Idős korban is fitt

Idős korban is fitt

Az időskorral és a helytelen életmóddal összefüggő betegségek mindannyiunkat érinthetnek. Vessen egy pillantást két, szív- és érrendszeri problémákkal küzdő kliensünk tapasztalataira, akik elkezdték használni a ReMag® piko-ionos magnéziumot.

Az első Robert:

Esküdni tudok a ReMag. magnézium funkcionalitására. Két szívrohamom volt a múltban. Az első szívroham előtt a kardiológusom számos vizsgálatot végzett. A következtetése ez volt: "kezdje el a magnézium szedését".

Néhány héttel később volt az első szívrohamom, de nem azért, mert magnéziumot szedtem. A szívrohamokat a sok éven át tartó helytelen táplálkozás, a túl sok cukor, koffein és alkohol okozta, hogy csak néhányat említsünk a magnézium "tolvajai“ közül.

Saját kutatásokat végeztem és megpróbáltam magnézium kapszulát szedni. A hashajtó hatása túl erős volt. Szerencsére megtaláltam a legjobbak legjobbját, a ReMag-ot.

Az aritmiám (AFib) általában 20-30 óráig tartott. De ha bevettem a ReMag-ot, akkor csak 2-3 óráig.

Később ablációs műtéten estem át. Egy napig voltam kórházban, másnap kiengedtek. Az orvos elmondta, hogy a műtét utáni első hónapban még többször jelentkeznek a szívritmuszavarok, és ez igazából kétszer fordult elő. De azóta nincs szívritmuszavarom. Azt tervezem, hogy a ReMag-ot életem hátralévő részében szedni fogom.

Az étrendemből csak kb. 200-240 mg magnéziumot kapok (az ajánlott napi adag 420 mg). Ezért az egészségem érdekében szükséges a ReMag és a ReMyte használata. 4 év folyamatos használat után úgy érzem magam, mint még soha. Óriási az energiám és hetente háromszor tornázok. 78 éves vagyok és erősnek érzem magam!

– Robert

=====

A 70 év feletti amerikaiak 70-80 százaléka szenved magnéziumhiányban. A magnézium körülbelül 1 000 kémiai reakció kulcseleme a szervezetben. Ha a szervezet magnéziumhiányban szenved, akkor visszaáll eredeti egészségi állapotába.

„Ezért kapok annyi megjegyzést a 70 év feletti vásárlóktól, hogy megváltozott az életük – a magnézium nevű csodát tapasztalják meg” – mondja Dr. Carolyn Dean.

P.S.: A korábbi szívproblémái miatt Robert bölcs lett és ReMyte elektrolitokat adott a magnéziumához, hogy szív- és érrendszerét ásványi anyagok széles skálájával telítse. Ha csak a ReMag-ot használja, adja hozzá a ReMyte-t, hogy a támogatás következő szintjére jusson.

A második Harold:

A 72 éves vásárló története tökéletes példája az „életet megváltoztató“ eredményeknek, amelyek akkor következhetnek be, ha a szervezet megkapja a szükséges ásványi anyagokat és elektrolitokat.

=====

Több mint két éve szedem a ReMag-ot és a ReMyte-t, és ez megváltoztatta az életemet.

Azon a ponton voltam, amikor nem tudtam, mit tegyek. Kéthetente szörnyű szívritmuszavaraim (AFib) voltak és mindig kórházba kerültem velük. Elolvastam a Magnézium-csoda című könyvet és rájöttem, hogy minden tünetemet az alacsony magnéziumszint okozta.

Ezért elkezdtem szedni a ReMag-ot és a ReMyte-t. Néhány hétig jobban éreztem magam és nem voltak szívritmuszavaraim.

Időközben az orvosom időpontot tűzött ki, hogy ablációt végezzen a szívemben. Amikor odaértem, azt mondta nekem, hogy nem tapasztalja nálam az AFib jeleit. Furcsa volt, hogy több mint tíz évig volt AFib-em, de hirtelen eltűnt.

Most hetente ötször golfozom és végigjárom a pályát, amit azt hittem, soha többé nem fogok tudni megtenni. Még Nashville-be és Branson-ba is ellátogattam egy buszos kirándulás keretében – 6 800 kilométernyi út, amely évekig szerepelt az úticéljaim listáján, de az AFib miatt nem tudtam elmenni. 72 éves vagyok és annyi energiám van, mint egy 50 évesnek.

Köszönet, Dr. Dean, minden jóért, amit azért tesz, hogy segítsen az olyan embereknek, mint én.

– Harold

=====

Önnek milyen listája van azokról a célokról, amelyeket megtehetne egy erősebb és egészségesebb testtel? A ReMag és a ReMyte magnéziumból és elektrolitokból álló építőkövek a ragyogó és tartós egészségért.

Aloha, Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek