtt rheumatoid arthritist is diagnosztizáltak nálam, de öt éve abbahagytam a kezelést, mivel nem voltam róla meggyőződve, hogy a terápia biztonságos.

A ReMag gyógyszer hat hétig tartó használata után és miután háromszor hetente magnézium-klorid pehelyben fürödtem, mintha kicseréltek volna. Mindenki, aki ismer, észrevette a változást. Van energiám, tudok összpontosítani, a legtöbb ízületi fájdalmam megszűnt. Remélem, hogy ez pozitív hatással lesz a pajzsmirigyemre, amelyről négy orvos azt állítja, hogy „normális“ terjedelmű, de én tudom, hogy nem működik helyesen.

Dr. Dean munkája és ajánlásai valóban megváltoztatták az életemet. Újra örömtelinek és boldognak érzem magam.
-C. Buchmann

Agyi köd

Az agyi ködöt valószínűleg az élesztőgombák testben való túltengése és a pajzsmirigy gyenge működése okozza, amely annak a végső fázisa, amit én a test teljes összeomlásának nevezek. Az egészségügyi ellátás rendszere Önt sajnos testrészekre bontja, miközben minden testrészt egyedi módon kezel, az FDA által jóváhagyott gógyszerrel vagy műtéttel, amely még ronthat is a helyzeten.

Ajánlás

Örülök, hogy a ReMag® ilyen különbséget tesz Buchmann úr egészségében, a ReMag segít a májnak, hogy megbirkózzon az élesztőgombák toxinjaival és támogatja a test összes gyulladásgátló útját. Következő lépésként azt javasolnám neki, hogy a szupplementációt emelje egy következő szintre és adja meg a testének mindazt, amire annak a helyes működéshez szüksége van. Ehhez ajánlom a ReMag®-hoz ReMyte® hozzáadását, amely 9 ásványt tartalmaz a pajzsmirigy hormontermelésének támogatásáért és különféle természetes kiegészítők használatát az élesztőgombák elnyomására.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek