A testnek vannak életprioritásai?

A testnek vannak életprioritásai?

A test életprioritásokkal rendelkezik. Az Ön teste intelligens és hosszú, egészséges élethez van kedve. Az energikus wellness megőrzésének ösztöne a fő alapelv vagy fő irányelv, amelyet az Ön teste követ.

A vásárlók saját megfontolásból választják termékeinket. Segítséget kereshetnek egészségük javítása során szemtől szemben olyan krónikus állapottal, mint a diabétesz, szívritmuszavarok, artritisz stb. Alternatív módon akutabb helyzetbe kerülhetnek és támogatni akarják a baleseteket, sérüléseket, műtéteket vagy fertőzéseket követő regenerációt. Ha tehát a vásárló azzal a szándékkal vásárolja meg termékeinket, hogy javítsa például az izomrelaxációt, miért nem történik meg ez azonnal? Az egyik ok, hogy a testnek életprioritásai vannak.

Mit jelent az életprioritás?

Az Ön teste intelligens és hosszú, egészséges élethez van kedve. Az energikus wellness megőrzésének ösztöne a fő alapelv vagy fő irányelv, amelyet az Ön teste követ. Hogyan alkalmazhatjuk ezt a koncepciót Önre, a mi vásárlónkra?

A mi példánkban az Ön célja a termékeink (ReMag) felhasználása az izomrelaxáció javítására. De mi van akkor, ha a vérkeringésében mészlerakódás van? Képzelje el, hogy az Ön teste tudja, hogy a kalcium feloldódása a keringési rendszerben prioritás a jobb és hosszabb élet érdekében. Mi van akkor, ha a test a termékeinket a kalcium feloldásához használja az izomlazítás helyett? Az Ön izmai egyáltalán nem lazulnának el, míg az Ön meszesedése sem csökkenne, tehát az lenne az első gondolata, hogy a termék nem hat. Azonban a testünk okos és a magnéziumot inkább a mészlerakódás feloldására és a kardiovaszkuláris teljesítmény javítására használja, mint az izmok ellazítására.

Szintén figyelembe kell vennie, hogy a ReMag esetében a testben található 1000 enzimrendszer teljesítményének növeléséről van szó, tehát a test prioritása lehet a magnéziumtartalékok fokozatos növelése, mielőtt egy konkrét rendszer kezdene javulni.

Tekintettel arra, hogy a test eléggé intelligens ahhoz, hogy ezeket a döntéseket meghozza, nincs értelme annak, hogy ha az “izomgörcsök” a test prioritásaivá válnak, az izmok ellazulnak? A test a mi felszívódott tápanyagainkat fogja használni, a legmagasabb prioritástól a legalacsonyabbig, hogy támogassa sok különféle szervrendszer egyensúlyát a sejtszerkezet és funkció javításával.

Mik a test prioritásai?

Csak csekély tudományos konszenzus létezik a hierarchiáról, amelyet a test a prioritások kialakítására használ, valószínűleg azért, mert felettébb egyéni aktivitásról van szó, az Ön kórtörténetétől függően. Egy rendezett lista létrehozásának tehát aligha van értelme. Azonban világos, hogy a test védeni fogja a szerveket, amelyek életfontosságúak (szív, agy stb.). Amint teljesülnek ezek a prioritások, a test az adott személy egyedi szükségleteiből indul ki. Például tudjuk, hogy a szív tartalmazza a testben a legtöbb magnéziumot, ami azt prioritássá teszi. Tehát akkor, amikor az embernek palpitációja van a magnéziumhiánytól, már a magnéziumhiány további tüneteinek hosszú listájával rendelkezik.

Mi befolyásolja ezeket a prioritásokat?

Az életstílus megválasztása befolyásolja a test prioritásait. Ha egészséget támogató életmódot folytat, akkor az Ön teste folytathatja az egyensúlyt, kifinomultabb prioritások segítségével. Ha az Ön életstílusa kevésbé támogató, akkor a testének nagyobb egyensúlyhiánya és más prioritásai vannak. Az Ön testét befolyásoló tényezők: - Táplálék - Hidratáció - Napfény - Friss levegő - Torna - Kiegészítők - Gyógyszerek - Stressz - A környezet toxicitása Évtizedeken keresztül beszéltem az életstílus lehetőségeiről. Az emberek életstílussal kapcsolatos képzése az egyik ok, amiért az orvosi karra jártam. Úgy gondoltam, hogy többen fognak hallgatni egy orvosra, mint egy laikusra.

Relaxáljon és lazuljon el

Legyen termékeink akár kezdő vagy haladó felhasználója, bízhat teste intelligenciájában és az egyensúlyra való, természetes igyekezetében. Ezt kezdetben nehéz lehet megérteni, de a betegség vagy a gyengeség olyan módként nyilvánulhat meg, ahogy a test igyekszik megoldani a problémát vagy a konfliktust, vagy ahogy igyekszik figyelmeztetni Önt a problémára vagy konfliktusra. A testébe vetett bizalom lehetővé teszi az Ön számára az ellazulást és azt, hogy a még jobb egészség kialakításának folyamatát is lehetővé tegye.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek