A depresszió, szorongás és a pánikrohamok természetes kezelése

A depresszió, szorongás és a pánikrohamok természetes kezelése

A közgazdászok azt állítják, hogy a válság elmúltával a világ már nem lesz a régi. Ezért kiemelten fontos a jó lelki egészség megőrzése, hogy a válság leküzdése után teljes erőbedobással kezdhessünk el dolgozni, vagy „hozhassuk lendületbe“ saját projektjeinket. Dr. Carolyn Dean ebben a cikkben tanácsot ad nekünk, hogyan őrizzük meg a jó egészségünket étrend-kiegészítői segítségével.

Hogyan segíthet nekünk a magnézium

A magnézium támogatja a stressz miatt túlterhelt mellékveséket, ami a magnéziumhiány és a mellékvese kimerültség tüneteihez vezet - szorongáshoz, depresszióhoz, izomgyengeséghez, fáradtsághoz, szemtikkeléshez, álmatlansághoz, anorexiához, apátiához, aggodalmakhoz, rossz memóriához, zavartsághoz, haraghoz, idegességhez és gyors pulzushoz. A boldogság agyban található neurotranszmittere, a szerotonin termelése, amely az leggyakrabban mesterségesen gyógyszerekkel támogatott, a szervezet elegendő magnézium-tartalmától függ. Ezenkívül a magnéziumhiányt erősen összefüggésbe hozták az alvászavarokkal, amelyek szorongást okozhatnak vagy fokozhatják azt.

A szorongás kezelésére használt tápanyagok áttekintésében "a magnéziumot tartalmazó kiegészítők mindhárom randomizált kontrollvizsgálata pozitív eredménnyel járt". Az állatmodellben a magnéziumhiány szorongást és a HPA tengely szabályozási zavarát okozta; azonban a magnéziumkezelés helyett gyógyszeres kezelést ajánlottak fel.

Boyle és Bernard a szorongás esetén történő magnéziumpótlásról szóló áttekintésében ezt írta: „Állatokon és embereken végzett vizsgálatok azt sugallják, hogy a magnézium fontos szerepet játszhat az affektív hangulati rendellenességek etiológiájában. Összefüggést hoztak létre a magnézium és az affektív depressziós állapotok között. A magnézium kulcsszerepet játszik a pszichoneuroendokrin rendszerek és a depresszió patofiziológiájával kapcsolatos biológiai és transzdukciós útvonalak működésében. Például a limbikus hipotalamusz-hipofízis-mellékvesekéreg tengely minden eleme érzékeny a magnéziumra. Kimutatták továbbá, hogy a magnézium elnyomja a hipokampusz irritációját, befolyásolja és elnyomja a mellékvesekéreg ACTH-ra való érzékenységének felszabadulását és a p-glikoproteinre hatva befolyásolhatja a kortikoszteroidok agyba jutását a vér-agy gát szintjén.

Terv:

Kezdje 4 kiegészítővel és fokozatosan adja hozzá az RnA ReSet Drops-t.

1) Hidratálás: Szorozza meg testsúyát 0,03-mal és igyon meg legalább ennyi vizet naponta. Minden literhez adjon ¼ teáskanál himalájai, kelta vagy tengeri sót. A nátrium különösen fontos a mellékvesék számára.

2) ReMag: 4-6 teáskanál (10-15 ml) sós vízben, igya egész nap. Ha elkezdi a ReMag készítmény használatát, nagyon lassan kezdje el az adagolást! És fokozatosan növelje arra az adagra, amely megkönnyebbülést hoz Önnek.

3) ReAline: 2 kapszula naponta. L-taurin, L-metionin (glutation prekurzor), kolloid és természetes B-vitaminok. A B-vitaminok támogatják a mellékvesék egészségét és nyugtatják az idegrendszert.

4) ReMyte: Amikor a mellékvesék kimerülnek, nagy terhelés nehezedik a pajzsmirigyre. A ReMyte® 12 ásványi anyagából kilencre szükség van a pajzsmirigyhormonok termeléséhez.

5) Whole C ReSet: A C-vitamin a mellékvesék elengedhetetlen építőköve.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek