Mekkora a magnéziumszükséglete?

Mekkora a magnéziumszükséglete?

Praktikus útmutató a magnéziumszükséglet felbecsüléséhez, valamint egy elégedett felhasználó tapasztalata.

Magnéziumot pótol és érzi a különbséget a közérzetében?

Ha nem, a magnéziumszükséglet felbecsülése egy olyan stratégia, amellyel meghatározhatja, mennyi magnéziumot tud "elégetni" és hogy valóban szüksége van-e több magnéziumra a napi stresszorok szabályozásához. Ezzel végső soron egyensúlyba hozza a szervezet kémiáját – a magnéziumot minden típusú stressz kezelésére és a biológiai funkciók támogatására használják. Tehát amikor rájön az „égési” sebességére, képet kap arról, hogy mennyi magnéziumra van szüksége. Ez sokkal fontosabb, mint az ajánlott napi bevitel egyszerű betartása.

Íme a stresszorok listája, amelyet dr. Elson Hasse írt le:

  1. Fizikai: intenzív erőfeszítés, fizikai munka, alváshiány, utazás
  2. Vegyszerek: drogok, alkohol, koffein, nikotin és környezetszennyező anyagok, például tisztítószerek vagy peszticidek
  3. Mentális: perfekcionizmus, félelem, szorongás, hosszú munkaidő
  4. Érzelmi: harag, bűntudat, magány, szomorúság, félelem
  5. Táplálkozás: ételallergia, vitamin- és ásványianyag-hiány
  6. Traumás: sérülések vagy égési sérülések, műtét, betegség, fertőzés, szélsőséges hőmérséklet
  7. Pszichoszociális: problémás kapcsolatok, anyagi vagy karriernyomás, magas életcélok, eltérő lelki attitűdök, boldogság hiánya.

Végül hozzáadjuk a téves orvosi diagnózist a magnéziumhiányos tünetek százainál. Például, ha bejelenti egy idősebb nőnek, hogy potenciálisan végzetes szívbetegségben szenved, ami valójában magnéziumhiány – ez nagyon stresszes információ. Az Ön „égési” sebessége minden további stresszorral növekszik. A megfelelő mennyiségű magnézium beviteléhez ismernie kell a szervezetét. És Önnek a szervezetének és a tüneteinek megfelelő típusú magnéziumot kell bevennie.

A magnéziumnak ezeket a formáit ajánlom:

  1. ReMag Piko-ionos magnézium, amely sejtszinten nagy mértékben felszívódik. A ReMag készítménynek nincs jelentős hashajtó hatása, így konkrétan én elegendő magnéziumot tudok bevinni a magnéziumhiány tüneteinek (szívdobogásérzés és lábgörcs) megszüntetésére.

Ha szívritmuszavarban szenvedő emberekkel dolgozom, a ReMag-ot ugyanolyan hatékonynak tartom, mint az intravénás magnéziumot.

  1. ReMag Lotion®. A bőrre kerülve megkerüli a beleket és felszívódik a szervezet szöveteibe. Serkenti a bőrben előforduló DHEA termelődését is. Ugyanolyan jól működik, mint a ReMag®, csak krém formájában.

Felszívódás

Akkor hogy áll a helyzet? Észrevette, hogy magnéziumhiánya van? Akkor tudnia kell, hogy a magnéziumhiány leküzdésének sebessége attól függ, hogy a magnézium hány százaléka képes bejutni a sejtjébe.

Íme egy vásárló tapasztalata, aki több különböző típusú magnéziumot tesztelt, amíg felfedezte a ReMag-ot – egy rendkívül felszívódó piko-ionos magnéziumot. Most a legjobb magnézium-kiegészítővel rendelkezik a piacon.

=====

A ReMag megváltoztatta az életem! Az ásványianyag-hiány tüneteim állandóak voltak - rendkívüli fáradtság, szorongás, ájulás. Hallottam a magnéziumról és konzultáltam róla az orvosommal. Elutasított minden vitát bármilyen alternatíváról – beleértve a magnéziumot is. Azt mondta, hogy a magnézium nem működik és minden magnézium hasmenést okoz. Alapvetően azt mondta, hogy ha valaki hasmenést akar, folytassa és szedjen magnéziumot. Mielőtt tudomást szereztem a ReMag-ról, különféle magnéziumfajtákat próbáltam ki és persze - igaza volt a hasmenéssel kapcsolatban.

Véletlenül olvastam Dr. Dean Dr. Mercolával folytatott egyik beszélgetését ebben a témában. Megvettem a ReMag®-ot és miután megkaptam, különböző adagokat kellett kipróbálnom. Néha teljesen eltúloztam. Tehát csökkentettem a bevitelt arra, amit kezdőknek javasol és nem tapasztaltam egyebet, csak sikert. Ráadásul ismét úgy kezdtem aludni, mint egy gyermek – ez nem várt előny. Köszönöm, köszönöm, köszönöm.

Kathie

=====

Kiváló felszívódás – ezért hoztuk létre Önnek a ReMag®-ot

Kathie úgy találta, hogy a ReMag használatakor több magnéziumot szív fel a sejtjeibe. Más magnézium-kiegészítők után hasmenése volt, így végül abbahagyta ennek az értékes ásványnak a hulladékba ürítését. A magnézium kevésbé felszívódó formáinak szedése lelassítja az Ön szervezet remineralizálására és az ásványianyag-hiány leküzdésére tett kísérleteit. Ha készen áll, hogy búcsút mondjon a magnéziumhiánynak, adja hozzá a ReMag-ot tengeri sós vízhez és igya egész nap.

Aloha, Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek