A magnézium megváltoztathatja az Ön agyát

A magnézium megváltoztathatja az Ön agyát

Nemrég elolvastam Dr. Norman Doidge könyveit – A változó agy és Hogyan gyógyul az agy? Egy barátomnak szerettem volna segíteni, aki agytornát tanulmányozott a gyermekének, akit lassú diáknak tartottak. Ezek remek könyvek, amelyek sok reményt adnak, de teljesen csalódott voltam, hogy nem említik meg bennük a magnéziumot.

Szomorú, hogy az idegtudományok elkerülik a tápanyagokat – főleg ha a magnézium minden idők agyi plaszticitásának legfontosabb tényezője! Egy régi bölcsesség szerint a tudós energikusan védelmezi a jogát, hogy tudatlan legyen szinte mindenben, az ő specializációján kívül. Még rosszabb, hogy úttörő tudósokról van szó, akiknek gyakran kellett küzdeniük a szakterületükön uralkodó jelenlegi állapotok ellen, hogy figyelemre méltó áttörést hozhassanak. Azt hiszi, hogy nyitott az elméjük, de sajnos nyitottságukat a saját szakterületükre korlátozzák.

Ugyanez történik minden orvosi specializációban. Folyton a modern orvostudományról beszélek és annak ellenségeskedéséről az alternatív orvostudománnyal és táplálkozással szemben. Ennek következtében emberek milliói szenvednek az egészségügyi ellátás hiányában, bár itt van egy kutatás, amely bizonyítja, hogy olyan tápanyagok, mint a magnézium, működnek.

Létezik egy kutatás 2004-ből, amely a magnéziumot memóriaerősítővé emeli:

A tanuláshoz és a memóriához fontos, konkrét agyi receptorok a magnéziumtól függenek. A tudósok úgy írják le a magnéziumot, mint a cerebrospinális folyadék abszolút nélkülözhetetlen részét, amely biztosítja, hogy ezek a receptorok és memória receptorok aktívak maradjanak.

A kifejezés, amelyet erre az aktivitásra, interaktivitásra és változékonyságra használnak, a plaszticitás. Talán nem gondolja, hogy a plasztikus agy jó dolog, de éppen a plaszticitás elvesztése az agy területén felelős a rövid távú emlékek elraktározásáért, amelyek az idősebbeknél feledékenységet okoznak.

A magnézium segít az agyi receptorok megnyitásában fontos információk felé és egyúttal lehetővé teszi a számukra, hogy ignorálják a háttér zaját. A tudósokat teljesen lenyűgözték a megállapításaik és erre a következtetésre jutottak: "Ahogy azt az elméletünk megjósolta, a magnézium koncentrációjának növelése és a háttér zajszintjének csökkentése a plaszticitás legnagyobb mértékű növekedéséhez vezetett, amilyet valaha is leírtak a tudományos irodalomban."

Egy 2011-es tanulmány, "A magnéziumszint növelésének hatásai az agyban a feltételes félelmekre, a félelem elhalásra és a szinaptikus plaszticitás az infralimbikus prefrontális kéregben és az oldalsó amygdalában," arra a következtetésre jutott, hogy "a magnézium növelése új megközelítése lehet a szinaptikus plaszticitás növelésének, regionális környezetben, specifikus módszerrel, amely az elhalás hatékonyságának növeléséhez vezet, a félelem emlékének növelése vagy romlása nélkül."

Köznyelven ez egyszerűen annyit jelent, hogy a magnézium csökkenti a félelemre adott fizikai reakciót, ami az egyetlen jó dolog lehet! Azt hittem, hogy több szerencsém lesz az Alzheimer megoldásáról szóló könyvvel, Loma Linda orvosától, amely támogatja a táplálkozást és az életmódot az Alzheimer-kór megelőzésében és kezelésében. De elolvastam a könyvet és egyáltalán semmit nem írtak benne a magnéziumról.

Ajánlom Önöknek, hogy olvassák el Doidge könyveit, mert ezek bizonyítják, hogy meggyógyulhatunk, újra bekapcsolhatjuk és helyreállíthatjuk a sérült agysejteket. Ha kipróbálja az agy helyreállítását szolgáló technikák valamelyikét, ne felejtse el közben a ReMag készítmény használatát, amely megkétszerezi a hatékonyságot.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek