Ne húzza le a wécén ezt a csodálatos ásványt

Ne húzza le a wécén ezt a csodálatos ásványt

Tudta, hogy az orvosok a magnéziumot hashajtóként használják olyan páciensek számára, akik súlyos vagy krónikus székrekedésben szenvednek? Ennek oka az a tény, hogy a fel nem szívódott magnézium részecske ellazítja az Ön beleit és vizet vonz a beleibe és egy további dolog, ami történik, hogy Ön szalad a fürdőszobába a wécére!

Ez nagyszerű, ha székrekedése van. Ha azonban nincs, akkor a magnéziumot lehúzni a wécén azt is jelenti, hogy pénzt húz le a wécén. Hogy mennyit? Jobb esetben 3 – 4 dollárt minden 30g magnézium kiegészítő után.

Ha élvezni szeretné a magnézium jótékony hatásait, amelyeket a Magnézium nevű csoda című könyvben írok le, nem szeretné, ha hashajtóként hatna. Ehelyett azt szeretné majd, hogy az Ön magnéziuma a sejtekben úgy szívódjon fel, hogy oda juthasson, ahová a leginkább szükséges, pl. a méregtelenítő enzimek működéséhez a májban; a Krebsz-ciklushoz, amely energiát termel …. A teljes mértékben felszívódó magnéziumon a legnagyszerűbb dolog, hogy segít az emésztőrendszer természetes felszabadításában, tehát a perisztaltikus funkció normalizálása miatt a székrekedés már a múlté!

Itt van egy újabb vásárló, aki kifejti, hogy a ReMag®-nak nincs laxatív hatása, mint a magnézium más formáinak.

Ráadásul a teste megmondta, hogy mikor készült fel a következőre:

A feleségem vezetett el a ReMag-hoz és ez nagyszerű út volt. Ezelőtt más magnézium kiegészítőket használtunk, de határozottan hashajtó hatásuk volt.

Az első használatnál a ReMag nem nagyon ízlett, de a legőrültebb dolog, amit átéltem, hogy ennek az íznek néha kimondottan örülök. Az egyedüli módszer ennek racionalizálására az, hogy a testem magnéziumhiányban szenved. A testem vágyik rá, tehát az agyamnak gusztusa van rá. Fogalmam sincs, hogy így van-e, de más magyarázatom nincs.

A ReMag®-ot úgy tervezték, hogy 100%-ban felszívódjon sejtszinten. Emiatt kivételes helynek örvendhet, amennyiben magnézium kiegészítőkről van szó. Ha tehát komolyan érdekli, hogy fenntartsa a megfelelő mennyiségű magnéziumot a testében, a ReMag® aranystandard.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek