ReMyte – vásárlói tapasztalatok, kérdések és válaszok

ReMyte – vásárlói tapasztalatok, kérdések és válaszok

Sok ügyfelünk olyan régóta nem érzi magát fittnek, hogy attól tart, hogy már soha nem lesz jobb. Az egészség drámai javulása lehetséges, és nem kell évekig várnia ennek elérésére, mint egy csodára.

Csak nézze meg az eredményeket, amelyeket a ReMyte-t az ásványi anyagok pótlására használó vásárlók írnak le. Ennek köszönhetően szervezetük jobban fel van szerelve az egészségügyi problémák megoldására.

Tapasztalatok

Hosszabb ideig alultáplált voltam, így lehet, hogy érzékenyebb vagyok, mint a többség, de már az első nap megismertem a ReMyte hatását, amikor bevettem. Javult az agyműködésem, a világban való jelenlétem érzése, a személyes energiám, így a megjelenésem is jelentősen javult. Úgy érzem, visszanyertem fiatalságom egy részét, amikor élesebb és élénkebb volt az élet. Használtam más márkák nyomelemeit is, vagy még több ásványt, és még soha nem tapasztaltam hasonlót. Könnyebb autót vezetnem, ami furcsán hangozhat, de ha jobban működik az agya, minden jobb.

– Doris

=====

Körülbelül 9 hónapja használom a ReMag és ReMyte készítményeket és a vérvizsgálatok alapján javulást tapasztalhatok, a pajzsmirigy-gyógyszerek adagjának csökkenését és az izomgörcsök megszűnését. Most már az egész családunk is ezt a kombinációt használja és jelentős előnyöket érez.

– Virginie

=====

Nem csodálom, hogy több száz pozitív vélemény született erről a termékről. Magnézium olajat és sok kiegészítőt használtam. Abbahagytam a szedésüket és csak a ReMag -ot és a ReMyte -t használom, és WOW – csodálatos eredmények. Ha eredményeket keres, fektessen be az egészségébe és vásárolja meg a ReMag-ot és a ReMyte-t. El lesz ragadtatva!

– Lauree

=====

Sokkal több energiám és életerőm van! Hátralévő életem végéig szedni fogom ezt a két ásványi kiegészítőt.

– Ardith

=====

Évekig ásványi anyag hiányom volt a helyi talaj, táplálkozás stb. miatt. Lassan egészségesebb állapotba kerülök.

Termékeik könnyen használhatók és mindent helyreállítanak, aminek működnie kell a szervezetemben. Köszönöm.

– Bernadine

=====

Készen áll teste remineralizálására?

A ReMyte Mineral Solution 12 kiválóan felszívódó piko-ionos ásványt tartalmaz, tökéletes arányban a sejtfunkciók érdekében.

Négy alapvető elektrolitot tartalmaz: magnéziumot, kalciumot, nátriumot és káliumot. A benne található 12 ásványi anyagból kilencre van szükség a pajzsmirigyhormonok termeléséhez.

Az alapvető elektrolitokon kívül tartalmaz: - Bórt a csontok egészségéért - Rezet a vérerek rugalmasságáért - Krómot a vércukor egyensúlyáért - Jódot a csontok és az agy fejlődéséért - Szelént az immunrendszer támogatásáért - Cinket az immunrendszer szabályozásáért – Molibdént a szénhidrátok anyagcseréjéért, vashasznosításért és méregtelenítésért - Mangánt a csontok és kötőszövetek egészségéért

Kérdések és válaszok a ReMyte termékkel kapcsolatban

Korábban már használtam nagy dózisú jódot, de cserbenhagyott. Miért más a ReMyte?

Mivel a ReMyte a jódot alacsony, könnyen felszívódó dózisban tartalmazza, amelyre a szervezetnek szüksége van.

Miért vannak a ReMyte ásványi anyagai "alacsony dózisban"?

Azért alacsony dózis, mert nagy mértékben felszívódik. Az adagnak nem kell nagyobbnak lennie ahhoz, hogy hatásos legyen.

Chutná ReMyte stejně „silně“ jako ReMag?

A ReMyte koncentrációja megegyezik a ReMag-éval, de más ásványi anyagokat tartalmaz. Nincs olyan sok vásárlónk, akik aggodalmukat fejezték volna ki a ReMyte  íze miatt – csak, kérem, vegye figyelembe, hogy ez még mindig ásványi koncentrátum. Mindkét termék használható vízben, gyümölcslében, koktélban vagy akár bőrápoló folyadékban is, ugyanolyan eredménnyel.

Miért drágább egy kicsit a ReMyte, mint a ReMag?

A ReMyte 12 ásványt tartalmaz, nem csak egyet. Ezek az ásványi anyagok tökéletes arányban vannak jelen benne a sejtműködés érdekében. Ha úgy gondolja, hogy nehéz elérni, hogy 12 piko-ionos ásványi anyag jól működjön egy termékben, akkor igaza van! Ezt a 12 ásványt fel kell dolgozni és stabilizált ásványi ionokká kell alakítani. Így ahelyett, hogy vásárolna néhány üveg kiegészítőt, csak egyre van szüksége! A legtöbb immunitást elősegítő ásványi készítmény csak a jódra és a cinkre összpontosít, de a ReMyte cinket, szelént és 10 további ásványi anyagot tartalmaz, amelyekre a szervezetnek szüksége van.

Szedhetem együtt a ReMag-ot és a ReMyte-t? Úgy látom, a ReMyte is magnéziumot tartalmaz.

Igen, szedheti! A ReMyte csak kis mennyiségű magnéziumot tartalmaz - mindössze 31 mg-ot - a többi ásványi anyag egyensúlya érdekében. Általánosságban elmondható, hogy a ReMag és a ReMyte erős páros, ha együtt használják őket.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek