Az egyensúly helyreállítása

Az egyensúly helyreállítása

Az Ön testét a Föld egyensúlyának biológiai rendszeréhez – a közösen együttműködő és az Ön testét alkotó intelligens tényezők csodálatos, összetett rendszeréhez hasonló ökoszisztéma alkotja.

Az Ön 30 millió emberi sejtje között 39 billió mikroba él! - amelyek mindegyike tökéletesen fontos munkahellyel rendelkezik, beleértve az egészséges baktériumokat és élesztőgombákat is, amelyek életben és jó erőben tartják Önt.

Az egészséges baktériumok és élesztőgombák segítenek Önnek az étel megemésztésében, a sejteknek tápanyagokkal való ellátásában, a vércukorszint szabályozásában, sőt a vitamintermelésben és az ásványi anyagok felszívódásában is.

De ha az Ön rendszere elveszíti az egyensúlyt a stressznek, a rossz táplálkozásnak, a környezetkárosító anyagoknak vagy a tápanyag- és ásványianyag-hiányoknak köszönhetően, az Ön testét könnyen rossz baktériumok szállhatják meg és fogékonnyá válhat az élesztőgomba-túltengésre, amely egyensúlyhiányhoz, gyengeséghez vagy betegséghez vezet.

Ha sor kerül rá, hogy lépéseket tegyünk és helyreállítsuk a test egyensúlyát, sokan orvoshoz fordulnak. Amikor a modern orvostudományban dolgoztam, a hibás diagnosztika változatlan modelljének és a pontatlan kezelési terveknek tanúja voltam, amelyek nem képesek helyreállítani a szervezet egyensúlyát. A gyógyszerészeti termékek és készülékek nagy világában az antibiotikumok és szteroidok általános megoldást jelentenek ezekre a komplex, természetesen előforduló egyensúlyhiányokra. Sajnos az antibiotikumok ismétlődő körforgása az egyensúlyhiányt csak még nagyobbá teszi, ehhez csatlakoznak a tápanyag- és ásványianyag-hiányok és az ember egyszerre azt veszi észre, hogy több gyógyszert szed tartósan.

A modern orvostudomány jelenlegi állapotában az emberek nem kapnak rendes egészségügyi ellátást. A betegségüket látják el, ami nem jelenti azt, hogy jobban érzik magukat. Sok egyén nem engedhet meg magának holisztikus orvost vagy naturopatikus ellátást, amelyre általában nem vonatkozik a biztosítás. Többségük Dr. Google-nél végzi és egészségügyi fórumokat keres, ahol ingyenes tanácsot kaphat. Ez olyan, mintha a „Megtalálom a tünetemet?“ nevű játékot játszanának. Ami teljesen helytelen öngyógyításhoz vezethet, de mit számít, ha egyszer ingyenes tanácsról van szó.

De ez hazugság. Mindenki szívesen spórol, de milyen áron? Sok egészségügyi történetet olvastam, amikor az ember képes volt túlélni a rossz diagnózist és a rossz bánásmódot az allopátiás, alternatív és laikus szakemberek kezei között és több évnyi kísérletezés után a másik oldalon élve kerül elő és viszonylag jobb egészségi állapotban. Eközben szinte minden rossz egészségi állapot mögött a magnéziumhiány, az ásványianyag-hiány, a rossz táplálkozás, az élesztőgombák és a rossz baktériumok túltengése ismerhető fel. Hosszú, de egyszerű út vezet a helyreállításhoz - a ReMag® és ReMyte® - minőségi magnézium és ásványi anyagok használata, védekezés az élesztőgombák és baktériumok túltengésével szemben a helyes táplálék, probiotikumok és a PicoSilver™ használatának segítségével. Pár hét után kis változásokat észlel majd, amelyek hosszabb távon az Ön egészségének és a jóllét érzésének nagy változását jelentik majd.

Dr. Carolyn Dean

Előző bejegyzés Cikk 90 / 90
Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek