Mi olyan különleges a ReMag terméken?

Mi olyan különleges a ReMag terméken?

Már tudom, hogy a ReMag® készítménnyel a magnézium legfejlettebb receptúráját alkottam meg a piacon és így a minőségi étrend-kiegészítőket érintő összes követelménynek eleget tettem.

Más gyártók egyszerűen nem találtak rá időt és nem tettek erőfeszítéseket sem egy olyan magnézium megalkotására, amely nagy mértékben felszívódó, nem laxatív és elegendően tiszta lenne ahhoz, hogy megfeleljen a szigorú követelményeimnek, amelyeket a kutatás és a kliensekkel végzett munka évtizedeiből szereztem. Így előre haladtam és megalkottam azt, amit sokan a magnézium aranystandardjának neveznek. És ha Ön már elég régen szed ReMag-ot, valószínűleg egyetért.

Szívesen hallanám, hogyan írja le a ReMag® terméket saját szavaival. Először azonban ismerjen meg néhány tényt a ReMag kiegészítőről, amit talán még nem ismer.

A ReMag titka a pikométer méretű, stabil ionokban rejlik. A szuper-apró részecskék használata lehetővé teszi a ReMag számára, hogy jobban felszívódjon, mint a magnézium bármilyen formája. És ha Ön olyan ember, aki tisztában szeretne lenni a kiegészítője mögött álló tudománnyal, álljon itt brilliáns gyártónk néhány szava, aki leírja, hogy mi teszi a ReMag-ot a magnézium más receptúráitól eltérővé.

A magnézium jelenlétének kimutatását ICP-OES spektrométer segítségével végzik. Ez megmondja nekünk, hogy a termékben valóban magnézium található, és számszerűsíti is a számunkra, tehát tudjuk, mennyi magnézium van jelen.

Az Aveka Labs a Malvern PCS Dynamic Light Scattering Instrument eszközt használta, hogy megtalálja a részecskéket a ReMag-ban. A PCS elemzi a részecskemintákat 1 nm és 1000 nm (0,001-1 mikron) közti méretintervallumban. Ebben a méretintervallumban nem találtak részecskéket, ami azt jelenti, hogy a ReMag részecskéi kisebbek, mint 0,001 mikron.

A ReMag egy monoatomos ionvegyület. Nem létezik közvetlen módszer az ionméret (vagy az ionsugár) megmérésére. Ezt valójában közvetetten határozzák meg a kötés hosszának megmérésével. Az ionsugarak nehezen mérhetők meg bármilyen szintű bizonyossággal és eltérőek az ion környezete szerint, valamint néhány további tényező szerint is. A két ion közti távolság az ionos kristályszerkezetben röntgen kristallográfiával határozható meg, amely megadja a kristály egységsejtjének oldalhosszúságait. Az ionsugár nem fix tulajdonsága az adott ionnak, hanem megváltozik a koordinációs számtól, a spin-állapottól és sok más paramétertől függően. Mint olyant nagyon nehéz meghatározni a ReMag részecskéinek valódi méretét. Biztosak vagyunk abban, hogy kisebbek, mint 0,001 mikron. A röntgen kristallográfia használatával ki tudjuk számolni / meg tudjuk saccolni, hogy a ReMag® részecskéi körülbelül 70-86 pikométer nagyságúak.

Ez úgy tűnhet Önnek, mint egy halom tudományos terminológia, de magyarázatot ad a ReMag® minőségére.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek