Amalgám eltávolítás - tapasztalatok

Amalgám eltávolítás - tapasztalatok

Először akkor hallottam az amalgám és a higany veszélyeiről, amikor Dr. Carolyn Dean azt javasolta, keressem meg a megfelelő fogorvost az eltávolításukra. Azóta minden általa írt cikket elolvastam, és minden amalgámról szóló felvételt meghallgattam.

Érdeklődésem oka egyszerű. Krónikus gombás fertőzésem van és az egyik általam hallgatott felvételen Dr. Dean szerint a higanytömések "támogatják" az élesztők növekedését. Ezért célom az immunrendszerem támogatása az amalgámtömések eltávolításával. Három héttel ezelőtt kaptam egy jelzést, hogy a testem készen áll - egy kitört fogam, kiáramló higannyal.

Biológiai fogorvos keresése

Ellenőriztem, hogy a biztosításom fedezi-e a biológiai fogorvost. Nagyon gyenge biztosításom van bármilyen fogászati munkára. Így az egész folyamatra némi megtakarítást kellett eltennem.

Aztán kigoogliztam egy "biológiai fogorvost" és találtam több fogorvost is, akiknek a praxis leírása ezeket a szavakat tartalmazta. Kutatásomat azokra a fogorvosokra szűkítettem, akik a következő konkrét lehetőségeket kínálják:

Fogorvosok, akik az IAOMT tagjai és tapasztalattal és minősítéssel rendelkeznek a biológiai fogászati eljárások alkalmazásában.

  • Nem használnak fogászati amalgámot a fogszuvasodás helyreállítására a higanytartalom miatt.
  • Fogorvosok, akik gyantával és kerámia anyagokkal javítják a fogszuvasodást.
  • A fogászati implantátumok készítéséhez kerámiát használnak.
  • Fogorvosok, akik nem használnak fluoridos termékeket a praxisukban.
  • Természetes gumit és fogegészségügyi termékeket használnak.
  • Fogorvosok, akik körültekintően járnak el, hogy ne veszélyeztessék a páciens biztonságát vagy egészségét.
  • A biológiai fogászat legújabb fejlesztéseivel, felfedezéseivel és kutatásaival lépést tartva a lehető legjobb megoldást nyújtják a fogászati problémákra.

Az öt lehetséges jelölt közül a körzetemben találtam egy rendkívül hozzáértő biológiai fogorvost.

Személyes tapasztalatom

Röviden megosztom tapasztalataimat a higanyszivárgással járó törött fog eltávolításával kapcsolatban, hogy legyen elképzelése a folyamatról.

Nem szeretem a fogorvosokat, és nagyon kellemes meglepetés ért, amikor az új biológiai fogorvoshoz érkeztem. A rendelője a szomszédos régi házban van. A környezet megnyugtató volt - a dekoráció nagyon szép volt és a váróterem pedig egy apartman volt steril tér helyett. Mindenhol illóolaj illatozott.

Míg a röntgenberendezés modern volt, egy olyan fülkében helyezkedett el, amely nem úgy nézett ki, mint egy orvosi rendelő. Rögtön kész volt a felvétel.

A fogorvos a kezelés során SMART (Safe Mercury Amalgam Removal Technique) technológiát alkalmazott. A helyiség nagyon erős nagy sebességű légszűrővel volt ellátva. A fogorvos és a technikus sebészköpenyt, kesztyűt, valamint arc- és fejpajzsot viselt. A fejem búbjától a lábujjam hegyéig egy egész testes, nem áteresztő pajzs borított (kis hely volt a szám körül, hogy a fogorvos dolgozhasson). Volt fogburkolatom és porszívóm, ami kifejezetten erre a célra készült. A fogaimat, a nyelvemet és a számat fóliával borították, nehogy véletlenül higany kerülhessen a testembe.

A fogorvosom speciális képzettséggel rendelkezik az őssejtek használatában a csontnövekedés támogatására. Tehát vettek tőlem egy kevés vért és később őssejteket (a véremből) használtak a fog eltávolítása után maradt lyuk begyógyítására. A sebet összevarrták, és kaptam árnikát és hypericumot, két homeopátiás gyógyszert, amelyeket gyakran használnak a holisztikus fogászati munkákban.

Az eljárás végén részletes utasítást kaptam arról, hogyan támogassam a testemet a gyógyuláshoz és a méregtelenítéshez.

Jó tapasztalat

Ez volt a valaha legjobb fogorvosi élményem. A fogorvos kedves volt és általánosságban elmagyarázta a biológiai fogászati eljárásokat és azt, amit konkrétan választottam. Hosszú távú kezelési tervet készített az amalgámtöméseim cseréjére és részekre osztotta, így nem terhelte meg a költségvetésemet és az időmet sem.

Ha az amalgámcserén gondolkodik, melegen ajánlom lehetőségként a biológiai fogászat kutatását.

Figyelmeztetés!
Ezek a weboldalak csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást.
Kategóriák

Gyors navigáció
A felelősség elhárítása!
Nem kezelünk, nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk és nem is próbáljuk megelőzni a betegségeket és a vásárlók semmilyen tanácsa és állítása, akik értékelést hagytak a számunkra, semmi esetben sem jelez egészségügyi eredményt a termékeink használatának köszönhetően. Az eredmények eltérőek lesznek. Az ezen az oldalon található egyetlen kijelentés sem helyettesíti az orvosi tanácsadást, megelőzést és kezelést.

Picomineral.hu

ReMineralizálódjon! Nagy mértékben felszívódó ásványi anyagok Carolyn Dean doktornőtől - RnA ReSet

Hírek