Az új Éned szilárd alapjai

Az új Éned szilárd alapjai

A jó vagy a rossz egészség sejtek millióinak szintjén keletkezik, amelyek az emberi testet alkotják. A magnézium, vitaminok, aminosavak és ásványi anyagok szükségesek a minden sejtben lejátszódó biokémiai reakciók ezrei számára és ezeknek a tápanyagoknak krónikus hiánya a sejtdiszfunkció leggyakoribb oka.

Ezeknek az esszenciális tápanyagoknak a sejtekbe való kiegészítése támogatja az energiatermelésüket és optimális egészséghez vezet. Azonban megfelelő pótlás nélkül (ReMag®, ReMyte®) a sejtek normális működése még romlani is fog, aminek a következménye a rossz egészség.

A test nem azáltal gyógyul meg, hogy a károsodott sejtek helyesen kezdenek dolgozni. Attól gyógyul meg, hogy új sejteket alkot, amelyek helyesen működnek. Az új és egészséges újjáépítési folyamata azon a tényen alapul, hogy a test minduntalan megújul. Az Ön teste minden órában 80 000 000 új sejtet alkot! Amikor minden egyes új sejt épül, a test helyes építőanyagokat keres, amelyekből a sejt majd felépül. Ha a test nem tud jó, egészséges anyagokat találni, bármit használni fog, ami rendelkezésre áll.

Hogy új sejtek jöjjenek létre, a testnek nyersanyagra (tápanyagra) és elegendő sejtenergiára van szüksége ezen ásványok használatához. Ha valamelyikük hiányzik, nem segítenek a gyógyszerek és a műtétek sem. A test sok betegségből képes felgyógyulni, amennyiben egészséges táplálékkal táplálják és helyes sejtenergiája van.

A szerencse, józan ész és a kutatás évtizedei kombinációjával megtudtam, hogy minden jóllét alapja már sejtszinten kezdődik és sikerült létrehoznom egy protokollt, amely sejtszinten ReSzeteli a testet és lehetővé teszi annak természetes gyógyító ereje számára, hogy "nyeregben legyen".

Megközelítésem az allopatikus orvostudomány ellentéte. A betegség természetes, egészséges megoldásait keresem. Ezzel ellentétben az allopatikus orvostudomány mélyebben hatol be a test jellemzőibe – hibáztatja a géneket, a mitokondriumok zavarait, a vakcinák hiányát és a gyógyszer-rezisztenciát azért, mert nem ér véget a krónikus betegségek járványa.

Még a legújabb kínálatuk, a biológiai kezelés, sem támogatja a test természetes folyamatait. Engedjék meg, hogy megmagyarázzam, mire is gondolok. Most, hogy a vakcinák támadásnak vannak kitéve, a Big Pharma azt kínálja, amit biológiai kezelésnek neveznek, mintha az az ő új Szent Grálja lenne. A biológiai gyógyszer egy termék, amelyet élő organizmusokból gyártanak vagy amely élő organizmusok összetevőit tartalmazza. Feltételezem, hogy a biológiai szó célja, hogy enyhítse az emberek szintetikus gyógyszerekre vonatkozó aggodalmait. De a Big Pharma-nak valóban nincs ellenőrzése ezen gyógyszerek felett. Pontosabban mondva, a test feletti felügyelet rendszerei és a mikroorganizmusok billiói a bélben ezeket a biológiai anyagokat átváltoztathatnák valami veszélyesre.

További hátrányai, hogy a biológiai kezelés drága, csak fecskendővel adható be és annyira új, hogy vele kapcsolatban nincs semmilyen rendes, hosszú távú tanulmányunk. Ráadásul a gyógyszerek bármelyik “új” osztálya a kezdeti stádiumban előnyös lesz az “újdonság” placebo hatásától.

Ez az oka annak, hogy miért állítom szüntelenül, hogy a testet sejtszinten kell támogatni, hogy az összes tápanyag játékban legyen, amelyek lehetővé teszik a test számára, hogy tökéletes sejteket építsen, amelyek életben és teljes egészségben tartanak minket. Természetesen, ez olyan valami, amit a gyógyszergyártó cégek soha nem ismernek el, mivel az, amit csinálok, nem szabadalmaztatott és nem ellenőrzik a Big Pharma, Big Medicine és a Big Money cégek.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek