A Pico Silver - pikométer-ionos ezüst termékkel kapcsolatos kérdések és válaszok

A Pico Silver - pikométer-ionos ezüst termékkel kapcsolatos kérdések és válaszok

Nem is olyan rég hoztuk forgalomba a Pico Silver készítményt és ez alatt a rövid idő alatt sok kérdést kaptunk, amelyekre megpróbálunk választ adni.

Kérdés: A Pico Silver Solution-t naponta kell szedni, mint a ReMag és ReMyte termékeket?

Válasz: Alapvető felhasználás esetén nem ajánljuk a Pico Silver naponta történő használatát, hanem csak kétszer hetente. Ha azonban támogatni szeretné vagy támogatnia kellene az immunrendszerét, 1-6x is használhatja a Pico Silver-t naponta, néhány napon keresztül. Nagyon finom fémes íze van és közvetlenül is bevehető, vagy italba tehető. A Pico Silver Solution támogatja az immunrendszert, és ha az immunrendszerének több támogatásra van szüksége, akkor használjon többet.

Kérdés: Ez a Pico Silver oldat befolyásolni fogja a probiotikumokat, amelyeket szedek? Gondoskodnom kellene jó baktériumokról, ha hosszabb ideig ezüstöt használtam?

Válasz: Ahogy a fentiekben említettem, a Pico Silver-t nem kell naponta szedni. Ha azonban szüksége van immunrendszere támogatására a fertőzések vagy élesztőgombák elleni küzdelemben, használhat probiotikumokat is.

Kérdés: Fel tudná vázolni a különféle formájú ezüst használatának pozitívumait és negatívumait?

Válasz: Jelentős vita folyik arról, hogy az ionos ezüst (ezüst ionok) vagy a részecskés (kolloid) ezüst hatékonyabb-e. Ez a vita már legalább 50 éve folyik. Szerencsére az ezüst oldatokon sok kutatási tanulmányt végeztek, ezért ajánljuk az ezüstöt, mint az Ön természetes védekező kezelésének részét.

Büszkék vagyunk rá, hogy sok időt és gondoskodást fordítunk a termékek és adalékok vizsgálatára és megértésére, mielőtt eladásra bocsátjuk őket. Felfedezőutunk része természetesen a tudományos információk és kutatás pártatlan forrásainak keresése és olvasása.

A valóság az, hogy az ezüst ionos formája (hasonlóan, mint a mi Pico Silver-ünk) egy olyan forma, amellyel a 19. század elejétől végzett klinikai tanulmányok százai foglalkoztak, amelyek mindegyike az ionos ezüst hatékonyságára utal. Tekintet nélkül erre, a célunk az, hogy mindig a legjobb terméket adjuk ki, amellyel a hozzáférhető kutatással és információkkal szolgálhatunk. A kutatás és az összehasonlító tanulmányok, mint azok a tanulmányok, amelyeket a Rice University dolgozott ki és az újabb tanulmányok, mindig a kutatásunk és döntéshozatalunk alapját képezték.

Továbbá saját kutatólaboratóriumokhoz és létesítményekhez van hozzáférésünk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy sok tanulmányt lemásoljunk, amelyeket elolvastunk, saját kutatásunk és fejlesztésünk részeként. Az antibakteriális tevékenység saját tesztjeit végeztük el az ezüst különféle formáin és típusain, beleértve a saját Pico Silver-ünket. Most tagadhatatlan tény, hogy az ezüst „ion” az, ami elpusztítja a baktériumokat és gyógyítja a szöveteket, és hogy a semleges ezüstatomok jelentős mértékben inertek és nincs biológiai aktivitásuk (amíg nincsenek átalakítva ionokká).

A fizikában egy olyan elem, mint az ezüst, atomként vagy ionként létezhet. Az ion egy atom, amelynek nincs elektronja. Szintén jól ismert, hogy az ezüst ionok (és minden ion) extrém módon instabilak és hogy a „szállításukhoz” oda, ahová Ön szeretné, a stabilizálás módszerére van szüksége. Ez az egyedi stabilizálás alkotja a pikométer-ionos ásványaink (ReMag, ReMyte, ReCalcia) és Pico Silver Solution egyedi alapját.

Ahogy már említettük, a célunk az, hogy mindig a legjobb terméket adjuk ki, amellyel a hozzáférhető kutatással és információkkal szolgálhatunk. Hónapokat és éveket töltöttünk el termékeink fejlesztésével, beleértve a Pico Silver megoldásunkat is. Nagyon elégedettek vagyunk erőfeszítésünk eredményével.

A Pico Silver nanotechnológiáiról:

Fontos megértenünk, hogy a nanotechnológiák definícói széles körűek és zavaróak lehetnek. Míg a mi részecskéink pikométerekben vagy nanométerekben mérhetők, termékeinket nem a nanotechnológiák mérnökei alkották. A pikométer-ionos ásványaink a stabilizáció folyamatának, valamint az ionok és a fémrészecskék (ezüst), a víz, oxigén és sok más tényező közötti természetes egyensúlyi állapot eredményei. Az összes ásvány fém és a vérben talált összes ásvány ion formájú. A test jól el van látva az ion formájú ásványokkal történő manipuláció érdekében és ez érvényes az ezüstre is. Tehát az ásványaink stabilizáltak és készen állnak az azonnali sejtfelszívódásra, 100%-ban természetesek és nem jelentenek a test számára fenyegetést.
Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek