Végre rendelkezésre áll a kolloid ezüst alternatívája

Végre rendelkezésre áll a kolloid ezüst alternatívája

Ha megismerkedett a kolloid ezüst előnyeivel, kedvelni fogja legújabb termékünket.

A vásárlók megkedvelték a ReMag® és ReMyte® termékeket, amelyek a mi ásványi kiegészítőink pikométer méretű részecskékkel, amelyek lehetővé teszik a számukra, hogy olyan testrészekbe hatoljanak be, ahová más kiegészítők egyszerűen nem juthatnak be.

Most saját választ fejlesztettünk ki a még mindig népszerű kolloid ezüstre, amely sok családban nélkülözhetetlenné vált a házi gyógyszeres ládikában.

Az ezüstöt tartalmazó termékek többségét „kolloidnak” nevezik. A kolloid azonban a mikroszkopikusan diszpergált oldhatatlan részecskék keveréke, amelyek más anyagban szuszpendálódtak. Ezzel ellentétben a Pico-Silver™ stabilizált ionjai teljes mértékben oldhatók. Ezek a pikométer méretű ezüstionok könnyen belépnek a sejtekbe és azonnal képesek támogatni az immunrendszert.

A ReMag® és ReMyte® termékekhez hasonlóan a Pico-Silver™ megoldásunk jobban felszívódott sejtszinten, mint más alternatívák a piacon. Ez fontos, mivel az összes fontos folyamat a sejtek belsejében zajlik.

A Pico-Silver™ oldatot úgy tervezték, hogy biztonságos és hatékony mennyiségű nem toxikus ezüstöt nyújtson, ajánlott adagokban. A gyermekek számára is eléggé biztonságos (a felnőtt adag fele).

-Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek