Ásványi anyagokra éhes és tele van élesztővel

Ásványi anyagokra éhes és tele van élesztővel

Érdekes tapasztalat az RnA ReSet termékekkel és a hisztamin intoleranciával kapcsolatban. Már sok éve mondom: a legtöbb egészségügyi szövődmény az ásványi anyagok hiányának vagy az élesztőgombák túlszaporodásának a következménye.

De ha ezt a két tényezőt összeadja, a súlyosbodó egészségügyi tünetek ördögi köre jön létre, amit Total Body Meltdown-nak nevezek.

Íme egy a sok vásárlónk közül, akik meg tudták fordítani a Total Body Meltdown trendjét azáltal, hogy megadták a szervezetüknek a méregtelenítéshez és fiatalításhoz szükséges ásványi anyagokat.

=====

14 évig érzékeny voltam a hisztaminra. Már korábban, évekkel ezelőtt tanulmányoztam a furcsa tüneteimet, mielőtt komoly problémává váltak volna. Nagyon száraz volt a szemem, amihez isztamin intolerancia, fejfájás, agyi köd, idegesség és szorongás társult. Továbbá IBS-em is volt és szabálytalan menstruációs ciklusom. Találtam különféle kiegészítőket, amelyek segíthettek volna nekem, mint például a fokhagyma, az allicin, a halolaj és a lenmagolaj, de semmi sem segített... amíg el nem kezdtem szedni a ReMag® és ReMyte® készítményeket!

Eleinte maga a magnézium rontott egy kicsit, így elolvastam a ReMyte hozzáadásával kapcsolatos tanácsait, és csodálatos módon minden probléma visszafordult hetek-hónapok alatt.

Az utolsó makacs dolog az IBS-em volt, zért megnéztem az egyik videóját a YouTube-on, és azt mondtam, hogy hozzáadom a ReAline®-t. És tudja mit? Az IBS is elmúlt!

Az első napokban apró méregtelenítő reakcióim voltak. Azt hiszem, a szervezetem olyan sokáig volt kiéhezve az ásványi anyagokra és tele volt élesztővel, hogy amikor megnyitottam a méregtelenítő utaimat, gyors méregtelenítést kaptam, de ez néhány nap múlva lecsengett.

Nem hiszem el – évekig tartó kutatás és kiegészítők, és végül a ReMag® és a ReMyte® volt minden, amire igazán szükségem volt. Nemrég vásároltam egy domaint egy webhelyhez, hogy elmondhassam a történetemet és megosszam a jó hírt! A magnézium és az ásványi anyagok hiányáról mindenkinek tudnia kell!

KÖSZÖNÖM!!

-Kerry

=====

Ha készen áll arra, hogy testének megadja a legjobb építőelemeket a méregtelenítéshez és a fiatalításhoz, használja a ReMag®, ReMyte® és ReAline® hármast.

Aloha,
Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek