Pánikrohamom van! Kérem, segítsen, Dr. Dean!

Pánikrohamom van! Kérem, segítsen, Dr. Dean!

Dobog a szívem; izzadok és remegek; nem kapok levegőt és úgy érzem, megfulladok; mellkasi fájdalmaim és hányingerem van; szédülök, mintha el akarnék ájulni; fázom; az ujjaim remegnek és semmi sem tűnik valóságosnak. Haldoklom vagy megőrültem?

Hacsak nincs más orvosi diagnózisa, szorongásos rohama lehet, ami a szervezetben hirtelen fellépő kémiai egyensúlyhiány, amely intenzív félelmet vagy kényelmetlenséget okoz. Bár a pánikroham vagy szorongásos roham néhány percen belül tetőzhet, a fenyegető tünetek és a vegyi utóégés kombinációja órákig vagy akár napokig is befolyásolhatja az embert.

Rengeteg információ áll rendelkezésre olyan pszichológiai és pszichiátriai problémákról, amelyek hozzájárulnak a szorongáshoz. Ezért inkább a magnéziumhiány következtében fellépő szorongásról és / vagy a tartós magnéziumhiány miatti alapvető szorongás súlyosbodásáról tárgyalnék.

Kezdőknek

Ahogy az előző bejegyzésekben is említettem, a kezdők minden kérdésére egyszerűen válaszolok. Ha szorongásos / pánikrohamról van szó, a közvetlen tanácsom az, hogy kezdje el telíteni a szervezetét jól felszívódó magnéziummal, aminek nincs hashajtó hatása, ha egészséges a bélrendszere. A legtöbb ember számára a végső adag napi 600 és 1200 mg nagy mértékben felszívódó magnézium között van. Én személy szerint azért használom a ReMag-omat, mert a nagy mértékű felszívódásra és koncentrációra fejlesztettem ki, hashajtó hatások nélkül.

Ezért a következő javaslatot teszem:

Ha a mellékveséket már nem védi elegendő magnézium, könnyebben kiválthatók a hormonális reakciók, harc vagy menekülés, az adrenalin és a noradrenalin. Amikor a hormonok szabálytalanul növekednek, gyors pulzust, magas vérnyomást és szívdobogásérzést okoznak. Minél jobban hiányzik a magnézium, annál eltúlzottabb az adrenalin felszabadulása.

A ReMag első használatakor kezdje alacsony adaggal és lassan növelje. A magnéziumbevitel részeként használhatja a ReMag Lotiont is a bőrre való felvitelhez. Három spriccelés ReMag Lotion 300 mg majdnem 100%-ban felszívódó magnézium.

Középhaladónak

Nem értem, hogy kerültem ide.

Sok ügyfél azt mondja, hogy „hirtelen az egyik pánikrohamot kapta a másik után.“ De ez igaz? Nézzünk erre úgy, hogy a szorongása már régóta nő.

Hogyan változhatunk egy nyugodt, a tudatát teljes mértékben irányító emberből szorongó, riadt egyénné? Szerintem ez a magnéziumtartalékok fokozatos, de krónikus csökkenése miatt van. Amikor a szervezet stresszes – és ennek több különféle oka is lehet – ez a létfontosságú ásványi anyag kiválasztódik a magnéziumtartalékainkból a véráramba, és azonnal azon emberek egyikei leszünk, akik képesek megbirkózni bármivel. Nyugodtnak és ébernek érezzük magunkat. Barátaink és rokonaink azt hiszik, hogy ilyenek vagyunk, de az igazság inkább abban rejlik, hogy mennyi magnéziumunk van tartalékban.

Hogyan ürítik ki a stresszhormonok a magnéziumot a tartalékokból

Ha a stressz továbbra is fennáll és az epizódok között nem állítjuk meg vagy nem pótoljuk a magnéziumot, magnéziumtartalékaink kimerülnek. Amikor pedig stresszorral szembesül, a stresszhormonok (adrenalin és kortizol) nem képesek kiváltani a magnézium kiürítésének reakcióját és ennek nyugtató hatását. Az adrenalin elsősorban növeli a pulzusszámot, növeli a vérnyomást és ösztönzi az izmokat a harc vagy menekülés reakcióra.

Emberek milliói próbálkoznak sikertelenül, hogy megbirkózzanak a problémáikkal vagy kompenzálják azokat túlevéssel, cigarettával, alkohollal, utcai drogokkal és egyéb függőséget okozó magatartásokkal. Mi egy 32%-ban szorongástól, depressziótól és drogproblémáktól szenvedő nemzet vagyunk. Ahelyett, hogy a stresszreakciókat megfelelően kezelnék magnéziummal, évente emberek milliói ismerkednek meg a pszichiátriai gyógyszerek és pszichológiai tanácsadás körhintájával olyan tünetek miatt, amelyek valójában a magnéziumhiányban gyökereznek. Stresszesek, nem alszanak, feszültek és ingerültek, és nem tudják, hogy pusztán egy jó magnézium-kiegészítő hozzáadása kihúzhatná őket ebből a lefelé irányuló spirálból.

Ezek a szavak több egyértelműséget hoznak?

De vannak-e konkrét szorongást kiváltó tényezők?

Noha szervezete azon képessége, hogy megbirkózzon a gyorsan változó világ stresszével, fokozatosan csökken, úgy tűnik, hogy a szorongásos rohamok hirtelen, ok nélkül jelentkeznek. Tehát úgy érzem, hogy a tipikus szorongást kiváltó tényezőkről való tájékoztatás jó ötlet. Itt van néhány közülük:

  • Szennyezett levegő
  • Alkohol
  • Túl sok kalcium
  • Ischaemiás szívbetegség
  • Dehydratáció
  • Fogászati problémák
  • Cukorbetegség
  • Elektrolit egyensúlyhiány
  • Gáz, puffadás, Hiatal hernia
  • Gluténérzékenység
  • Szívbetegségek
  • Magas vérnyomás
  • Túlevés és túlzott ivás a szabadságolás alatt
  • Hipoglikémia
  • Fertőzés
  • Tüdőbetegségek
  • Gyógyszerek
  • Káliumhiány
  • Stimuláns túlfogyasztás (koffein)
  • Stressz
  • Műtéti beavatkozások
  • Magas cukortartalmú étrend
  • Túl aktív pajzsmirigy
  • Utazás
  • Gombás fertőzések

A kiváltó okok azonosítása érdekében erősen javasoljuk, hogy nézze meg ezt a listát és írja le a naplójába a pánikrohamból való felépülés után szerzett tapasztalatait. Miután azonosította az ismétlődő mintákat, megvizsgálhatja és dolgozhat a kiváltó ok megszüntetésén vagy minimalizálásán.

Nincs egyedül

Sok ügyfél arról számol be, hogy a szorongás átélésének legrosszabb része az, hogy egyedül érzik magukat. Tehát megosztok néhány esettanulmányt.

1. eset - Roman

Ha hallgatta az internetes rádióműsoromat, akkor tudja, hogy Roman volt az első telefonálóim egyike és rendszeresen tájékoztat minket a fejleményekről. Íme az ő története:

"Dr. Carolyn Dean megmentette az életemet!!! 18 éves korom óta szorongásaim, pánikrohamaim és szívritmuszavaraim voltak. Deperszonalizációtól és szédüléstől is szenvedtem, mivel a testem küzdött a szorongással. Sok-sok gyógyszert szedtem a szívemre és pánikzavaraimra. Azt hiszem, segítettek egy kicsit, de a problémák soha nem oldódtak meg.”

50 évesen kórházba kerültem 200 ütés/perc pulzussal, AFib-bel és SVT-vel (supraventricularis tachycardia). 3 nap kórházi kezelés után kiengedtek béta-blokkolók és szorongásoldó gyógyszerek felírásával. A gyógyszerek egy kicsit segítettek, de nem állították meg a pánikot és a száguldó szívet, ami lehetetlenné tette a bizniszemben végzett munkát, egy hangtechnikával teli tehergépjármű kipakolását.

Teljesen el voltam vágva, mert nem dolgoztam, és hatalmas adósságot halmoztam fel. Kezeltem az ijesztően magas pulzusszámot, a PVC-t és az SVT-t! Végre megtaláltam a neten a The Magnesium Miracle című könyvet!! Elolvastam és Dr. Dean programja következett és azonnal megkönnyebbültem, ami arra kényszerített, hogy folytassam!

Egy éve, hogy megnéztem a műsorát. A ReMag-ot és ReMyte-t egy liter vízben veszem be, amit egész nap kortyolgatok ¼ teáskanál kelta tengeri sóval. 2 liter tiszta vizet is iszok ¼ teáskanál kelta tengeri sóval, hogy a testsúlyomhoz mérten megőrizzem a hidratáltságot. Ez a protokoll megváltoztatta a világomat. Újra tudok dolgozni! Ismét SVT és nagyon kicsi AFib nélkül is ki- és megpakolhatom a járművemet! Sétálni járok és már csak ritkán regisztrálok AFib-et! Az SVT teljesen eltűnt és még nem töltöttem el egy évet a programban.

Dr. Dean azt mondta, hogy egy évbe vagy többe is telhet, mire felépülök. Igaza volt! A magnéziumhiány leküzdése eltart egy ideig, de amikor újra elkezdi növelni a sejtmagnézium szintjét, a javulás hihetetlen! Az ügyfélszolgálat nagyszerű, minden kérdésemre válaszoltak és nagyon segítőkészek voltak és kezeltek a nehéz időkben.

Ezen kívül bekerülök a beszélgetésbe és élőben kérdezem Dr. Deant a rádióban. Mindig figyelmes és nagyon segítőkészen válaszol minden kérdésemre! Melegen ajánlom Dr. Dean termékeit mindenkinek, aki fizikai problémákkal küzd. Minden termékét szedem: ReMag, ReMyte, ReAline és RnA ReSet Drops.

Hálát adok Istennek, hogy felfedeztem Dr. Dean könyvét és beszéltem vele a műsorában. Visszaadta az életem!!! Ez nem egyik napról a másikra következik be, hanem a javulás lépésenként érkezik, ahogy a szervezete magnéziummal látja el magát.

2. eset - Anna

Anna története szorongásról és pajzsmirigy-egyensúlyzavarról szól. Amikor ezt a kérdést írta, pajzsmirigy-gyógyszert szedett (megosztom a válaszomat is):

Anna: „Körülbelül 2 hete használom a ReMag-ot. A legjobb barátom édesanyja ajánlotta nekem. Imádja az Ön termékeit, és még a véleményeket tartalmazó prospektusában is benne van! Szorongásos rohamaim voltak és már sokkal jobban érzem magam. Naponta kétszer akár 1 teáskanállal szedek. Vettem ReMyte-t is, de még nem kezdtem el szedni. Euthyrox 50-et szedek és azt olvastam, hogy a ReMyte hiperaktivitás érzést kelthet, ha pajzsmirigy-gyógyszerrel együtt használnám. Azt hittem, hogy ez ártana a szorongásomnak. Azonban valóban abba szeretném hagyni az Euthyrox szedését, mert a TSH-m csak 0,1 volt az átlagos tartomány felett, és tudtommal nem voltak tüneteim. 36 éves vagyok és nem tetszik a hosszú távú mellékhatások gondolata. Az is érdekelne, hogy a gyógyszer kapcsolódik-e valahogy a szorongáshoz. Beszélni fogok az endokrinológusommal arról, hogyan hagyjam abba, hogy kiderüljön, hogy az Ön két terméke segíthet-e a pajzsmirigyszintem szabályozásában. Azt olvastam, hogy a ReMyte 9 ásványi anyagot tartalmaz, amelyek felébresztik a pajzsmirigyet. Hajlandó vagyok kipróbálni és ellenőriztetni a vérem. Kipróbáljam a ReMyte-t, amíg az Euthyroxomat szedem, vagy várjak, amíg abbahagyom?”

Én: Ez egy nagyszerű kérdés, mert a pajzsmirigy-gyógyszerek szorongást okozhatnak. Mondtam Annának, hogy soha nem mondom az embereknek, hogy hagyják abba a gyógyszerszedést, amikor ReMag-ot és ReMyte-t szednek. Azt mondtam: "Személy szerint 10 - 15 ml ReMag-ot szednék, és ahogy a szorongás csökken, nagyon lassan adjon hozzá ReMyte-t, és az utasításaink szerint tengeri sót is vegyen be ivóvízben. A ReAline-t is szedném a metilált B-vitaminjai miatt, amelyek támogatják a mellékveséket és az idegrendszert. A ReAline-ban található B-vitaminok és aminosavak szintén segítenek a stressz által termelt mérgező vegyszerek méregtelenítésében. Ezek a vegyszerek szorongást is okozhatnak! Végül az RnA ReSet Drops-ot választanám, amely segíthet Önnek abban, hogy megszerezze az irányítás érzését a helyzete felett.

Ahogy a Több ásvány – Láthatatlan ásványok című könyvem II. részében is mondom:

Körülbelül öt vagy hat hét ReMyte-szedés után kezdtem úgy érezni, hogy egy kicsit "felgyorsultam" és a pulzusom enyhén megemelkedett. Tudtam, hogy ezeket a tüneteket a túl sok pajzsmirigyhormon okozhatja. Mivel pajzsmirigyhormonokat szedtem, úgy döntöttem, hogy abbahagyom a szedésüket. Néhány napon belül a pajzsmirigyhormonjaim rendeződtek és remekül éreztem magam, és hónapokig folyamatosan javultam.

A ReMyte 12 ásványi anyaga közül kilenc közvetlenül támogatja a pajzsmirigyet: jód, szelén, cink, molibdén, bór, réz, króm, mangán és magnézium. A ReMyte szedése "felébresztheti" a pajzsmirigyét és javíthatja az anyagcseréjét. Azonban ügyeljen arra, hogy ha pajzsmirigy-gyógyszert szed, akkor kissé hiperaktívnak érezheti magát, mert már nincs szüksége annyi pajzsmirigy-gyógyszerre, mint amennyit szed. Amellett, hogy egy kicsit "gyors", azt tapasztalhatja, hogy a pulzusa 5-10 ponttal megnőtt. Győződjön meg róla és beszéljen orvosával a gyógyszeradagja csökkentéséről.

Anna esetében a pulzusát és az energiaszintjét figyelhetjük. Ahogy azt javasolta is, ellenőriztetheti a vérét, hogy kiderüljön, hogy a TSH-szintje nem jelzi-e, hogy már nem hipotireózisos. Ezen a ponton orvosa valószínűleg azt tanácsolná neki, hogy lassan hagyja abba a pajzsmirigy kezelését.

Haladó olvasóknak

Ha folytatni szeretné a "Magnéziumhiány és szorongás" témájában végzett kutatást, azt javaslom, hogy alaposan tanulmányozza át weboldalamat és kövesse az újdonságokat.

Aloha, Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek