Össze van zavarodva a magnézium, kalcium, D- és K2-vitamin pótlása miatt? (második rész)

Össze van zavarodva a magnézium, kalcium, D- és K2-vitamin pótlása miatt? (második rész)

Ma megosztom Önökkel a gondolataimat arról, miért fontos a magnéziumpótlás, milyen szerepe van a magnéziumnak a szinergiában és hogy mikor és hogyan pótoljuk a magnéziumot.

A magnézium tényezője

Az utolsó cikkemben beszéltem a magnézium, kalcium, D-vitamin és a K-vitamin közötti kapcsolatról. Ma megosztom a gondolataimat arról, miért fontos a magnéziumpótlás, milyen szerepe van a magnéziumnak a szinergiában és hogy mikor és hogyan pótoljuk a magnéziumot.

MEGJEGYZÉS: A The Magnesium Miracle című, 2017-ben megjelent könyvemben javaslom a ReMag használatát a felszívódása miatt, a Natural Calm-ot csak székrekedés ellen és az Epsom sót a fürdővízbe. Ezek az egyedüli magnéziumpótlásra vonatkozó javaslataim, amelyeket jelenleg adok.

Miért kellene pótolnom a magnéziumot?

A magnézium kofaktor több, mint 1 000 enzimreakcióban, amelyek biztosítják az életfontosságú metabolikus funkciókat a testben. Ezen kívül a magnézium szabályozza a sejt genomi stabilitását, energia-állapotát és antioxidáns kapacitását. A magnézium és a kalcium hasonló vegyi tulajdonságokkal rendelkezik, de a biológiai rendszerekben játszott szerepük az antagonista ellentétes hatása. Ez az antagonizmus irányítja az olyan funkciókat, mint az izmok relaxációja (magnézium) és kontrakciói (kalcium). Gondolkodjon el a szívverésről, a térdek behajlításáról és kiegyenesítéséről és megérti majd a magnézium és a kalcium közti viszonyt.

Tekintettel arra, hogy sok magnéziumszakértő, beleértve engem is, hiszi, hogy a világ népességének több, mint 80%-a magnéziumhiányban szenved, a magnéziumpótlásnak van értelme.

Milyen szerepet játszik a magnézium?

A kevés ismert okok egyike, amiért a magnéziumhiány olyan tényező lehet, amely különféle egészségügyi problémákhoz vezet, az a tény, hogy ezt a "Master Nutrient" -et tápanyagként használják az enzimek számára a különféle sejtfolyamatokban. A magnézium így fontos tápanyag, szedése sok esetben a valóságban növeli a kalcium, a kálium és a D-vitamin szintjeit a vérben.

Még ha aránylag jól ismert is, hogy a magnézium szükséges a kalcium felszívódásához a bélrendszerből, kevésbé ismert, hogy a magnézium segít a kalciumnak a vérkeringésbe történő feloldásában. (A természetes kalcium nem oldódó ásvány.)

Míg a magnézium életfontosságú a kalcium felhasználása szempontjából, egyedülálló szerepet játszik a kálium felvételében és a D-vitamin átalakításában is. A kálium esetében létezik néhány tanulmány, amelyek megmutatják, hogy maga a magnézium javíthatja az alacsony káliumszintet.

A D-vitamin szintén magnéziumot igényel több okból is. Először ez szükséges a D-vitamin átalakításához annak aktív formájára a véráramban. Ön szedhet elegendő D-vitamint, de ha magnéziumhiánya van, nem biztos, hogy képes lesz megemelni a szintet a vérben.

A könyvemben feltüntetem a magnéziumhiány tüneteit. Például, ha éjszakánként a lába nyugtalan és/vagy lábgörcsök kínozzák (ami, ahogy azt sok cikkemben és feljegyzésemben mondom, a magnéziumhiány jele, ha nem bizonyosodik be az ellentéte), ellenőriznie kellene ezt a hiányt. Amint megérti, hogy a problémáit a magnéziumhiány okozhatja és ez nem egy egészségügyi probléma tünete, akkor a következő lépés a saját kísérletezése lenne a magnéziummal. Például a lábgörcsök esetében kipróbálhatja a ReMag Lotion-t. Kenje be vele a lábait éjszakára és majd meglátja, hogy a probléma javul-e. Ha igen, akkor tudni fogja, hogy megbirkózott a magnéziumhiánnyal.

Mennyi ReMag-ot kell használnom?

Az FDA szabályozza azt, amit a címkéinkre nyomtatunk. A ReMag címkéjének olvasása során, azt javasoljuk, hogy fenntartó magnéziumadagot használjanak azok a személyek, akiknek nincs hiányuk (300 mg naponta). Mellesleg, ez az intézmények által javasolt magnéziumadag is. Amennyiben telíteni szeretné a testét magnézimmal, próbáljon meg kísérletezni.

Csak ne feledje, hogy az Ön teste kiválasztja az összes magnéziumot, amelyet nem használhat fel. Tehát nem létezik ReMag "túladagolás". Továbbá megállapítottam, hogy az adag hiány esetén a vásárlók többségénél 2 és 4 teáskanál között van naponta.

Folytatás a következő cikkben.

Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek