A magnézium szedése után jobban érzi magát?

A ReMag laxatív hatású vagy sem?

Mindazok, akik ismerik a ReMag étrend-kiegészítőt Dr.Carolyn Dean-től bizonyosan tudják, hogy azzal az állítással büszkélkedik, hogy nincs laxatív hatása. Ennek ellenére a szedés egyes szakaszaiban megtörténhet, hogy enyhén laxatív lesz. Itt van egy bekezdés Carolyn könyvéből, ahol megmagyarázza, hogy ez hogyan történhet:

A pajzsmirigyről

A pajzsmirigy standard kezelése, mégpedig a természetes orvostudomány szakemberei számára is, a pajzsmirigy szubsztitúciós terápiájának nyújtása. Ez az Armor pajzsmirigy legtermészetesebb formája lehet, de még mindig helyettesítő hormonokról van szó, ahelyett, hogy az okot kezelnék, amiért a pajzsmirigy legyengült. Tapasztalataim szerint a pajzsmirigy legrosszabb állapotát az ásványi anyagok hiánya okozza. A ReMyte-ben kilenc ásvány található, amelyek nélkülözhetetlenek a pajzsmirigy hormonjainak képzéséhez, átalakításához, aktiválásához és szállításához. Ezek a jód, szelén, cink, molibdén, bór, réz, króm, mangán és a magnézium. Ha Ön ReMyte® készítményt szed, „felébresztheti“ a pajzsmirigyet és javíthatja az anyagcseréjét. Azonban tartsa észben, hogy ha a pajzsmirigy hormonjaitól függ, egy kicsit hiperaktívvá válhat, mivel már nincs szüksége annyi gyógyszerre, amennyit szedett. Azon kívül, hogy egy kicsit „felgyorsult“, megállapíthatja, hogy a pulzusa 5-10 szívveréssel megemelkedett. A vérvizsgálatok a TSH-szint csökkenését mutatják, mivel a hipofízisnek már nem kell pajzsmirigyet stimuláló hormont termelnie, hogy tevékenységre serkentse. Kérjen tanácsot orvosától a kezelés csökkentésével kapcsolatban. Az első voltam, aki megéreztem a ReMyte® pajzsmirigyre gyakorolt pozitív hatását. Körülbelül hat hét után, amikor szedtem, kicsit „felgyorsultnak“ kezdtem magam érezni és a szívverésem enyhén megemelkedett, kezeim és lábaim végre melegek voltak. Tudatában voltam annak, hogy ezeket a tüneteket a pajzsmirigy megemelkedett hormonja okozhatja. Mivel 60mg gyógyszert szedtem pajzsmirigyre, elhatároztam, hogy felhagyok a szedésével. Pár nap múlva a hormonjaim leülepedtek és a mai napig remekül érzem magam.

MEGJEGYZÉS: A pajzsmirigy gyógyszer kihagyása során legyenek mindig minőségi vérvizsgálatai és mindig működjön együtt az orvosával.

Itt a ReMyte® további hatása. Nyolc hét után enyhe hashajtó hatást kezdtem tapasztalni a ReMag® kiegészítőtől és tudatosítottam, hogy a testem már magnéziummal telített lehet. Ezidáig 3 kiskanál ReMag-ot szedtem naponta és kénytelen voltam csökkenteni az adagolást fél kiskanálra háromszor naponta. Tudatosítottam, hogy addig volt szükségem magnéziumra ezenfelül, amíg a ReMyte nem kezdte kezelni más ásványhiányok tüneteit. Amikor ezeket az ásványhiányokat eltávolítottam a ReMyte-vel, már nem volt szükségem annyi ReMag-ra.

Néhány megjegyzés a ReMag hashajtó hatásához

Először, a nagyon toxikus embereknél azonnali hashajtó hatás jelentkezhet – annak ellenére, hogy még közel sem telítettek magnéziummal. Ennek a kis csoportnak néhány csepp ReMag® készítménnyel kell kezdenie naponta, hogy csökkentse a detoxikációt, amelyet a mnagnézium szedése okoz. Másodszor, ha néhány hónap után hashajtó hatás jelentkezik Önnél, de még mindig a magnéziumhiány tüneteit észleli, lehet, hogy helytelenül szedi a ReMag-ot. Fontos egész nap kortyolgatni és nem egy vagy két nagy adagban bevenni naponta. Harmadszor, szokványos, hogy 9-18 hónap után az ember elérheti a telítettséget és enyhe hashajtó hatás jelentkezhet. Ezután szükséges csökkenteni a ReMag® adagot kb. fél kiskanállal vagy az egyéni szükségleteknek megfelelően.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek