ReMag és ReMyte az idősebb generációknak

ReMag és ReMyte az idősebb generációknak

Az idősebbek a tápanyaghiányos emberek kialakulóban lévő, magas kockázatú csoportját képviselik. A magnéziumhiány az idősebb szülőknél vagy családtagoknál az elégtelen tápanyagbevitel, a többszörös gyógyszerhasználat, a gasztrointesztinális funkciók változása és a gyakori vizelés következtében jelenhet meg. A magnéziumhiányt kockázati tényezőként jelölték meg az idősebb személyek számára és részt vesz az öregedés folyamatában.

A magnéziumhiányt kockázati tényezőként jelölték meg az idősebb személyek számára és részt vesz az öregedés folyamatában.

Az öregedés az ipari társadalmunkban a magas vérnyomáshoz, szívbetegségekhez, az inzulin iránti érzékenység csökkenéséhez és a 2-es típusú diabéteszhez, valamint további degeneratív betegségekhez kapcsolódik. Többségünk nem tudja, hogy az öregedés szintén a kalcium és magnézium, valamint több tucat további ásványi anyag szintjének egyensúlyhiányával kapcsolatos. Ezek olyan egyensúlyhiányok, amelyek szívmegbetegedésben és cukorbetegségben szenvedő embereknél fordulnak elő. Klinikai tanulmányok alaposan dokumentálják azt a tényt, hogy az inzulinrezisztens emberek (a 2-es típusú cukorbetegség jellemzője) sejtjeiben túl sok kalcium és túl kevés magnézium található. Érdekes, hogy ezt a jelenséget a „normális“ öregedés eredményének tartják. Ez a tény jelzi, hogy a kalcium- és magnéziumionok egyensúlyhiánya a sejtekben lehet az öregedéssel kapcsolatos számos megbetegedés hiányzó láncszeme. Egy további klinikai kutatás megmutatja, hogy a magnéziumhiány megnövelheti a szívbetegségekre való hajlamot és meggyorsíthatja az öregedést.

Egy szociális otthon lakóiról szóló tanulmány összekapcsolta az alacsony magnéziumszintet és a két betegséget, amelyek általában az idősebb személyeket sújtják: a diabéteszt és a vádligörcsöket. További tanulmányok megmutatták, hogy azoknak az embereknek a testében, akik megérték a 100 évet, magasabb volt az általános magnéziumszint – és alacsonyabb a kalciumszint, mint egy átlagos embernél.

A felmérések eredményei jelzik, hogy a magnéziumfogyasztás csökken a kor előrehaladtával, miközben az 55 évnél idősebb felnőttek 79%-a állítólag a magnézium ajánlott napi adagjánál kevesebbet fogyaszt. A Nemzeti Egészségügyi Intézet továbbá feltünteti, hogy az idősebb felnőttek a magnéziumhiány fokozott kockázatának vannak kitéve annak következtében, hogy kevesebb ásványi anyagot képesek abszorbeálni. A magnéziumveszteséghez hozzájárulnak azok a betegségek is, amelyekre az idősebb emberek fogékonyak, és a gyógykezelésben használt egyes gyógyszerek. A potenciális magnéziumhiány sok egyént érint minden korosztályban, de az idősek számára különösen súlyos.

Az emberi testnek az a képessége, hogy felszívja a magnéziumot, a növekvő korral csökken, tehát az idősebb emberek a veszélyeztetettek, akik nem rendelkeznek elegendő táplálékkal és azok, akik vényköteles gyógyszereket szednek, amelyek károsítják a magnézium felszívódását. (A tanulmányok azt mutatják, hogy egy átlagos nyugdíjas hat-nyolc vényköteles gyógyszert szed naponta!) Az antacidumok, amelyeket sok idős ember elfogad, hogy elfedje a rossz táplálkozás tüneteit, a kalcium és az alumínium erős keverékei, amely kimeríti a magnéziumot és hozzájárul a neurológiai megbetegedésekhez.

Néhány tanulmány azt mutatja, hogy a súlyos neurológiai problémák az agy extrém alacsony magnéziumszintjéből fakadnak, amelyet a diuretikumok krónikus szedése okozhat, amelyet emberek milliói használnak a magas vérnyomás ellenőrzésére. A diuretikum, általában a magas vérnyomás elsővonalbeli kezelése, kifejezetten elvonja a káliumot, valamint a magnéziumot a testtől. Az orvosok többsége káliumot ír elő, hogy pótolja a veszteséget, de megfeledkezik a magnéziumról.

Szerencsére az ügyfeleink fel vannak szerelkezve a magnéziumról és ásványi anyagokról szóló ismeretekkel és minden nap ReMag-gal és ReMyte-vel kényeztetik a szüleiket és nagyszüleiket.

Álljanak itt Susan tapasztalatai Texasból:

Édesanyám a 91. születésnapját ünnepelte.

Az anyukám jó egészségi állapotnak örvend, de rheumatoid arthritistől szenved az egész testében és osteoarthritistől a térdeiben. Tramadolt kap, hogy bírja a fájdalmat, metotrexátot, kalciumot, multivitamint, D-vitamint, FOSAMAX-ot és néhány további porckiegészítőt. Semmit sem adott volna hozzá a rezsimjéhez, ha nem kapott volna utasítást a reumatológusától. Igen, isteníti az orvosát. De megértettem. Mérhetetlen fájdalmat élt át az arthritis megjelenésekor és nem akarta, hogy a fájdalom ismét elérje ezt a szintet.

A fájdalomkezelés mellékhatásai közé tartozik a székrekedés, szorongás és az alvásproblémák. Édesanyám megküzdött mindhárommal, de szerinte sikeresen kezelte a székrekedés rohamait megfelelő mennyiségű magas rosttartalmú narancsdzsúsz fogyasztásával. Nem ismeri el, hogy a szorongás és az alvásproblémák az ő gyógyszereinek mellékhatásai. Szerinte ezek a problémák inkább az életének (és gyermekeinek) eredményei, akik annyi gondot okoztak neki.

Tudtam, hogy az édesanyám a ReMag-ból hatalmas előnyöket szerezhet, de ő keményen elutasította. Utána megjelent a piacon a ReMag Lotion. 2017 augusztusában elkezdtem kicserélni a kézkrémét a ReMag Lotion-ra. Kézmosás után szertartásosan alkalmazta a kézkrémet, tehát tudtam, hogy elég jó napi adag magnéziumot kap majd.

Három hónap után észrevettem egy elszíneződést a keze és a karja bőrén. A májfoltokhoz hasonló valami volt, továbbá a főzés és az udvaron végzett munka következtében keletkezett karcolások és égési sérülések után keletkezett sebhelyek. (Állandóan nyírja a gyepet ... többet erről majd egy kicsit később). A bőre különösen érzékeny a karcolásokra, rovarcsípésekre, és az égési sérülések és a sebek a bőrén hosszú ideig megmaradnak. A kezei és a karjai most színárnyalattal és egyfajta meleg fénnyel rendelkeznek.

Azt is észrevettem, hogy az ízületek a kezein és az ujjain kisebbeknek tűnnek. Észrevehető deformálódás volt az ízületeiben és az ujjaiban rheumatoid arthritis. Hüvelykujjai szintén csaknem 100%-ban meg voltak merevedve. Ez nyugtalanító volt, ugyanis ragaszkodik hozzá, hogy győzi az egész főzést és eközben elveszíti a hüvelykujjai mobilitását, ami veszélyezteti őt a forró lábasokkal és serpenyőkkel való manipuláció során.

Édesanyám kezei ma normálisan néznek ki, az ujjain dudorok vannak, de nem deformáltak. Az ízületek az ujjain normálisak. Ma már be tudja hajlítani a hüvelykujjait! És a vérvizsgálatainak eredményei megmutatták, hogy a gyulladásos markerek, amelyek megemelkedettek voltak, már rendben vannak. A reumatológusát ez nagyon meglepte.

Jobban is alszik és nyugodtabb. Mindkét nővérem örült annak, hogy a ReMag-ot eltitkolom az édesanyánk elől – és mindannyian azt szeretnénk, hogy a ReMag-ot továbbra is használja.

Egyszer ismét azt javasoltam neki, hogy próbálja ki a ReMag-ot és emlékeztettem arra, hogy nálam milyen jól működik és hogy a nővéreim is szedik. Végül beleegyezett, hogy kipróbálja! Minden reggel adtam neki egy kiskanállal egy pohár vízbe, amelyet egész nap kortyolgatott. Hamarosan nem panaszkodott többet az emésztésére. Körülbelül hat hét után figyelmeztettem, hogy lehetséges, hogy eltűnt a székrekedése, mivel ReMag-ot használ. Csendben bólintott és az arcáról leolvashattam, hogy meglepett és öröm tölti el.

Amikor átadom neki a reggeli pohár vizét, már nem is fintorog. Amit nem tud, az az, hogy a ReMag-hoz Pico Silver-t és rózsaszín Himalája tengeri sót is adok. Nem panaszkodott az ízre és semmire sem. A következő kihívásom, hogy rávegyem, hogy több vizet igyon a nap folyamán, hogy emelhessem az adagokat, amelyeket adok neki.

Ez év tavaszán ismét kaszálta a gyepet. Kedvvel és kitartással csinálta. Ezen kívül nem voltak semmilyen következményei – kevés energia, fájdalom, letargia – amelyek korábban ezután a munka után jelentkeztek nála.

És végre a haja. Már évek óta hófehér. Nem régen új sötét hajat vettünk észre. Most egyes területeken sötétebb a haja és lassan „sóvá és borssá“ változik. Szívesen figyelmeztet rá, hogy visszatér a hajszíne és hogy fiatalodik.
–Susan V. San Antonio TX USA

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek