ReMag és a nyugtalan láb szindróma

ReMag és a nyugtalan láb szindróma

Dr. Dean leírja a nyugtalan láb szindrómát - mi is az, milyen a hagyományos kezelése és hogyan kapcsolódik a magnéziumhiányhoz.

A nyugtalan láb szindróma gyakori probléma

Egy a közelmúltban, 12 567 ember bevonásával készült felmérésben az emberek 41,8%-a mondta azt, hogy nyugtalan láb szindrómában (RLS) szenved. A nyugtalan láb szindróma egy szenzomotoros neurológiai mozgászavar, amely 12 millió amerikait érint. Sok orvos nem ismeri az RLS-t, ráadásul tünetei könnyen elrejtőzhetnek más egészségügyi szövődmények, például álmatlanság és szívbetegségek mögé. Az orvosnál leggyakrabban azt fogja hallani, hogy fogalma sincs, mi okozza az RLS-t, vagy hogyan kell kezelni. A legújabb tanulmányok némelyike ​​csak fokozza az RLS-szel diagnosztizált emberek szorongását, mert megtudják, hogy nem létezik gyógyszer, ráadásul ez a betegség a szívbetegség fokozott kockázatával jár.

Tünetek és hivatalos kezelés

Az RLS tünetei nyugalomban, fekve vagy ülve jelentkeznek és magukban foglalják a bizsergő, húzó, rángatózó, fájdalmas, lüktető és szúró érzéseket. Az eredmény egy a láb mozgatására irányuló ellenőrizhetetlen vágy a kellemetlen érzések enyhítésére.

Jelenleg az RLS esetében használt gyógyszereknek hosszú listája létezik. Szomorú látni, hogy a vényköteles gyógyszerek tucatnyi potenciális mellékhatással rendelkeznek olyan állapotban, amelyet a magnézium vagy általában az ásványi anyagok hiánya okozhat.

Még ironikusabb, hogy sok mellékhatás magának a magnéziumhiánynak a tünete:

Dopamin agonisták

A Mirapex, a Neupro és a Requip ugyanúgy hatnak az agyban, mint a dopamin neurotranszmitter. A mellékhatások közé tartozik az eufória, perikardiális folyadékgyülem, szív- és tüdőkárosodás, hallucinációk, pszichózis, fogyás, anorexia, hányinger, hányás, álmatlanság, fáradtság, szédülés, álmosság, narkolepszia, Raynaud-kór, rángatózás, szokatlan mozgások, kóros függőség.

Dopaminerg anyagok

A Parkinson-kórnál alkalmazott Sinemet növelheti az agy dopaminszintjét, ezáltal javítva az érzéseket a lábban az RLS esetében. Néhány embernél azonban a tünetek súlyosbodhatnak a napi használat során. A nemkívánatos hatások közé tartozik a hányinger, hányás, hallucinációk és akaratlan mozgások (diszkinézia).

Benzodiazepinek

A Restoril, Xanax, Klonopin nyugtatók. Nem szüntetik meg a tüneteket, csak segítenek enyhíteni azokat. Ezek a gyógyszerek függőséget okoznak és nagyon nehéz elhagyni őket. A mellékhatásaik közé tartoznak: nyomottság, szédülés, gyengeség, mentális instabilitás, depresszió, tájékozódási zavar, fejfájás, alvászavarok.

Opiátok

Ilyen például a Vicodin. Az opiátok erős függőséget okoznak. Ha a szervezet hozzájuk szokik, egyre többre lesz szüksége belőlük, hogy megkönnyebbülést érezzen. A mellékhatások közé tartozik a felületes légzés, szédülés, ájulás, zavartság, félelem, szokatlan gondolatok és viselkedés, rohamok, vizelési problémák, anorexia, hányinger, hányás, álmosság, viszketés, szájszárazság, szédülés és székrekedés.

Antikonvulzív szerek

A Neurontin és a Horizant segíthet enyhíteni az RLS tüneteit, valamint a krónikus vagy idegfájdalmat. A nemkívánatos hatások közé tartozik a szédülés, álmosság, homályos látás, szorongás, depresszió, ellenségesség, nyugtalanság, hiperaktivitás (pszichikai vagy fizikai), öngyilkossági gondolatok.

Alfa2 agonisták

Például a Catapres. Ezek a gyógyszerek stimulálják az agytörzs alfa2 receptorait. Ez aktiválja az idegsejteket (neuronokat), amelyek "lecsillapítják" az idegrendszernek azt a részét, amely szabályozza az izomzat akaratlan mozgásait és érzéseit. A mellékhatások közé tartozik a gyors szívverés vagy szívdobogásérzés, remegés, légszomj, gyors súlygyarapodás, zavartság, hallucinációk, influenzás tünetek, vizelési nehézség, álmosság, szédülés, fáradtság, ingerlékenység, megfázásos tünetek, hangulati ingadozások, álmatlanság, rémálmok, fejfájás, láz, székrekedés, hasmenés, gyomorfájás, szájszárazság, impotencia.

A ReMag remekül működik

Amikor egy krónikus vagy nehéz állapot megváltozik a ReMag bevétele után, az emberek meglepődnek, különösen, ha már más magnéziumformákat is kipróbáltak. Minden új megjegyzéssel egyértelmű, hogy sok magnéziumtermék nem szívódik fel kellőképpen ahhoz, hogy a ReMag használata által biztosított terápiás magnéziumszintet biztosítsa.

Például ez a megjegyzés kiemeli az RLS enyhülését és a ReMag felszívódását:

Megérkezett az RNA reset Drops és a ReMag készítményünk. Le vagyok nyűgözve, mert miután tegnap este bevettem 1 teáskanál ReMag-ot, az RLS-em sokkal, de sokkal jobb volt" - írta másnap. "Nagyon le vagyok nyűgözve, tegnap éjjel szinte nem voltak RLS tüneteim. Általában egész éjszaka van RLS-em – minden éjjel. És még hajnali ötkor is, amikor felébredek, és néha napközben is, amikor pihenek. Szedek néhány természetes altatót, de szinte soha nem alszom tovább két óránál. Valószínűleg még álmomban is mozgok és rugdosok a lábammal. Amikor felébredek, járnom kell és csinálnom kell valamit, hogy eltereljem a figyelmemet, mert amikor leülök, újra beindul az RLS. Minden orvos azt mondja, hogy erre nincs gyógyszer és erős gyógyszereket kell majd szednem (azokat, amelyek a dopaminra hatnak). Sok mindent kipróbáltam és egyáltalán semmi sem vált be, még a többi magnézium-kiegészítő sem. Nagyon meglepő tehát, hogy két éjszakát szinte tünet nélkül töltöttem."

A vas lehetséges hatása

Egyes kutatások azt mutatják, hogy az RLS-ben szenvedők vashiányban szenvedhetnek. Az RLS-ben szenvedő klinikai populációnak azonban csak 15%-a szenved vashiányban (szérum ferritin <50 μg/l). Ennek ellenére azt mondják, hogy 20-50 μg / l az optimális ferritinszint, és azt jelenti, hogy nincs vasfeleslege. A túlzott vasfogyasztás növelheti a vas toxicitását a testben. Ezért a ReMag-gal történő magnéziumpótlás mellett vasat is pótolhat, ha hiánya van belőle, de óvatosságra van szükség.

Aloha,
Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek