Cink – az erős immunitás támogatása

Cink – az erős immunitás támogatása

Ha sok időt töltünk távol az otthontól, minden eddiginél fontosabb, hogy megőrizzük immunrendszerünk erejét és egészségét.

Ez különösen fontos azok számára, akik betegségekre hajlamos emberek közelében időznek. A stressz az immunrendszerünket is gyengítheti.

A cink elengedhetetlen az immunfunkciókhoz

A cink kulcsszerepet játszik az immunrendszer felépítésében és működésében. Erre az esszenciális ásványi anyagra több száz enzimnek van szüksége, amelyek ellenőrzik az immunválasz működését. A testben szükség van rá továbbá a látás, a hallás, a bőr, a haj, a köröm, a kötőszövet, a szexuális működés, az emésztés és egyebek minőségéhez.

A táplálékból nehéz megszerezni

Az egyik probléma az étrendünk cinktartalmával kapcsolatban az, hogy már nincs bőségesen jelen a talajban. A másik az, hogy a szervezet csak 25%-át tudja felvenni az étrendünkből származó cinknek.

A vegetáriánus vagy vegán ételek cinktartalma alacsonyabb. A vegetáriánusok számára nehéz elegendő cinket bevinni az élelmiszerekből. Mivel a cink legjobb táplálékforrása a hús, különösen a vörös hús, amit egyre többen korlátoznak az étrendjükben.

Stressztényezők

A stressz nagyon gyorsan, pillanatok alatt kimeríti a cinket. Az ún. harcolj vagy menekülj válasz, azaz a stresszreakció során, égeti a cinket. És ez olyan, mint a kérdés, hogy mi volt korábban – a tyúk vagy tojás: minél alacsonyabb a cinkszintünk, annál érzékenyebbek vagyunk a stressztényezőkre, az egyik összefügg a másikkal, és nehéz kitalálni, mi volt korábban.

Ezért tartsa készen a cinkszintjét a stresszre.

Nehéz kezelni a nagy adagokat

A szervezet hosszú ideig nem tudja kezelni a nagy dózisú cinket. A nagy dózisok ugyanis felboríthatják a más ásványi anyagokkal alkotott egyensúlyt a szervezetben. Például a cink blokkolhatja a réz, a mangán, a vas, stb. felszívódását. Ha azonban az ásványi anyagok sejtszinten biológiailag hozzáférhetőek és csak kis mennyiségben szívódnak fel, akkor nagyon jól működnek együtt és kölcsönösen javítják egymás funkcióit.

Ezért olyan helyzetekben, amikor nagyobb eséllyel leszünk betegek, nagy mértékben felszívódó cink-kiegészítőre van szükség. De olyanra, amely képes pótolni a szervezet cinktartalékait anélkül, hogy megzavarná a többi ásványi anyag egyensúlyát.

Bemutatjuk a Pico-Zinc™-et – egy stabilizált cinkiont, amely sejtszinten teljesen felszívódik.

Ugyanazzal a technológiával, mint amivel a ReMag és a ReMyte, készítményeket hoztuk létre, létrehoztuk ezt az új forradalmi cink-kiegészítőt is.

A Pico-Zinc™ ionok átmérője kisebb, mint az ásványi ionok szervezetbe jutását biztosító csatornák. Így saját ionoforként működnek, és teljesen elnyelik az ásványi csatornák. Ehhez nincs szükség 6 transzportfehérjére, amelyek általában megkönnyítik a cink mozgását.

A Pico-Zinc™ egy stabilizált cinkion, amely sejtszinten nagymértékben felszívódik. A Pico Zinc cinkionjai cink-laktátból készülnek, amelyet eredetileg az USA-beli Kelet-Texasban bányászott cinksókból nyernek.

A Pico-Zinc ™ előnyei

  • Sejtszinten nagymértékben felszívódó
  • Nem tartalmaz hordozót (kelátot) – csak tiszta cinket
  • 20 mg cinket tartalmaz 2,5 ml-ben

Pico-Zinc ™ ideális azok számára, akik:

  • Időt töltenek betegségre hajlamos emberek közelében
  • Cinkhiányuk van
  • Nagy vagy gyakori stresszt élnek át

Gyakran ismételt kérdések

Milyen típusú cink található ebben a kiegészítőben? Azt hallottam, hogy a cink-orotát szívódik fel a legkönnyebben.

A Pico-Zinc™ 20 mg cink-laktátot tartalmaz 2,5 ml-ben. A cinknél nem a vegyülete a fontos, hanem a felszívódása. A cink olyan ásványi anyag, amely nem szívódik fel könnyen a sejtekbe. Egyedülálló eljárásunk azonban stabilizált pikométer méretű cinkionokat állít elő, ami sejtszinten magas abszorpciót biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy sokkal kisebb adagot használjon, csak a felét (vagy kevesebbet), mint bármely más cinktermék esetében.

A cink okozhat rézhiányt?

A cink nagy dózisai nem javasoltak, mert felborul az egyensúly más ásványi anyagokkal. A cink gátolhatja a réz felszívódását. Ha azonban sejtszinten biológiailag hozzáférhető és kis mennyiségű cink és réz szívódik fel, akkor nagyon jól működnek együtt és kölcsönösen javítják egymás funkcióit. Ez a helyzet a ReMyte termékünkkel.

Mi a Pico-Zinc™ lejárati ideje?

2 és fél évvel a gyártás dátuma után.

Milyen gyakran szedjem?

Megelőzésként napi 15-30 csepp szedését, vírusfertőzés esetén pedig napi 5 ml szedését javasoljuk.

Hogyan szedjem?

Felnőttek vízbe, gyümölcslébe vagy koktélba adagolják. Étellel a legjobb használni, éhgyomorra enyhe émelygést okozhat. Keverhető más folyékony ásványi oldatainkkal (ReMag és ReMyte).

Milyen az íze?

Ez egy fontos kérdés. Ha cinkhiánya van, akkor nem fogja érezni az ízét vagy kissé édes íze lesz. Ha "nincs szüksége" cinkre, az íze fémes lesz.

Hűteni kell?

Ezt a terméket nem kell hűteni.

Ez a termék szintetikus?

A Pico-Zinc™ cinkionok cink-laktátból készülnek, amelyet eredetileg az USA-beli Texasban bányászott, természetesen előforduló cinksókból nyernek.

Ez a termék biztonságos a gyermekek számára?

A Pico-Zinc ™ gyermekek számára 12 éves kortól biztonságos. Kisebb gyermekek esetében, kérjük, forduljon orvosához vagy egészségügyi szolgáltatójához.

Ez egy cink-kelát?

Mivel a szervezet nehezen tudja hatékonyan felszívni a cinket önmagában, a cink gyakran egy kelátképző szerhez kötődik. A kelátképző szer olyan anyag, amely a cinkhez kötődve jobban felszívódó végterméket képez. A Pico-Zinc™ pikometrikus ionjai azonban elég kicsik és megfelelő elektromos töltéssel rendelkeznek ahhoz, hogy a keláthoz való kötődés szükségessége nélkül bejussanak a sejtbe.

Miért kerül többe az Önök cink terméke, mint a többi cink-kiegészítő?

Szabadalmaztatott eljárásunk pikométer méretű stabilizált cinkionokat állít elő, amelyek sejtszinten nagymértékben felszívódnak. A Pico-Zinc ™ szintén erősen koncentrált, teljes adagja 20 mg 2,5 ml-ben. Ez azt jelenti, hogy az Ön teste más formákhoz képest hatékonyabban szívja fel a Pico-Zinc ™-et. A mi 20 mg-os adagunk a felszívódásnak és a koncentrációnak köszönhetően minimum 40 mg-os adagnak felel meg.

A Pico-Zinc™ émelygést okoz, mint a többi cink-kiegészítő?

Kérjük, étkezés közben vegye be, mivel a Pico-Zinc™-ről általában ismert, hogy önmagában szedve enyhe hányingert okoz. 15-30 cseppes adagolásnál azonban nincs értesülésünk émelygésről, sem önmagában, sem ReMag és ReMyte készítményekkel történő együttes alkalmazáskor.

Nehézfémekre tesztelték?

Igen, az egyes tételszámokra elvégzett elemzési tanúsítványunk bizonyítja, hogy a Pico-Zinc™ mentes a nehézfémek és bakteriális organizmusok által okozott szennyeződésektől.

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek