Egy hosszú távú passzív dohányos sikere

Egy hosszú távú passzív dohányos sikere

Remek hír mindenkinek, aki évekig cigaretta- vagy pipafüstöt viselt el akár párja, akár saját rossz szokása miatt. Ez az egykori passzív dohányos élvezi a méregtelenítő hatásokat, amelyek akkor jelentkezhetnek, amikor a szervezet beszerzi azokat az ásványi építőelemeket, amelyekre szüksége van az egészséges testi funkciókat nem támogató méreganyagok kiürítéséhez.

Történet

Egy „dohányossal“ kötött boldog házasság évei krónikus, száraz, dohányos köhögést és több évtizedes orrmelléküreg-gyulladást hoztak létre bennem. Még most is, 7 évi özvegység után, még mindig köhögök, mintha dohányos lennék. Ez egy reggeli rituálé.

Aztán felfedeztem a PicoSilver-t és azonnal kipróbáltam. Mivel a PicoSilver "íztelen", azon kaptam magam, hogy itt-ott hozzáadok pár teáskanálnyit, nem követek ezzel semmi konkrétumot, de enyhe varázslat lett belőle.

  1. Fogmosás közben elállt a fogínyvérzés.
  2. A reggeli köhögésem szárazról rendkívül nedvesre változott, amikor sok krónikus nyálka szabadult fel a tüdőmből.
  3. Nő vagyok, aki általában nem izzad, de elkezdtem izzadni, ami a környezet hőmérsékletétől függően egyenletesen tartja a testhőmérsékletemet. Rossz időben már nem dagad a bokám.
  4. Megszűnt a vizeletszivárgás, újra teljes mértékben kontrollálom a hólyagomat.
  5. Az ízlelőbimbóim felébredtek. Minden egyszerűen finom és meg vagyok elégedve kisebb mennyiségű étellel is. Úgy fogytam le, hogy nem tettem mást, mint hogy PicoSilver adtam az egész napos italomhoz.

Ezt a megnövekedett neurológiai impulzusnak tulajdonítom, amit Dr. Dean említ. Úgy tűnik, hogy a PicoSilver mindent felerősít, amit már a ReMag tesz értem!

Itt egy összefüggést látok: a PicoSilver segített kiűzni a testemből a nem oda való dolgokat, amelyekről talán nem is tudtam. Nem teszek mást, minthogy napi 2-4 teáskanálnyit szedek.

Következtetés

Készen áll arra, hogy biztosítsa sejtjeinek a szükséges támogatást ahhoz, hogy elnyomják a hosszú távú toxikus lakókat az Ön szerveiben? Kezdje el a PicoSilver használatát. Ugyanolyan magas abszorpciós szabványok szerint gyártják, mint a ReMag-ot és a ReMyte-et.

Aloha,
Dr. Carolyn Dean

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek