Kálium - jelentősége és kombinációja más ásványi anyagokkal

Kálium - jelentősége és kombinációja más ásványi anyagokkal

A kálium, a magnézium és a szívritmuszavarok kapcsolatát vizsgáló komoly tudományos kutatások az ötvenes évek elejére nyúlnak vissza.

A doktornő a kálium szívbetegségekre gyakorolt hatását keresi

A kálium, a magnézium és a szívritmuszavarok kapcsolatát vizsgáló komoly tudományos kutatások az ötvenes évek elejére nyúlnak vissza. Valószínűleg még korábbra, de a Google böngésző a keresés során nem engedett el odáig. Azt mondják, hogy a legtöbb szív szabálytalanul ver naponta legalább egyszer vagy kétszer. Ha azonban a szív szabálytalan ritmust tart fenn, az annak a jele, hogy az elektromos tevékenységében egyensúlyhiány áll fenn.

Szívbetegség és magnézium

A pitvarfibrilláció (AFib) a leggyakrabban diagnosztizált szívritmuszavar. Olyan gyakran fordul elő, hogy már-már járvány. Az Egyesült Államokban 2000 és 2010 között 23 százalékkal nőtt az AFib-betegek kórházi kezeléseinek száma. 2010-ben az AFib-ben szenvedők száma körülbelül 5,2 millió volt. Az előrejelzések szerint ez a szám 2030-ban körülbelül 12,1 millió esetre nő. Hiszek az AFib növekedésében, párhuzamosan a lakosság magnéziumhiányának növekedésével.

A szokásos orvosi ellátás a szívelégtelenség, a vérrögképződés és a stroke fokozott kockázata melletti AFib azonosítására összpontosít. De csak akkor, ha már szívbetegségben szenved. Úgy gondolom, hogy a lakosság jelentős részének nincs szívproblémája – ásványianyag-hiánnyal kapcsolatos problémája van!

Hogyan működik a szív?

A szívnek négy kamrája van; az első kettő a pitvar, az alsó kettő pedig a kamra. Egy egészséges szívben az elektromos impulzusokat a pitvarban több ásványi anyag megfelelő egyensúlya és kölcsönhatása koordinálja. Ezek itt elektrolitként működnek és a következőkről van szó: magnézium, kalcium, nátrium és kálium. Logikusnak tűnik, hogy az AFib oka ezen ásványok egyensúlyhiánya. Kiegyensúlyozásuk kiváló stratégia a szívműködés támogatására.

Sajnos az AFib kezelésére általánosan használt gyógyszerek szívbetegséget okozhatnak és növelik annak valószínűségét, hogy az AFib kezelése sikertelen lesz. A szívbetegek, magas vérnyomásban és magas koleszterinszintben szenvedő betegek olyan gyógyszereket szednek, amelyek nem a szívbetegségek kezelésére szolgálnak, mert kimerítik a magnéziumot, és így elősegítik annak hiányát. Valószínűleg ezért mondják az orvosok, hogy az AFib gyógyíthatatlan. Nem tudják, hogy a magnézium, kálium és más ásványi anyagok pótlása, a felírt gyógyszerek mellett, felgyorsíthatja a szív remineralizációját, stabilizálódását és felépülését, így a páciens elérheti a kívánt kezelési eredményeket.

Tudta, hogy a magnézium és a kálium barátok?

A káliumhiány izomgörcsökhöz és szívritmuszavarokhoz vezet, akárcsak a magnéziumhiány, de kisebb mértékben. Ezt a két ásványt kölcsönös együttműködésre tervezték.

Lehetetlen leküzdeni a káliumhiányt anélkül, hogy előzetesen magnéziumpótlást ne végeznénk. Az alacsony káliumszint növelheti a magnéziumveszteséget a vizeletben. Szedje mindkettőt bőségesen, hogy szervezete hatékonyabban működhessen.

Egy ügyfél piko-ionos káliummal kapcsolatos tapasztalatai

A 80+ klubunk egy tagja, aki az összes táplálékkiegészítőnket használja, osztja meg előrehaladását a Pico Potassium-mal:

=====

A harmadik nap a Pico Potassium-mal a jó közérzet újabb pozitív szintjét, a nyugalomnak egy további szintjét értem el, a minket körülvevő, koronavírussal kapcsolatos nyugtalanság ellenére is.

Kérem, fejezze ki hálámat a csodálatos Dr. Carolyn Dean-nek és csapatának azért, hogy ásványi anyagainak sorát káliummal is bővítette. Összességében véve ez egy tökéletes kombináció.

– Joan

=====

Tehát ha káliumhiányra gyanakszik vagy már hiánya van, van egy másik piko-ionos készítmény, amelyet hozzáadhat a napi rutinjához.

A kiegészítők kombinációja

Ha a kálium már benne van a ReMyte-ben, miért szedje Joan a Pico Potassium-ot?

Remek kérdés.

Először is, bár Joan régóta ügyfelünk és a ReMyte-t használja, még mindig talál előnyöket a Pico Potassium-ból származó további káliumban.

Ezenkívül mind a ReMyte, mind a Pico Potassium törvényben előírt káliumtartalma 99 mg egyszeri adagban, de a szervezetnek akár 4 700 mg-ra is szüksége van naponta. Ezt a szabályt szem előtt tartva - adagonként 99 mg - külön kálium-kiegészítőt is kellett készítenünk, ami sokkal koncentráltabb. A Pico Potassium 99 mg-os koncentrációnál 1,25 ml-ben különösen előnyös lehet azok számára, akiknek több káliumra van szükségük. Ezt vagy vérvizsgálattal lehet megállapítani, ahol a kálium a laboratóriumi tartomány alsó felében lesz, vagy a káliumhiány tünetei alapján: fáradtság, izomgyengeség és székrekedés.

Dean doktornő

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek