Négy ok, amiért a ReMag tökéletes kiegészítő magnéziumhiány esetén

Négy ok, amiért a ReMag tökéletes kiegészítő magnéziumhiány esetén

Ha nem tudja eldönteni, milyen magnézium-kiegészítőt vásároljon, olvassa el ezt a cikket. Megtudhatja az okait, hogy miért válassza a ReMag®-ot.

1. A hatóanyag mennyisége

Egy konkurrens magnézium márka, amelyet egy vásárló hozott az elemzésünkre, 66,5 mg magnéziumot tartalmaz 2.5ml-ben. Összehasonlítva a ReMag® 150 mg-ot tartalmaz 2.5ml-ben. Tehát nagyobb koncentrációt tartalmaz és több adagot, mint a konkurrens termék.

2. Minőség

A ReMag® gyártása során betartjuk a minőségellenőrzés folyamatát, amely túllépi az előírásokat! A kis és közepes vállalatok többsége csupán az FDA alapvető követelményeit tartja be és semmi többet- mi több szinten is túllépjük a követelményeiket, hogy teljesítsük Dean doktornő szigorú előírásait! Végtére is az ő neve áll minden üvegen.

3. Koncentráció

A ReMag® előállítása a magnézium-kloridnál kezdődik, amely egy 18 pontból álló átalakulási folyamaton megy keresztül! Ez idő alatt a termékünk a példa nélküli 60 000 ppm-re koncentrálódik és pikométer méretűre redukálódik. Nehéz elképzelni, de a pikométer egy egység, melynek hossza egy billiomod méter. Ezt követően a magnézium ionjai felszabadulnak a kloridhoz fűződő kötésből és ezek a stabilizált ionok azonnal felszívódnak a sejtekbe.

Tudjuk, hogy egyetlen más kiegészítő sem megy át ezen a folyamaton és ez a ReMag® kivételességének lényege és az, ami olyan egyedivé teszi – a koncentráció, a méretek és a magnéziumionok stabilitása.

4. Abszorpció

A ReMag® nem csak koncentrált, hanem stabilizált ion is. Ez a 18 részes gyártási folyamatban létrehozott stabilizáció nélkülözhetetlen az abszorpcióhoz és a ReMag-ot nagy hatásfokúvá teszi – lehetővé teszi, hogy minden csepp becsússzon a sejtek ásványi csatornáiba, ez azt jelenti, hogy 100%-ban biológiailag rendelkezésre áll.

A ReMag eredete és tisztasága

A ReMag-ot gyártó társaság 99,98 és 99,99% tisztaságú magnézium ingotot vásárol. Az aktuális forrás Nyugat-Texasból való. A mi magnézium-kloridunkban tehát csak 0,01 - 0,02% szennyeződés található. Ez nagyon előnyös a magnézium-citrát jó minőségű változataival összehasonítva, amelynek tisztasága 98%, vagy a sós tavakból származó magnézium-kloridhoz képest, amelynek tisztasága 96%. A kulcs a 99,98-99,99%-os tisztaság, függetlenül a forrástól.

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek