Elektrolitok az agy jobb teljesítményéért

Elektrolitok az agy jobb teljesítményéért

Voltak néha olyan napjai, amikor úgy tűnt, hogy elszakadt a realitástól, vagy úgy tűnik, hogy a feje „nem működik“? Lehetséges, hogy az agya elektrolithiányban szenved.

Az elektrolitok az elektromos áram ionos vezetői a testben. Elegendő mennyiségű helyes elektrolit nélkül az Ön agya nem kezdeményezhet elektromos impulzusokat, amelyekre az Ön idegsejtjeinek a helyes kommunikációhoz szükségük van. Ez a hiány azt okozhatja, hogy Ön egy kicsit zavarodottnak érzi majd magát, vagy a hírhedt agyi ködként nyilvánul meg.

A ReMyte® kiegyensúlyozza az elektrolitokat az Ön rendszerében. Sokkal jobb, mint az elektrolitoldatok többsége, annak köszönhetően, hogy tizenkét ásványi anyagot nyújt egyedi pikométer méretben, amely lehetővé teszi a sejtszintű tökéletes felszívódást. Az ásványi anyagok adagja tehát nagyon alacsony lehet, amely kizárja a toxicitás bármilyen lehetőségét, de miután 100%-ban felszívódik sejtszinten, ezek az ásványok nagy hatékonyságúak.

Vásárlói élmény

Itt egy vásárló, aki észlelte az agy funkcióinak jelentős javulását a nagy mértékben felszívódó ReMyte szedésének következtében.

Jelentős tápanyaghiányaim vannak és így érzékenyebb lehetek, mint az emberek többsége, de rögtön az első napon éreztem ezt. Az agyi funkcióimat, a világban való jelenlét érzését, a személyes energiáimat..., A kilátásaim jelentősen javultak és annyira hálás vagyok.

Az az érzésem, hogy visszakaptam régi énem egy részét, ahol az élet élesebbnek és élénkebbnek tűnik. Egyéb nyomelemeket és több ásványi anyagot is használtam és még soha ilyet nem éltem át. Könnyebben megy számomra az autóvezetés, ami furán hangozhat, de ha az agya jobban működik, minden jobb.
– Doris

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek